Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z 30 latką w Kielcach 20cm

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie Panie po 30 :) Jestem Radek z Kielce i chciałbym zaproponować spotkanie Pani po 30, ładnej, zgrabnej, zadbanej, której brakuje młodego ciała. Ja wysoki 185 cm wzrostu, dobrze zbudowany, brunet, 24 lata, z 20 centymetrowym sprzętem :) Spotkanie tylko po wcześniejszym kontakcie mailowym na radekwycz@wp.pl - zapraszam tylko zdecydowane Panie :) W mailu proszę też o zdjęcie na którym widać twarz i całą sylwetkę :)

Gość gość
Niezły desperat. Pamiętajcie kobiety - w necie podrywają brzydcy i życiowi nieudacznicy. Nie dajcie się nabrać.

Gość gość
w odpowiedzi na maila przesyłam swoje zdjęcia - dla potwierdzenia. Nie jestem ani brzydki anie jakiś nieudacznik - szukam dojrzalej kobiety w potrzebie - a ja chce spróbować ze starszą od siebie kobietą bo to one w seksie są najlepsze :) podobno :)

Gość gość
Szukanie partnera to nie zakupy. Poza tym seksu nie "uprawia się" - uprawiać można marchewkę, buraczki w ogrodzie. Seks- dojrzały - jest sam w sobie okazywaniem sobie wzajemnej miłości, szacunku i zaufania... autorze czy aby rzeczywiście nie jesteś jakimś chłopakiem nie mającym swoją osobą ( poza opisanymi wymiarami ) nic do zaoferowania, czy rzeczywiście wygląd partnera, z którym sie kochamy jest tak ważny? nie wiem czy nie jest to zwykłe prowo... jeśli nie, współczuję - mój mąż nie należy do super- hiper- ekstra przystojnej grupy mężczyzn- ale w Kielcach akurat nie miał najmniejszego problemu aby bzyknąć młodą atrakcyjną laskę ! gość dziś - ma rację.

Gość Łukasz
Dnia 26.11.2014 o 13:23, Gość gość napisał:

Nie oceniaj. Wszystkich. jednakowo skoro nie widzisz, osoby to nie gadaj, kobieta, która chce, się bzykać to niech poprosi, o foto wtedy będziesz widzieć czy jest piękny, czy brzydki.

Gość gość

faktycznie desperat 🙂

Gość gość

Cieniasie nie masz bladego pojęcia jak funkcjonuje kobieta stąd nie dziwię się takiemu ogłoszeniu ! 🙂 20 cm ? a cóż to jest 🙂 Sadzisz, że kobiety lecą na długość ? Kochany seks jest w głowie i możesz się zdziwić czemu niepozorny facet czasem nawet brzydki ma niesamowite powodzenie 🙂

Gość gość

Macie rację 🙂 wystarczy popatrzeć na ogłoszenia facetów sprowadzające się do podania wieku długości i zdjęcia członka 🙂 Panowie litości ! kobieta to coś więcej niż wagina pomiędzy nogami 🙂 Kolejny raz potwierdza się, ze młody facet myśli fujarą ! Biedny jesteś skoro szukasz szczęścia w necie 🙂 w realu jak widać nie wychodzi 🙂 Pobaw się rączką to Ci na jakiś czas przejdzie 🙂 

Gość gość

No proszę 🙂 20 cm i mister universum ?🙂 Tylko ładne zgrabne i zadbane ? Wymagania ho ho 🙂 poza metrażem co jesteś w stanie młodzieńcze zaproponować ?

Gość gość

no i wcięło boskiego macho,  a już byłam chętna 🙂

Gość Gość

Mam 16 cm może ja 

Gość gość

kolejny, który nic nie zrozumiał ! spadaj leszczu