Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majkaktóracierpi

Boję się, zrobiłam coś strasznego a dziś się boję !!

Polecane posty

Witam! mam poważny problem i nie wiem co mam robić !! boję się z dnia na dzień wstaję rano z większym strachem! Kilkanaście miesięcy temu spotkałam się z pewnym mężczyzną, który zaproponował mi pewną sumę pieniędzy za spotkanie... w sumie wiedziałam o co mu chodzi... bo o co może chodzić facetowi +40.. chyba nie o zwykłe pogaduszki... Potrzebowałam pieniędzy - zgodziłam się! (czułam się okropnie, po tym spotkaniu - CAŁO NOCNYM) serce dygotało,czułam się brudna !.. Zrobiłam to pierwszy raz w życiu! Przysięgam ! nie wiem co we mnie weszło, błędy młodości, ale od tego dnia nie jestem sobą! Ale minęło kilkanaście miesięcy... minęło..ale nie dawno ten mężczyzna ZNALAZŁ MNIE ! zaprosił mnie na Facebooku! znalazł mnie również na innym portalu na którym mam konto! i napisał że jeśli się z nim nie spotkam i nie porozmawiam dla czego schowałam głowę w piasek to przyjedzie do mojego miasta i zatrudni kilka dziewczyn którym zapłaci za to aby zapukały w każde drzwi w moim mieście i mnie znajdzie i z mojego życia stanie się piekło !!!! Boje się o moją reputację !! wysłał mi też moja zdjęcie w negliżu !!! Boję się strasznie ! nie chce nikomu o tym mówić bo mi WSTYD! bo zachowałam się jak zwykła SZMATA ! byłam młoda i głupia ! dziś nigdy bym tego nie zrobiła !!! Dodam też że wie w jakim mieście mieszkam, wie jak mam na imię i na nazwisko!!! Jest bardzo bogaty więc dla niego pieniądze nie grają roli !!! Błagam pomóżcie mi!! piszcie z jakich jesteście miast może mi pomożecie!!! BŁAGAM !!!! -Zagubiona, Ja.

Gość gość
Spotkaj się z nim w miejscu publicznym i pogadaj. On też ma jakas rodzine, prace itd. A Ty wiesz co zrobil i tak samo masz haka na niego.

Gość gość
Stalker żywi się Twoim strachem. A co Ci może zrobić? Zdjęcia bezie rozsyłać? Jak się przestraszysz, to będzie Cie szantażował . A jak mu powiesz, że chyba mu nie zależy na tego typu rozgłosie, to się zastanowi. Pogadaj z nim, wytłumacz to samo co nam, może zrozumie. A jak nie to już inna sprawa.

Gość gość
hehe to faktycznie może cie pocałować w trepy

Gość majkaktoracierpi
On na stałe Mieszka w Mombasa :(

Wiecie strasznie się boję.. On jest zdolny przyjechać Tu gdzie mieszkam i jak mnie znajdzie i moi rodzice się dowiedzą ! chłopak! a jak na FEJSA się dostaną moje zdjęcia ! i to takie paskudne.!!! Jesteście może z Katowic?

Gość gość
Mieszka w Mombasa i tam sobie hasa :P

Gość gość
Idź na policje to jest karane to szantaż.

Gość gość
Mieszka w Mombasa i tam sobie hasa i ma wielkiego k/u/t/a/s/a :)

Gość gość
Powiedz mu, ze poszlas na konsultacje do prawnika i powiedzialas mu o calej sprawie. Prawnik poradzil zeby sposzla na policje :-D Zobaczysz ze gosciu spadnie ze stolka :)

Gość gość
po ciula sobie robiłaś paskudne zdjątka??? Fejsgłup ro zuoooo

a to jakaś wyspa 'Mombasa' skąd wiesz.. to nie jest śmieszne to moim zdaniem poważne ! ja sie chyba zabije jak on coś zrobi co mnie pogrąży ! wiem że to ja źle zrobiłam ! ale niech mi nie rujnuje życia !

Gość gość
Spotkaj sie z nim w kawiarni, w dzień. Powiedz, że było minęlo, teraz masz swoje życie i na pewno nie jedna młodsza mu ulegnie.

Gość gość
kilkanaście miesięcy temu i to niby wydarzyło się w młodości??? chyba niedawno a nie w młodości... prawda jest taka ze zapłacił ci za se`ks, czyli jestes prostytutką, nieważne czy 1 czy 100 razy dałaś za kasę- widać że jesteś glupia, żeby jeszcze dać sobie zrobić zdjęcia nago

Gość gość
nie martw się

Gość gość
jeżeli ci je zrobił z ukrycia to nie będzie na nich ze jesteś z nim, a sama- tak zawsze możesz się tłumaczyć że to twój były chłopak jest świnia i to z zemsty wstawia na fb

Gość zrob jak mowie
sluchaj,zrob tak.umow sie z min w jakis pubie,najlepiej w weekend jak sobie wszyscy popija to nikt nie bedzie zwracal na was uwagi.wsyp mu cos do drinka,zaprowadz do toalety rozbierz i tym razem ty mu zrob zdjecia.zostaw go w tym kiblu a zdjecia wyslij na drugi dzien.da ci spokoj-to pewne.

Niektórzy potrafią pisać, że KTOŚ jest zwykłą dziwką, a jeśli takie coś przytrafiło by się Twojej koleżance albo dziewczynie? i ona by się zabiła z tego napięcia co byś zrobił/a ? Nie wybaczył/a byś siebie tego, że nie pomogłeś/aś. Nie wiesz co dzieje się w mojej głowie dziś wiem że miałam tego nie robić i żałuję jak cholera codziennie się za to gardzę !!!! CODZIENNIE

Gość gewfewfer
nie bądź głupia! straszy cię licząc na Twoją naiwność, a to ty możesz postraszyć jego. Nie kasuj Broń Boże tych wiadomości od niego, gdzie Cię szantażuje. Napisz mu tylko tyle, że jeśli jeszcze raz odezwie się do ciebie będziesz wiedziała, gdzie się z nimi zgłosić. On ma dużo więcej do stracenia niż ty , gdyby wasza znajomość i to co teraz robi wyszło na jaw

Gość majkaktoracierpi
smiejecie się ze mnie a ja skończyłam tylko podstawówkę bo mój ojciec wiecznie chlał a matka przyjmowała obcych facetów w drugim pokoju :(

Gość gość
nie spotykaj się z nim tylko mu odpisz, że ma więcej cię nie nękać bo go następnym razem na lotnisku panowie z kajdankami przywitają

Gość gość
ale czemu niektórzy nie mają pisać o dziw`ce jak tak się ktoś zachowuje? tuszować prawdę czy jak?? tak zorbiłaś, to nie był impuls tylko konkretna decyzja, o której byś nigdy mężowi nie powiedziała, a teraz udajesz wielce oburzoną bo MOŻE WYJŚĆ PRAWDA NA JAW. Weź to na klatę, powiedz do siebie że zachowałaś się jak zwykła prostytutka bo tak było. A za smierć tych co się zabijają odpowiedzialni są ci co się zabili, a nie ci co nie pomogli- tyle dzieciaków umiera na raka a jak ktoś sam się zabija, to jak śmie jeszcze zwalać swojego tchórzostwa na innych!!!!!

ja wiem że źle ZROBIŁAM ale wyzywaniem ludzi prowadzisz do tego że owe osoby się załamują!!! może Ty jesteś chojrak i nikt i nic Cię nie przygniecie ! Nie znam Cię ale szanuje Twoje zdanie po mimo mojego bólu.!!! Dziękuję że mi tak piszesz i że mam przyjemność to czytać!! DZIĘKUJĘ.

Gość gość
czy ty rozumiesz że nikt cię nie wyzywa??? jak ktoś nie ma oczu to wyzywaniem go jest nazywanie go niewidomym? nie udawaj księżniczki tylko licz się teraz z konsekwencjami.

Gość gość
I bardzo dobrze,że prawda wyjdzie na jaw szm/ato.Udajesz świętą,a jak świadomie brałaś kut/asa w usta za ojro to też byłaś taka święta:-O.Twoi starzy i chłopak powinni się dowiedzieć jaką kur/we trzymają pod dachem;-P

Gość gość
czytaj te odpowiedzi wyżej!!! i przesatń się trząść o ile to wszystko prawda