Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

To forum straciło wigor w czerwcu 2011

Polecane posty

Gość LoOoOser

Pamiętam, że jak wróciłem z Francji, to już zauważyłem, że coś tąpnęło i jest dużo mniejszy ******* forum. Mój wyjazd był momentem przełomowym. Później było już tylko gorzej. A w 2010 roku to tu się działy dyskusje na kilkanście stron dziennie.

Gość gość
bo jak jeden drugiego wyzywa to nikt tego nielubi i nikt zatym nie bedzie tesknił .

To nie twój wyjazd sprawił, że to forum UMARŁO. Po prostu przybywa ludzi o małym rozumku , i tak było zawsze i będzie dopóki nie znajdą się rozsądni ludzie, którzy to towarzystwo plebejskie;) przepędzi w diabły :D 🖐️

Gość gość
to forum nie umarło, tylko ewoluuje, jak wszystko dookoła nas ;) Twierdzenie, że coś jest lepsze lub gorsze tylko na podstawie zmian które zachodzą, ludzi którzy stąd odchodzą i tych nowych, którzy przychodzą, zmiennego światopoglądu który następuje w otaczającej ich rzeczywistości, w końcu twierdzeń, że ktoś jest bardziej lub mniej wykształcony, czy li tylko własnych oczekiwań związanych z tym forum (dodam publicznym), jest dziecinne, gburowate, niedojrzałe... :D i z domieszką negatywnej apodyktycznej postawy, "autokratywnej licencji na sztukę w dziedzinie wymiany poglądów" :) Pozdrawiam wszystkich zniesmaczonych:classic_cool: