Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jest beznadziejny w łóżku!

Polecane posty

Gość gość

Kocham go ale z tym to jest tragedia. Jest fajnie tylko wtedy gdy mamy długą przerwę(na przykład 3tygodnie) i do tego ja się opieram. Wtedy potrafi się postarać. A tak? On najchętniej położyłby się jak kłoda, ja robię mu loda a on leży jak zdechła żaba! Rozmawiałam z nim wielokrotnie na ten temat ale zawsze kończy się to kłótnią. To przykre ale naprawdę często nie mam ochoty na seks bo dla mnie to tylko kiepskie popychanie, wpychanie mi penisa do gardła(raz zwymiotowałam bo wsadził za głęboko). Dla niego ściskanie cycków jak ciasta drożdżowego to popis...Gdy chciałam rozgrzać atmosferę i ubrałam się w fajną koszulkę i zaczęłam tańczyć to skrytykował, że kręcenie dupą go nie kręci. Po seksie od razu szybko podaje mi bieliznę bo nie lubi gdy chodzę nago. Czuję się przez to nie atrakcyjna, co raz częściej odmawiam seksu bo do kitu z czymś takim :( Dodam,że dbam o siebie, nie mam nadwagi, jestem wysoka i każdy mi zazdrości długich nóg(chociaż ja uważam, że są przeciętne).

Gość gość
To czego jeszcze z nim jestes. Mi brakuje takiej dziewczyny jak ty

Gość gość
Miłość przeminie a ****** sie bedziesz chciala zrobisz to na boku wiec lepiej zerwać od razu

Gość gość
Dla mnie to idiotyczny powód do rozstania bo świat nie kończy się na ******iu. Po za tym fajnie z nim spędzam czas, mamy podobne zainteresowania no tylko te sprawy to istna tragedia :( Chciałabym jakoś rozwiązać ten problem tylko nie wiem jak bo dogadać sie nie umiemy :(

Gość gość
Facet ma małe potrzeby i tyle, ale dziewczyny go nie kręcą ;) Mi wystarczy jak zobaczę swoją dziewczynę w bieliźnie, a już jestem gotów :)

Gość gość
A ile masz lat zalozycielko wątku? powiem Ci tyle z perspektywy kobiety..jak nie czujesz sie sexownie przy facecie(tzn on tego nie docenia) a facet to zwylky nieudacznik to kobieto uciekaj od niego! Bo na dluzszą mete to nie ma sensu...

Gość gość
To nie jest idiotyczny powód do rozstania, idiotyzmem jest liczenie że coś się zmieni i brnięcie chociażby w małżeństwo i dzieci, z czasem będzie tylko gorzej. Nie ma seksu, nie ma bliskości.

Gość gość
Autorko mogę zastąpić w tych sprawach twojego chlopka w końcu należy sie tobie troche dobrego seksu

Dla mnie to idiotyczny powód do rozstania bo świat nie kończy się na ******iu. Po za tym fajnie z nim spędzam czas, mamy podobne zainteresowania no tylko te sprawy to istna tragedia smutas.gif Chciałabym jakoś rozwiązać ten problem tylko nie wiem jak bo dogadać sie nie umiemy smutas.gif xxxx i dlatego piszesz na forum erotycznym i sie zalisz...

Gość gość
a facet to zwylky nieudacznik to kobieto uciekaj od niego x Gdzieś tu jest podobny temat tylko założony przez faceta, opinie zupełnie odwrotne, kobiety twierdziły że to normalne, ze nie seks jest najważniejszy i takie tam brednie, ale jak to kobieta ma problem, to o razu facet nieudacznik, hipokrytki!!!

Gość gość
Mam 20lat i naprawdę nie wymagam cudów. No ale litości, jak mi facet uwali się na łóżku jak żaba to mnie aż odrzuca! Chciałabym żeby to on porządnie wziął się do działania. Tak było po dłuższej przerwie ale też nie wyszło najlepiej. Zero wyczucia, ściskanie cycków... Beznadzieja. Jesteśmy razem 4 lata, seks uprawiamy od 2,5 roku. Razem przeżyliśmy swój pierwszy raz, nie mamy więc doświadczenia ale po takim czasie to człowiek zaczyna się w tym wszystkim łapać a i porównania nie trzeba mieć żeby wiedzieć, że mogłoby to inaczej i lepiej wyglądać :-O

Gość gość
O lizaniu c**eczki też pewnie możesz tylko pomarzyć? Bidulka :(

Gość gość
kotka poes pisze na forum i się żalę bo zastanawiam się jak rozwiązać ten konkretny problem. Gdybym uważała, że rozwiązaniem jest rozstanie to bym tak zrobiła i nie pisała tutej tego wszystkiego, bo po kiego... Nie wiem tylko czy w dobry wątek trafiłam. Może lepiej było dać na ogólnym.

Gość gość
Gosciu powyzej jakie hipokrytki! chyba c***ala nie staje i dlatego jestes taki zgorzknilaly. Po drugie Kotka sex jest wazny! Wez sie poloz obok chlopa i nie ruszy cie jeden dzien,dwa,trzy...ale do cholery za 10-ym sie juz wkurzysz i powiesz,,ej o co kaman?,, I mimo,ze bedziesz z nim rozmawiac to w jego oczach nie ebdziesz sie juz czuc atrakcyjna..BA! mozesz popasc w totalne rozbicie.No chyba ze jestes kobieta co juz jej nic nie dryga...to inna sprawa!

Gość gość
A on nie ma kogos na boku? moze ktos mu sie podoba a z Toba odwala sprawe?

Gość gość
Sama nie wiem czy kogoś ma. Też nad tym myślałam.

a zatem wez sie w garsc i cos zrob. bo jak sama widzisz ani grozby ani prosby nie pomagaja to jest tylko jedno wyjscie.... masz 20 lat od 16 roku zycia jeden i tem sam (czyli podejrzewam, ze to twoj pierwszy). nie ten to nastepny... jak jestes taka ok to powinnas w nich przebierac jak w ulegalkach...

Gość gośćona
A jak wyglądały rozmowy o tym? Bo jeśli mówiłaś mu że jest taki i taki, że to Ci się nie podoba i tamto, ze nie umie tego i tego to nie dziwne, że wywiązała się kłótnia, tak to sprawisz, że seksu może być jeszcze mniej i jeszcze gorszy. Może skup się na tym co sprawia Ci przyjemność i o tym mów, "Kochanie uwielbiam gdy robisz mi tak i tak, gdy się kochamy tak i tak, może następnym razem spróbujemy zrobić to i tamto?:) Jest od razu inaczej atmosfera się rozgrzewa. Gdy zaczyna pieścić twoje piersi to wypnij się i zacznij się wić, połóż swoje dłonie na jego i go poprowadź, gdy się kochacie to sama możesz też dotykać swoich piersi, pokaz mu sama jak ma Ciebie dotykać, doprowadź się przy nim sama. Mówisz, że lubisz spędzac z nim czas, ze macie podobne zainteresowania itd.. a jest między wami jakaś chemia? Wiesz, każdy dotyk kogoś kto cię kręci i kto Cię pociąga wprawia w podniecenie i daje przyjemność, a ty opisujesz ten swój seks jakby to było coś mechanicznego bez uczuć. Może po prostu to nie jest to?

Gość gość
Tylko, że ja zwyczajnie nie mam ochoty przebierać jak w ulęgałkach. Obawiam się,że kolejny związek może być identyczny czy gorszy i będę żałować. Mam problem z podejmowaniem tak poważnych decyzji :-O Wolę coś zrobić z tym związkiem a nie tworzyć od nowa.

Gość gość
Więc starałam się rozmawiać delikatnie, bo wiadomo, że faceta to łatwo w takich sprawach urazić. Mówiłam, że wolę jak delikatniej dotyka moich piersi(zamiast powiedzieć nie lubię gdy miętosisz moje cycki chociaż to miałam na myśli :D )gdy całuje moją szyję(sama go całowałam po szyi, schodząc po woli na dół). Proponowałam na przykład zawiązanie oczu co mu się spodobało, ale ta pierdoła walnęła się głową o ścianę i nici z tego wyszły...Gdy zaczynałam w czasie sama się bawić to słyszałam komentarz: yyy? co Ty robisz? No myślałam, że padnę. Ja swoim zachowaniem próbuje mu pokazać co mi się podoba, ale on się jakby to ująć" nie odwdzięcza" ? To znaczy nie robi tego samego. W ogóle nie potrafi wypośrodkować, zawsze jest albo za mocno albo tak, ze nic nie czuć...

Gość gość
Znajdz sobie na boku jakiegos ,,kolege,,i wypróbuj z nim sex. Kobieto dojże to Twoj pierwszy to nic nie wnosi ani sie w to zbytnio nie angazuje! a przeciez wy mlodzi jestescie! Niech ci stanie przed oczami-normalne zycie,standard zycia,dziecko i tan rutyna w lozku! Ja wroze Wam ze predzej czy pozniej kogos sobie znajdziesz na boku!

Gość eloi
Ej to może zgłoś się do programu rolnik szuka zony, taki chłop z bagien na pewno cie zadowoli. Albo zacznij dawać obszczymurkom z spod budki z piwem w klubowych toaletach, oni to też elita *****czy :D Powodzenia młoda w dobrym zerznięciu twoich dziur.

Gość gość
ludzie ale chamstwo, dziewczyna ma problem i chciał porady a nie szydery. Dziewczyno rozmowa nie bardzo coś daje bo mężczyźni rozumieją i dociera do nich tylko to co konkretne i proste. nie łapią aluzji a po wstępie kilku zdaniowym zazwyczaj się wyłączają :). tak już maja więc z tym nic nie zrobisz. Lepszy będzie jasny przekaz. Np. seksowna bielizna plus coś takiego http://www.seks-shop.com.pl/gry_erotyczne.php?pro_id=2100&erotyczna_gra_planszowa_dla_par_-_rozkosz dobra zabawa i powoli rozpala nauczy się czegoś :) tych gier jest dużo oooo czekaj czekaj http://www.seks-shop.com.pl/prezent_na_walentynki.php?pro_id=2533&caloroczna_gra_erotyczna_-_kochankowie ta gra jest całoroczna ciągle nowe zadania z tego co wyczytałam spoko spraw. tej drugiej nie mam ale pierwszą owszem i polecam.

Gość gość
Mogę ci pożyczyć mojego faceta on potrafi robić cuda w łóżku. Czasami jest delikatny i romantyczny a czasami ostry i dziki, wręcz brutalny. Kocha się ze mną nie tylko w naszej sypialni i mieszkaniu ale również potrafi mnie przelecieć w plenerze czy jakimś publicznym miejscu. Dzisiaj rano tak ostro mnie przerżnął we wszystkie dziurki, aż na samo wspomnienie mam znowu ochotę... Były klapsy i pas poszedł w ruch. Uhmmmm https://sexuarium.pl/

Gość gość
Witam,Czy znalazla by die chetna dziewczyna na seks na pewno nie bedzie zalowala muj email Bartosz.wujcik@o2.pl

Gość gość
jak piszesz MUJ to każda dziewczyna może się spodziewać że będzie żałować analfabeto

Gość gość
te gry erotyczne są naprawdę fajne nawet nie wiedziałam że jest coś takiego. Zamawiam ! :D