Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mój brat cham

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat, brat 28. Ja mieszkam z chlopakiem w innym mieście, brat z mamą w domu rodzinnym. Nie ma stałej pracy, dorabia sobie i pomaga w gospodarstwie. Nasz ojciec nie żyje. Od dobrych kilku lat jego zachowanie wobec mnie i mamy jest karygodne. Przyjeżdzam do domu raz w miesiącu. Poniża mnie, wyzywa od kurew i dzieek, wrzeszczy, rzadko kiedy powie coś normalnym tonem. On tak naprawdę tylko krzyczy. Nigdy nie powie np. proszę zamknij bramę tylko: kurwa rusz dupę i idź zamknąć bramę. Ciagle krytykuje, twierdzi że nic nie umiem zrobić. Czasami nadużywa alkoholu. Po pijaku stracił prawko. Do mamy odzywa się podobnie. Ona już to olewa i mówi że ja mam olać. Ale nie potrafię. Ile razy już płakałam przez niego, nie zliczę. Jest inny w stosunku do znajomych, dodam. Obecnie z powodu choroby mamy jestem w domu, jestem w dołku bo mam go dość. Zagroziłam mamie, że nie przyjadę na święta bo nie bede łamać się opłatkiem z kimś, kto mnie wyzywa od najgorszych. Czy ktoś kiedyś przeżył coś podobnego? Nie wiem, co robić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować