Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość litna

Fałszywa dziewica

Polecane posty

Gość litna

Witajcie! Mam dylemat godzien gimnazjalistki a nie 23 letniej kobiety...mimo to poradźcie mi co zrobić. Bedąc pod wpływem alko. okłamałam faceta, który mi się podoba i powiedziałam mu, że nie jestem dziewicą. Teraz wszytsko zmierza do tego, że odbycie stosunku między nami "wisi w powietrzu", a ja nie wiem jak zrobić by on nie zorientował się, że jednak nie uprawiałam seksu do tej pory. Pomocy...Prosze o poważne odpowiedzi

Gość gość
no to bardzo zle uwierz mi ze skoro go oklamalas nie ma po co w to brnac powiedz mu prawde i tyle !! pozdrawiam gg 47999035 a dlaczego nie ma sensu bo nie bedzie cie szanowac

Gość litna
wiem...:-/ ale czy nie ma jakiegoś sposobu by on tego nie zauważył/nie poczuł??

Możesz nawet krwawić. To się zdarzyć może-tego nie przewidzisz, ale może wtedy oszukasz go, że dostałaś okresu? ;) Można tak :) Niestety nie wiadomo jak Twój organizm zareaguje na ten pierwszy raz. Jak Ty będziesz się czuła. Czy będziesz wiedziała jak się zachować, czy sama po sobie nie dasz poznać, że coś jest nie tak?

Gość litna
Tego krwawienia najbardziej się boje...choć do tej pory doświadczyłam bardzo intensywnych pieszczot z mężczyznami i nieraz krwawiłam wiec nie wiem co jest na rzeczy

Gość gość
Kochaj się z nim podczas okresu? Moze nie bedzie mu to przeszkadzało a krew zwalisz na to ! Gorzej jeśli bedzie cie bardzo bolało i bedziesz az krzyczeć z bólu. Moze lepiej powiedz ?

Gość litna
Nie moge chyba Mu powiedzieć bo za daleko to zaszło,,,wiem, że nie jest dobrze budować czegoś na kłamstwie ale tak strasznie mi wstyd! Bo gdyby nie patrząc to wszystko robiłam prócz pełnego stosunku :./

Gość brokeninside87
tak, straszne kłamstwo. zabije cię za to

Gość gośćarnia
Ja miałam 27 i powiedziałam ze jestem , aby był delikatniejszy. Nie widziałam żadnego powodu aby się do tego nie przyznawać.

Gość DobryCzłowieKk
Przecież mówiłas prawdę! skoro piszesz, że robiłaś już prawie wszystko tzn pewnie opierdalałaś lody, może dawałaś w kakao więc dziewicą nie jesteś! dziewictwo to nie tylko ta pierdolona błona... Zresztą jak facet ma poukładane w głowie to taki fakt tylko doceni.

Gość gość
Wibrator na przebicie blony? Tylko pospiesz sie bo czasami "rany" po pierwszym stosunku troche sie goja.

Gość gość
na allegro mozna kupic cos na zasadzie bloy dziewcziczej krwawisz po stosunku itd...nie drogo dziala

Gość gość
powiedz prawde i koniec

Gość otomojnick
powiedz mu prawde, moze byc ciezko jak juz naoopowiadalas za duzo a jak nie dasz rady to powiedz ze ma byc delikatny bo dawno tego nie robilas, ja po rocznej przerwie krwawilam i mnie bolalo prawie jak za pierwszym razem, dobrze ze koles mial malego hehehe

Gość litna
Nadal jak głupia brne...!!boję się,dla was to pikus dla mnie nie.

Gość gość
Ja na jego miejscu bym sie ucieszyl, faceci lubią dziewice