Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorosła29

rozmiar ma znaczenie

Polecane posty

Gość dorosła29

Rozmiar stanika 75 AA w wieku 29 lat porażka totalna załamałam się nie chce mi się już nic:((((

Gość prawictwo pospolite 125
widzisz problem , tam gdzie go nie ma . Oceniasz rzeczywistość w krzywym zwierciadle.

Gość dorosła29
Rzeczywistość jest taka że nie mam życia seksulanego bo wstydze się rozebrać przed mężczyzną bo szkoda żeby miał traume do końca życia, w wieku 29 lat nie chce mi się żyć wpadam w depresje czuje to, marze o tym żeby stać mnie było na operacje żeby wreszcie poczuć się kobietą.

Gość dorosła29
Raczej tak bo ona ma biust ja nie mam 1/4 z tego

traume to można mieć gdy Magda gessler zrzuci ciuchy albo Weronika Grycan .. uwierz mi , ze mały biust to pikuś .. Najgorsza jest nadwaga .. DZiewczyna z bardzo małymi piersiami też moze byc bardzo atrakcyjna

Gość gość
Ja też mam piesi A i zawsze miałam kompleksy a mam 24 lata.Mój mąż akceptuje mnie taką jaka jestem i kocha moje piersi.Pierwszy raz jak miałam mu się pokazać bez stanika to sie popłakałam a jak się dowiedział o co chodzi to zaczął się śmiać.powiedział że jestem najpiękniejszą wariatką i mam przestać oglądać te durne baby w telewizji z cycem D. Do dziś żałuję ze nie mam większych piersi a przynajmniej wiem ze facet mnie kocha za to jaka jestem cala a nie za cycki.glowa do góry:) Martta

Gość gość
znalazłem w sieci nową stronę http://espryciula.pl/, proste zasady gry i szansa na łatwą wygraną..pytanie czy ktoś z Was w to grał i czy nie jest to jakaś podpucha?

Gość gość
Byle nie mieć awarii na twarzy. Najładniejsza laska jaką znam ma 75A, ale ma śliczną twarz i długie nogi, więc cycki najważniejsze nie są. Gorzej, jak jesteś gruba i brzydką twarz, wtedy rzeczywiście ogarniaj psy i koty, bo faceci Ciebie będą omijać.

Gość dorosła29
Powiedz mi z której strony ostatnio obserwowałam facetów, jak szła dziewczyna to tylko na cycki patrzyli a jak już któraś miała odsłonięte cyce bluzke z mega dekoltem to aż w nich buzowało, jakby mogli to by ją zgwałcili, a ja z czym mam sie pokazac coz tego że mam ładną figurę jak klata piersiowa niczym nie różni się od tej męskiej.

może masz ładne nogi albo tyłek ? Kobieta to nie tylko piersi. Co z tego ze spoglądali na jej piersi , bo je wyrzuciła na wierzch .. Gdyby wyrzuciła tyłek to by spoglądali na tyłek Tu masz dowód: https://www.youtube.com/watch?v=qM_rs2mqbKc

Gość dorosła29
Zazdroszcze Ci marta bo rozmiar A to już jest coś można się pokazać a ja siedze już tydzień w necie żeby stanik kupić bo nie pójde do sklepu dziecięcego mierzyć staników bo bym się ze wstydu spaliła:( (a rozmiar 75 AA to dzięcięcy rozmiar dla 12-stolatki) ludzie by pomyśleli idiotka jakaś zapomniała ile mam lat. Mam traume bo moja mama babcia siostra mają się czym pochwalić tylko ja taka od d**y strony wyglądam jak z przodu:(((

Gość gość
Na mnie wielu facetów sie patrzy a dekoltu na mam bo nie ma co z niego wystawać.oczywiście faceci zwracają uwagę na cycki ale to puści faceci którzy patrzą wyłącznie na jedno.chciałabyś mieć takiego lowelasa co za d****i sie ogląda?? Normalny facet spojrzy ci w oczy a nie w cyce.Jezuu przecież najpiękniejsze modelki nie mają cycków.A nawet muszą nie mieć!! Martta

jak za nią chodzą, jak stado kaczek

Gość gość
Ja tam sama nie wiem czy A czy AA .Są bardzo małe poprostu..moze mam AA a nawet nie wiem.w każdym razie.Biust to nie wszystko.mam koleżankę ma biust D .Ładne cycuszki..ale co z tego jak tępa jak strzała i klei się do facetów na siłę.a ci się z nią prześpią bo ma fajne cycki a potem telefonu nie odbierają...Ma 24 lata cycki D ładna blondynka a sama jest.Trzeba coś jeszcze w głowie mieć! Martta

Gość dorosła29
Nie mogę sobie jakos tego wyobrazić że dochodzi do czegos między mną a mężczyzną który mi się podoba zależy mi na nim, ściąga mi stanik i staje jak wryty co to i myśli o kuurr facet chyba napewno nie kobieta.

Gość gość
Co ty gadasz.Jak się spodobasz facetowi to nie bedziesz nagle dla niego brzydka no masz małe piersi... Facetów nie podniecają tylko piersi tylko ogólnie kobiece ciało i uroda.Słuchaj co ci tu mówią.Brzydka baba nawet nie ma okazji sie rozebrać i tak samo mniejsze szanse ma gruba.Ładna szczupła mądra tzn."deska" jest 100 razy bardziej pociągająca:) M.

pomyslałaś o tym , że powiedzenie `` z przodu deska z tyłu deska`` wymysliły otyłe kobiety z zazdrosci ?

wolałbym zobaczyć nago szczuplą dziewczynę z biustem , który praktycznie nie istnieje niż 80 kilogramamowego hipopotama

widziałem mnóstwo bardzo małych piersi i jakos nie poczułem sie zgorszony. Natomiast , otyłe panny zawsze sprawiają , ze mam ochotę uciekać.

Gość dorosła29
Nieraz słyszy się jak faceci mówią "fajna tylko szkoda że cycka zero" ja odrazu mam myśli takie że skoro kobieta to na 100% jest seksowna ma fajną bieliznę ładne kształty, nie chodzi mi o biust rozmiaru C czy D ale wogóle jakiś, może jestem chora na tym punkcie ale zawsze miała wyobrażenie że ładny biust jest najbardziej pociągający dla mężczyzny.

Gość gość
współczucia :( a ja myślałam, że mam małe...

Gość dorosła29
Wolicie piersi małe czy duże dla facetów mały to C a duży to D, F... i więcej, któryś wie jaki rozmiar nosi jego małżonka czy dziewczyna nie, bo potrafi powiedzieć tylko ma małe albo duże.

Gość gość
sama jestem po 30tce, "biust" mam jak 12-latka, życie seksualne prowadzę normalne i regularne od 18 roku zycia, wręcz bujne i partnerów troche miałam, wymagania mam duże i lubię przystojniaków, więc da się. Raz jeden ex powiedział, że byłabym idealna, gdybym miała B, ale też nie w oczy, tylko za plecami, do kogoś kto mi powtórzył. Sama sobie rujnujesz życie na własne zyczenie, ale tak to jest, że niektóre kobiety są brzydkie, grube, maja trądzik i prowadza normalne zycie towarzyskie i nie maja specjalnych kompleksów, a niektórzy nie wychodzą z domu z powodu odstających uszu.. Taki charakter chyba- jakby nie biust, to byś sobie wynyslila coś innego.. mam też koleżankę, która w młodym wieku po zdjęciu stanika miała "skarpety" do pępka, a faceci za nią szaleli i nie uciekali po pierwszym stosunku, wyobraź sobie

nie , małe to 65 C duże to 70 D a bardzo duże to 75 G zgadłem?

Gość dorosła29
heheh małe 65 C to są fajne duże piersi, tak jak mówiłam faceci mają wyobrażenie dwóch rozmiarów małe duże. To ja już powinnam chyba w kosmos lecieć bo jestem nie z tej planety:((((