Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was oglądał w niedziele ROLNIK SZUKA ŻONY ? Jestem w szoku !!!

Polecane posty

Gość gość

zachowaniem tych ''panów'', myslalam ze ten Paweł bedzie takim cwaniaczkiem, madralą a okazalo sie, ze jest jedynym normalnym facetem z całej tej grupy, rolnik ale nowoczesny, z glową na karku, a reszta ? to jakies jaja. Adam - myslalam, ze bedzie symaptycznym grubaskiem a okazalo sie, ze jest pseudo elokwentnym maminsynkiem i burakiem wieśniakiem, te jego teksty RUDA JEST MOJA masakra, gdzie Judyta atrrakcyjna mloda dziewczyna po AWF do takiego obrzydliwca ? Grubas sie cieszy bo rozdaje małolatom autografy pod biedronką i mysli, ze jakas super modelka do niego napisze, po co mu Anka ? a Ania widac poznala kogos i jest szczesliwa, dobrze ze grubas jej nie chcial. Grzegorz- największy pajac w programie, jedyna rozmowa z nim to ziemia, żniwa, traktor. Ewa puscila na niego zły urok :D buhaha, Ulka miala racje ze Grzesiek nie szuka milosci, związku tylko parobka, niewolnicy na wieś, kolejny maminsynek Stanisław- dziad, wsiur, cebulak. Podejrzewam, ze do programu namowila go ta rosjanka, jego bratowa, a on ? szukal w programie przyjaciolki do rozmow haha, sknera wstrętna, mam nadzieje ze Grazyna ma teraz setki kandydatow, widac ze zasluguje na fajnego, dojrzalego, inteligentnego faceta a nie dziada w podkoszulce, ta jego mowa niczym poeta buhaha Zbyszek i Kasia, nie uda im sie. Ona sie nie spodobala jego rodzinie, mowila Zbyszka siostra ze Kasia nie da sobie rady na wsi, a ta Kaska tez jakas dziwna, rodzicom nie powiedziala ze zglosila sie do programu :D przed faktem dokonanym ich postawila jak kamery przyjechaly, na poczatku mowila ze chce przyjechac do Zbyszka na gospodarstwo, a teraz pyta sie go czy gotow jest do przeprowadzki do miasta i dojezdzania na wies :D

Gość gość
Czytam Cię, Twój jad i brak kultury.. i tak mi się wydaje, że ty jesteś gorsza.