Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jaaaaa3333

CO powinnam zrobić?

Polecane posty

Gość jaaaaa3333

Pół roku temu mój były chłopak mnie zdradził. Byłam z nim wtedy ponad 3 lata. Początek był bardzo trudny. Nie mogłam dojść do siebie. Dzięki mojej przyjaciółce i kumplowi szybko doszłam do siebie. Problem w tym,ze kolega,który mnie wspierał w trudnych chwilach z piątku na sobotę tuż po imprezie wyznał mi miłość i mnie pocałował. Powiedział,że wszystko ukrywał i dusił w sobie od ponad 1,5 roku. W niedzielę się z nim spotkałam i nie obeszło się na całowaniu. Wczoraj z nim rozmawiałam i stwierdził,że to trochę za szybko dla niego bo to wyszło tak nagle z dnia na dzień a po drugie ja co dopiero doszłam do siebie po zdradzie. Przyznam się,że ciągnie mnie do niego,ale nie wiem co powinnam zrobić. Niby mu zależy a zazwyczaj to ja pierwsza odzywam się do niego. Zaproponowałam mu,że damy sobie trochę czasu i chyba lepiej będzie jeśli ograniczymy spotkania,ale ... jakoś to nie wychodzi. Widzimy się co 2-3 dzień bo nie możemy oboje wytrzymać. Teraz akurat on ma problemy w domu a dokładnie finansowe ,chciałam mu pomóc lecz się nie zgodził. Dodam,że jest młodszy ode mnie o 3 lata. Zależy mi na nim,tyle że nie wiem kompletnie co mam zrobić aby to miało ręce i nogi .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować