Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość gość

Blokada przed własnym facetem

Polecane posty

Gość gość gość

Zablokowalam sie orzed wlasnym facetem, od kilku dni nie mam ochoty nawet z nim rozmawiać a wszystko przez to ze przypominam sobie jaki był wczesniej. Gdy przez jakiś czas nie pracowałam wspominał mi to na kazdymr kroku , mówił że nie mam honoru ze tak siedzie( propozycja rezygnacji z pracy padła z jego strony), nie docenial tego co robię w domu ze obiadki są pod nos, potrafił powiedzieć że ,, sponsoruje mi fryzurki'' gdy chodziłam do fryzjera ( chociaż sam mnie namawiał na zmianę fryzury) . Teraz gdy znalazłam prace od jakiegoś czasu jest spokój a ja zaczynam myśleć że ważna i wartościowa jestem dla niego tylko wtedy gdy przynosze mu zyski . Nie mam ochoty nawet go dotykać

Gość gość gość
Zarabia dużo więcej ode mnie i na każdym kroku to czuję bo on zachowuje sie jakby był ważniejszy. Co gorsza przyzwyczaił sie do tej wygody w domu która ma ze mną i gdy wraca z pracy zwyczajnje ma pretensje że nie zrobiłam obiadu, ale żeby zostawić jakaś kasę na ten obiad to juz nie..wszystko nosi przy sobie a ja muszę go prosić gdy mi na cos brakuje, upokarzajace

Gość gośćeliza
I ty jeszcze jestes z taka oferma?alez laski sa bezmyslne. Zero honoru