Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce urodzić w 30tc!

Polecane posty

Gość gość
nie Twoj interes za co chce wychowac! nie znasz mnie wiec nie oceniaj! idz spac lepiej

Gość gość
Dziękuje losowi ze mnie nie postawił na twojej (z małej litery!) drodze !!'

Gość gość
cieszy mnie to bardzo a skoro nie masz dla ludzi szacunku to pisz sobie jak chcesz. mam to gdzies, mam wieksze problemy

Gość gość
Jezeli nie masz pieniędzy na bilet to raczej daruj sobie wczesniaka. Ja mam dziecko z 31 Tc i owszem jest zdrowy (hgg - widzę ze na wczesniakach sie nie znasz w ogóle. To wcale nie sa chore i niepełnosprawne dzieci. Wiesz ile osób wśród nas, doroslych to wcześniaki z 7 miesiąca? Wczesniactwo może ale nie musi wiązać sie z chorobami) ale jego suplementy diety, witaminy, wizyty kontrolne u lekarzy, prywatna rehabilitacja kosztują krocie. Ja na szczęście mam pieniądze by to finansować, ale wielokrotnie sie zastanawiałam jak radzą sobie osoby bez takich dochodów. Poza tym kluczowe w urodzeniu takiego dziecka sa sterydy na rozwój pluc. Jezeli nie masz ich podane to szanse na przeżycie twojego dziecka spadają. Weź tez pod uwagę ze poród w 30 Tc to wcale nie jest pewna cesarka. W wielu szpitalach rodzi sie takie dzieci naturalnie, oczywiście robiąc spore nacięcie krocza by chronić delikatna glowke wczesniaka.

Gość gość
urodzisz wcześniaka w 30tc to też będzie chory, zastanów się... znam wcześniaków z 34tc, którzy mieli wiele problemów

Gość gość
Nie no sorry chyba bredzisz bo po co trzymają ciebie w szpitalu skoro twoje dziecko wg ciebie i tak umrze jak się urodzi o czasie .Jakoś nie wierzę w te baję a po za tym jak by to było aż poważne to przecież zrobili by cc ,weź wobec tego napisz gdzieś do ministerstwa zdrowia podaj przyczyny ,chorobę badania poproś o przyspieszoną konsultacje i może cię wysłuchają .

Gość gość
mojego znajomego zona tak sobie przyspieszyła poród że już od 10 lat kwiatki wącha od spodu. Nie przezyła ani ona ani dziecko

Gość gość
Chyba w psychiatryku maja dzien dobroci dla świrów i dali im telefony przed mikolajkami :-P

Gość gość
Takie p****y jak ty w ogole w ciaze zachodzic nie powinny. Licze na to, ze kiedys beda testy psychologiczne dla przyszlych rodzicow a nie tak jak teraz dzieci plodzi byle barachlo bez mozgu.

Gość gość
Hi hi zgadzam sie z przedmówca :-) z samej pisowni mozna wywnioskować, ze inteligencja równa "0".

Gość gość
hahah oj dajcie spokoj, pewnie ktos spac nie mogl i prowokacje zalozyl a Wy sie spinacie ;)