Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankietthaaaa

Mała ankieta o internautach z kafeterii.

Polecane posty

Gość Ankietthaaaa

Proszę o prawdziwe wypowiedzi, zobaczymy kogo najwięcej tu jest i jacy jesteśmy ;) 1) Ile masz lat? 2)Jesteś kobietą czy mężczyzną? 3) Czy pracujesz lub uczysz się? 4) Czy masz dziecko/dzieci? 5) Czy zdarzyło Ci się zwyzywać w sposób wulgarny inną osobę na kafeterii? Jeśli tak, to czy często tak postępujesz? 6) Czy w świecie realnym zachowujesz się i wypowiadasz w taki sam sposób jak na kafeterii? Dziękuję :-)

Gość gość
54 lata, kobieta, pracuję, nie zwyzywałam, ale bywałam nieuprzejma, w świecie rzeczywistym bardziej sie hamuję

Gość gość
proponuję 7 pytanie - dla facetów, czy naciągasz moszne na słoik?

Gość gość
tu ja - gość z 13.58 - mam dwoje dzieci

Gość gość
1)28 2)kobieta 3)absolwentka wyższej uczelni, próbująca znaleźć godną i stałą pracę, bez umów śmieciowych :c 4)broń Boże ! 5)Nie, nie zdarzyło mi się, nie jestem wulgarna względem osób, w realu też nie, ogólnie jestem miłą dziewczyną, serio, ale jak ktoś lub coś nadepnie mi na odcisk, to lepiej wiać, nie bluzgam za często, bo nie o to chodzi, ale potrafię dosadnie pojechać. 6)Hmm..właściwie ja na kafe to trochę trolluje, tak o i tylko w głupiutkich tematach, w tych konkretnych jestem sobą, tak samo jestem sobą w realu, staram się pisać i wysławiać w sposób zrozumiały i jednak na poziomie, bo przecież świadczy to jednak o człowieku, prawda? :) Też dziękuję, miłego dnia

Gość gość
1.20 2. Kobieta 3.uczę się, ale chyba to je b ne w cholere i pojde to beznadziejnej pracy jak większość polaków, bo bieda w domu 4. nie mam dzieci 5. w sposób wulgarny nie, ale bardzo irytował mnie niedźwiedź czy jak mu tam, który prosił ludków o rady jak znaleźć dziewczynę. 6. Tutaj jestem bardziej otwarta:) Moje koleżanki i koledzy co weekend tylko ćpają i imprezują, więc co raz bardziej nie wiem o czym z nimi rozmawiać.

Gość gość
No ale chyba lubisz seks jak każda studentka:)

Gość gość
nie jestem studentką

Gość gość
no to masz czas na seks

Gość gość
38l baba ,grzeczna zawsze ,1 bachor,pracuje

Gość gość
1. 25 lat.2. Kobieta.3. Hungarystyka. Na II roku. 4. Po co mi dzieci ? 5. Raz, bo zostałam obrażona przez tą osobę. 6. Tak.