Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorosła29

rozmiar ma znaczenie

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 125
ja ci powiem wprost : mi by bardziej przeszkadzały wąskie biodra u dziewczyny niz mały biust Innymi słowy wolałbym dziewzczyny która ma piersi AA oraz rozmiary 79-62-93 niż taka która ma wieksze piersi na przklad D i wymiary 92-68-80 Wyraznie mi sie nie podobają dziewczyny które mają w biodrach około 80 cm

Innymi słowy wolałbym dziewczynę , która ma piersi AA oraz rozmiary 79-62-93 niż taką, która ma wieksze piersi- na przklad D i wymiary 92-68-80

Gość gość
dorosła29 podaj mi wymiary pod i biuście to ci podam rozmiar jaki powinnaś nosić bo na 100% nie jest to 75AA

ja wąskie biodra uważam za dużą wadę. za małe piersi raczej nie odejmuje dziewczynie zbyt wiele punktów Gdy spoglądam na to zdjęcie , to moje oczy wędrują nie na jej piersi , tylko w pierszej kolejnosci się zastanwiam gdzie ona ma do diabła biodra ? Dlatego bez zastanowienia daje jej 6/10 .. A przeciez dziewczyna nie ma wcale małego biustu http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/20813.jpg

oto dowód ze ma przyzwoitej wielkosci biust http://e.lansik.pl/la398/e27e7b1d000a23c74a9d5132 i mimo tego biustu mam duże wątpliwosci co do jej sylwetki .. Jak wczesniej pisałem jest aseksualna ze względu na brak bioder

Gość dorosła29
Na 100 % 75 AA, miałam już stanik dobierany przez brafiterke i liczone wszystko. Dlaczego wydaje ci sie to niemożliwe??

tej od razu daje 8/10 mimo ze biust raczej stosunkowo mały i na pewno mniejszy niz u herbuś ( wydaje się ze to miseczka B ?) https://www.youtube.com/watch?v=-BZKi5RYoaI bo widze ze dziewczyna ma biodra co moje wrażliwe oko w pierwszej kolejnosci wychwyca

Gość gość
75AA to rozmiar dla osoby która ma ponad 80 cm pod biustem i tylko 84 w biuście. Czyli krótko mówiąc nie zbyt szczupła dziewczyna bez biustu.

zatem widzisz , nie każdy facet reaguje pozytywnie na duzy biust . Ja mam słabosc do bioder.. A biust schodzi na dalszy plan Dlaczego? Bo wąskie biodra to mało kobieca pupa . a szerokie biodra, wiadomo- oznaczają niezły tyłek.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/da8cb6c745ca643b.html

Gość dorosła29
W biodrach mam tylko 85 więc też nie ma się z czym wychylać

Gość gość
masz takie wymiary jak napisałam?

Gość dorosła29
75 pod biustem i 79 biust

Gość gość
to powinnaś raczej nosić 70AA lub 65A

Gość gość
miało być 70AA lub 65B

Gość dorosła29
No tak czyli jeszcze mniejszy rozmiar mam niż myślałam hmmm fajowo

Gość dorosła29
A myślisz że podoba się taka figura mężczyznom ?? po co zadaje to pytanie wiadomo że żenada totalna

Gość gość
Dziewczyno skończ panikować.chcesz do końca zycia seksu nie uprawiać?? Biust ci już nie urośnie.jedyne co ci zostaje to spróbować masz 39 lat wiec pewnie dziewca nie jest.może masz aż taki problem przez jakiegoś faceta z przeszłości...jeśli mam racje to tylko tyle powiem ze tego kwiatu jest pól światu i na pewno inni będą cie mieli są super laske.wiec ogarnij sie ba wszyscy ci tu to samo piszą!! :)

Gość gość
29 sory..

Gość gość
Mężczyźnie przede wszystkim nie lubią takich zakompleksionych kobiet jak ty. I to z tym masz większy problem a nie z rozmiarem biustu.

Gość dorosła29
nikomu sie niepodobam nie mam nikogo bo jestem nieproporcjonalna, co z tego ze nie jestem dziewicą raz się zdarzyło i co po ciemku w dodatku

Gość gość
A uroda?? Twoim jestes brzydka przeciętna czy ladna?? Może nie o biust wcale tu chodzi.a co do ciemności to jak nigdy w świetle nie próbowałaś to skąd wiesz jaka będzie reakcja??.nie trafiłaś na normalnego faceta poprostu..

Gość dorosła29
może to kwestia faceta, jeden mi powiedział że co to za przyjemność kochać sie z kobietą która nawet nie ma za co chwycić:/:(((((

Gość gość
skoro to dla ciebie taki problem to nie myślałaś o operacji plastycznej?

ile wazysz i ile masz wzrostu ? Moze powinnas przytyc ?

Gość dorosła29
Cały czas się nad tym zastanawiam tylko trochę kosztuje nie jestem w stanie uzbierać takiej sumy

Gość dorosła29
W tym problem że jak przytyłam specjalnie 6 klo to nawet cm się moje piersi nie powiększyły poprostu niedkłada mi się tłuszcz w piersiach, lekarz mówi że to genetyczne g****o prawda mama i siostra mają ładne pełne piersi, ja już próbowałam wszytskiego załamałam się

Gość gość
Wpadłaś w kompleks przez faceta spróbuj myśleć inaczej a na pewno jak się przełamiesz to trafisz na normalnego.przynajmniej na starość nie będzie nam wisieć do pępka:) pozatym sportowy biust jest w modzie a te debile co tylko na jedno patrzą niech sobie mysla co chcą.uwierz ze normalni faceci też istnieją. Mylisz ze mi nikt nigdy nie powiedział ale decha?? Przyjdę ale olałam sprawę i teraz mam extra faceta.i do tego nie jakiś przydal. M.