Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żałosne są te laski, które kupują na ciuchach i myślą, że nikt nie zauważy

Polecane posty

Gość gość
No k***a mac, krwe mnie zalewa jak czytam wypociny tej pozal sie Boze autorki. Co Ty kobieto reprezentujesz? Nic. Dno totalne. Idiotka, snobka, egoistka, narcyz ksiazkowy. Nie zazdroscisz jej? Ale piszesz, ze powinnas zarabiac wiecej. Jestes po prostu glupia i tyle. Co Cie obchodzi w czym ona chodzi, jaka kawe pije i jakie jogurty je? Pilnuj swojego nosa durna krowo..

Gość gość
No k***a mac, krwe mnie zalewa jak czytam wypociny tej pozal sie Boze autorki. Co Ty kobieto reprezentujesz? Nic. Dno totalne. Idiotka, snobka, egoistka, narcyz ksiazkowy. Nie zazdroscisz jej? Ale piszesz, ze powinnas zarabiac wiecej. Jestes po prostu glupia i tyle. Co Cie obchodzi w czym ona chodzi, jaka kawe pije i jakie jogurty je? Pilnuj swojego nosa durna krowo..

Gość gość
ja w lumpeksach nie kupuje, mam tylko jedną fajną kurtke stamtąd i ogólnie to też nie lubie takich ciuchów ale nie przyszło mi do głowy żeby nabijać sie z biedy innych a co złego jest w jogurtach z biedronki to nie mam pojęcia :D ja mimo że dobrze zarabiam to często kupuje w marketach bo dobre są jak dla mnie te produkty i wiele rzeczy tam lubie nie dlatego że mnie nie stać. W ogóle to autorko ma coś z głową, udaje taką światową i z klasą że aż myślałam że to prowo a to tępa dzida :D

Gość gość
a przeciez w normalnym sklepie tez kazdy przymierz i pouzneij w tym chodzcie mozna do prania dodac jakies srodka bakteriobojczego i tez jest dobrze ja tez czesto kupuje w ciucholandzie bo jest tansze i wcale nie gorsze niz w normalnym sklepie

Gość gość
No k***a mac, krwe mnie zalewa jak czytam wypociny tej pozal sie Boze autorki. Co Ty kobieto reprezentujesz? Nic. Dno totalne. Idiotka, snobka, egoistka, narcyz ksiazkowy. Nie zazdroscisz jej? Ale piszesz, ze powinnas zarabiac wiecej. Jestes po prostu glupia i tyle. Co Cie obchodzi w czym ona chodzi, jaka kawe pije i jakie jogurty je? Pilnuj swojego nosa durna krowo.. Nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz, sam jestes idiota, widać twój poziom, pewnie poczułes sie urazony, bo z takiego samego plebsu sie wywodzisz cebulaku

Gość gość
widać uderzyłam w czułe miejsce i się cały plebs się oburza... niestety prawda jest taka, ze sklep biedronka powstał dla biedoty, rzeczy tam są bylejakiej jakości, nie wiadomo co kupujecie, jak kogoś nie stać niech sobie kupuje w biedronce ale jak ktos normalnie zarabia to jest prostakiem, że tam chodzi albo zwyczajnie skąpcem, nie wiem co gorsze

Gość gość
a na ciuchach to przecież grzyb, wszawica i inne choróbsrtwa, nie wiadomo kto w tym wczesniej chodził, nie ma co się oburzać tylko trzeba spojrzec prawdzie w oczy a nie udawać, że to normalne

Gość gość
s********j glupia k***o mialem byc kulturalny ale ty sama nie masz za grosz taktu jak cie widza tak cie pisza dziewczyny maja racje masz cos z garem zglaszam temat

Ej, żal Ci dupę ściska? Po co w ogóle zwracasz uwagę na takie rzeczy i piszesz o nich na kafe? Nie masz swojego życia?

Gość gość
>>>trzeba na prawdę być na poziomie<<< x "naprawdę" to jeden wyraz

Gość gość
biedronka jest droga przynajmniej dla mnie

Gość gość
To pewnie miało być prowo, obliczone na tych, którzy kupują w lumpeksach i w Biedronce Mnie tam nie interesuje kto się gdzie ubiera i gdzie robi zakupy

Gość gość
Chciałabyś uderzyć w czuły punkt :P Tak naprawdę to wszyscy się oburzamy jak można być takim pustostanem. Nikt się nie przejmuje zdaniem osoby bez klasy, o mentalności niedocenionego dziecka :D