Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce wyrzucić teścia ze swojego domu

Polecane posty

Gość gość

Mam trzydzieści dwa lata, moja żona dwadzieścia sześć. Niedawno kupiłem mieszkanie dla siebie, swojej żony, naszego przyszłego dziecka oraz swojego pasierba (traktuje go jak własne dziecko). Nie wiedziałem tylko, że będę pod swój dach musiał przyjąć również ojce swojej żony. Mężczyzna przesiaduje u nas cały czas, na początku nawet wracał do siebie do domu ale teraz zostaje na noc bo nie może pogodzić się z utratą córki i wnuka. Często chciałbym się z żoną pokochać, poprzytulać ale ona nie, bo tata jest za ścianą. Ostatnio wpadłem na pomysł, że jeśli zostanie on dłużej to uchylę drzwi od sypialni tak, by mógł nas przyłapać jak będziemy w trakcie uprawiania miłości.

Gość friijedynagwiazda
masz racje.. wyrzuc go. dom mu zlicytowali, ze u was przesiaduje? bez przesady.. jak sobie nie poradzisz, moge ci pomoc. mam doswiadczenie w wyrzucaniu z domu roznych osob ;)

Gość gość
Przesiaduje bo moja żona nie ma odwagi mu powiedzieć, żeby sobie poszedł a jeszcze tłumaczy go, że on czuje się samotny. Jest wdowcem.

Gość friijedynagwiazda
w takim razie mieszkanie to troche za malo. sprzedaj mieszkanie, tesc niech rowniez sprzeda swoje.. i kupicie dom. z dwoma wejsciami. bedzie wtedy mieszkal razem, a jednak osobno. przy domu powinien byc duzy ogrod. zapeni to tesciowi zajecie przez caly dzien i nie bedzie wieczorem pchal sie wam do sypialni.... z wiadomych wzgledow ;)