Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorosła29

rozmiar ma znaczenie

Polecane posty

Gość gość
prawik, weź mi wytłumacz po cholerę sie udzielasz w dosłownie każdym temacie dotyczących wzrostu, wymiarów i wagi kobiecej i porównujesz, to z jakimiś "klonami" z netu? po co prezentujesz te swoje drobiazgowe analizy wymiarów i w jakim celu skoro o kobietach wiesz tyle co ja o potworze z Loch Ness.. Zwłaszcza, że to zawsze jest bez związku z problemami autorek i guzik im przyjdzie z twoich debilnych rozważań o wyższości bioder 95 cm nad biodrami 88. Daj spokoj z ta fiksacją, zwłaszcza, że jakby cię zechciała "bogini o wymiarach 120- 130-120, to też byś brał, więc przestań "filozofować" nad rozmiarem stanika modelek Victorias secret

Gość gość
U mnie tez dwie siostry mają cycki i mama a ja nie.. I co z tego jak jestem najładniejsza i mam wiecej powodzenia:) nie można miec widac wszystkiego:)

Gość dorosła29
Zazdroszcze u mnie siostra nie może się ogonić od facetów tylko 2 lata młodsza ma biust chyba nawet C ładną buźke i ogólnie fajna laska jak to faceci określają, a ja pasztet

Gość gość
Jezu. Dla niektórych laska to pasztet a dla niektórych nie .zależy co kto lubi:) no to maluj sie ladnie.zmień fryzurę seksi ciuchy żeby pasowaly pod figurę i w miasto:) a jak masz coś w glowie to wyrwiesz fajne ciacho! Niektórzy faceci tacy boscy a maja niezbyt ladne dziewczyny...grunt ze cos w glowie!!

Gość gość
no ja np jestem podobna do ojca bardzo mocno, nic z matki nie mam, on z kolei do swojej matki, więc po kim mam mieć biust? po tacie czy babuni? :D Biust to nie pierścionek z rubinem nie dziedziczy się go w tej samej formie- może jak jest sie rzeczywiście bardzo mocno podobną do matki i ma sie jej figurę, na zasadzie "skóra zdarta z matki", to duże parawdopodobieństwo, że biust będzie podobny, ale ja nie widzę jakieś prawidłowości u znajomych rodzin- wyglada to bardziej jak loteria

Gość gość
.ja jestem wypisz wymaluj babcia a ona miała wielki biust a ja decha.to nie zalezy od genów tylko od hormonów!!

Gość dorosła29
Może miałam jakieś braki hormonów ale lekarze po badaniach stwierdzili że wszytsko w normie:/

Gość zainteresowany1234
Może jestem dziwny, ale i wystarcza że kobietę podnieca dotykanie jej biustu, nie musi mieć dużego. Mogę spytać kiedy ostatnio się kochałaś?

Gość dorosła29
Jakieś 1.5 roku temu

Gość gość
Za malo estrogenów to nie znaczy ze cos jest nie tak.poprostu malo i piersi też małe:) a jak masz jeszcze duże wiosny na rękach to na pewno problem z estrogenami ale to poprostu taka twoja natura:) nic nie poradzisz.tylko nie krzywdź sie operacja plastyczna..z mojej obserwacji facetom to sie nie podoba..

Gość dorosła29
Faceci tego nie zrozumieją bo oglądają się za dużymi cycami bo to ich podnieca deski raczej nie są w modzie chyba że snowbordowe, ja chce zrobić operacje dla siebie żeby poczuć się kobietą kupić ładną bieliznę koronkową a nie push up im więcej waty tym lepiej żeby jakos wyglądać :(((

Gość zainteresowany1234
jeśli chodzi tylko o seks to mogę się zaoferować. Problemu z niedużym biuścikiem nie rozwiążę. Mogę wiedzieć skąd jesteś?

Gość gość
dorosła29 kazda kobieta ma kompleks małych lub zaduzych piersi mezczyzni maja kompleks małych członków niema co sie przejmowac głowa do góry liczy sie osoba a nie wygląd a to co pisałas ze patrzyłas na facetów i kazdy patrzy na piersi to tylko ci sie tak zdaje bo jestes uczulona na tym punkcie

Gość prawictwo pospolite 125
ja bym cie szybko wyleczył z kompleksu małych piersi.

Gość dorosła29
chciałabym zobaczyć jak uciekacie jak bym się rozebrała śnił by się wam po nocach ten koszmar

Gość zainteresowany1234
Nie żartuję, nie uciekam przed małymi piersiami. Jak sama mówisz, poprzedni faceci też tego nie robili. Jeśli chcesz napisz mirodow@gmail.com

Gość dorosła29
brak pewności siebie u mnie jest tak pogłębiony że boje się że tylko terapia mi pomoże

Gość gość
skad jestes ? miejscowosc moze spotkanie jakies bez ucieczki

Gość dorosła29
Małam jednego faceta co moge powiedzieć reszta uciekła zanim do czegoś doszło więc to chyba o czymś świadczy. Trzymajcie kciuki za mnie żebym uzbierała na operacje wtedy prześle nawet zdjęcie ze szczęścia jak wyglądają.

Gość dorosła29
dziękuje wszytskim za dobre słowo i wsparcie, a teraz czas do pracy

Gość zainteresowany1234
Liczę że mimo wszystko się odezwiesz. Papa.

Gość gość25
Ciężko Ci coś poradzić bo nie wiem czy jest problem czy tylko Ty go widzisz. Wysłałem zdjęcie to nic nie odpisałaś, a jak byś się do niej porównała to byśmy mieli jakiś odnośnik co do tego jak wyglądasz....

Gość zzzzz1111
a ja mając wymiary 100-77-106 mam wspaniałego męża, z którym dzielimy się obowiązkami w domu 50/50, kochamy się często 2-3 razy w ciągu nocy...i mówi do mnie, niezmiennie od 6 lat, Księżniczko:) mimo, że nie mam wymiarów Anji Rubik. Tak więc głowa do góry dziewczyno, znajdź swojego księcia:)

Gość gość
Chodząc systematycznie do sauny nie zauważyłem żeby któraś z kobiet miała nieładne cycki.Więc rozmiar biustu nie ma znaczenia, trzeba tylko dbać o swoje cycki.

Gość gość
Haha