Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młody wparował nam do sypialni i zrobiła się z tego straszna afera komu powinno

Polecane posty

Gość gość

być głupio i czuć się odpowiedzialnym za to? Bo mi ręcę opadają :( już piszę o co chodzi. Siostra z synem 10letnim wyprowadzili się od teściów i męża który ewidentnie przyjeżdżał tam z kochanką, spał tam z nią jak gdyby nigdy nic, szwagierka tego nie wytrzymała i ja z mężem wzięliśmy ich do siebie. U nas dom duży, miejsce jest więc postanowiliśmy pomóc. No i ostatnio w sobotę zamiast pospać z mężem obudziliśmy się wcześniej, córcia spała w swoim pokoiku jeszcze, w domu cisza więc z mężem zaczęliśmy się kochać. Było przed 7 więc w domu jaśniutko, zaraz o świecie zapomnieliśmy i kiedy mąż mnie od tyłu tego tamtego syn szwagierki nam do pokoju wparował z hukiem "ciocia, wujek bo wypadek się stał przed naszym domem" i zamiast wyjść z pokoju ten stał i patrzył na wszystko :( :( faktycznie młody nie kłamał, tematu nie było na temat tego co zobaczył w domu żadnego i to był chyba błąd. Młody w szkole wypaplał że widział w domu jak wujek wkłada cioci siusiaka w d**e, to doszło do nauczycieli i dyrektora. Teraz ojciec dziecka ma do nas pretensje co my dziecku zafundowaliśmy, że szwagierce dziecko odbierze i same się domyślcie do dalej... :( co my teraz możemy zrobić? głupio nam jak cholera, nie wiemy nawet jak rozmawiać na ten temat. kto tu powinien czuć się głupio? Młody nam nawet nie zapukał jak wbiegał

Gość gość
Urban Legend ;)

Gość gość
My kochamy się w dzień tlyko wtedy jak nasz syn (8 lat0 jest w szkole i my akurat mamy rzem wolne czyli rzadko, albo jak jest u dziadków. jak jest w domu to tylko gdy śpi późnym wieczorem. a jak juz bardzo nam sie chce rano, nieważne on śpi czy nie, to klasycznie z kołdrą w pogotowiu ... powinno byc głupio i jemu i wam.

Gość gość
w d**e?:Paz tak wszytsko widzial?:D swoja droga nie mogliscie przestac jak wszedl a nie dzieciak "ten stał i patrzył na wszystko ":D Czyli kontynuowaliście? Nieźli jesteście:D

Gość gość
POwiedz dziecku, ze wasza sypialnia jest tylko wasza i pod zadnym pozorem nie wolno mu do neich wchodzic o zadnej porze dnai i nocy. Problem z niewychowanym dzieckiem! a mamusia mu sie powiedziala, ze w szkole nie opowiada sie o tym co sie dzieje w domu?

Gość gość
oczywiście że przestalismy tylko kołdra była zrzucona na podłogę i ten patrzył jak my się zakrywamy. No nie przyszło nam do głowy że ten wstanie w sobotę tak wcześnie jak normalnie o 7 to go dobudzić nie idzie

Gość gość
nie wiem czy wszystko dokładnie widział ale szwagierka później tłumaczyła że on nie zna dokładnie anatomi budowy narządów u kobiety i on nie wie w co się dokładnie wkłada.

Gość gość
niewychowany bachor nie wasza sprawa niech się tam o niego szarpią jak chcą ;) a szkoła niech nie będzie taka oburzona, bo nie pierwsze i nie ostatnie dziecko przyłapało "starych" na robieniu "tego" :P

Gość gość
właśnie nie wiem czy z takiego zdarzenia mogą wyniknąć jakieś poważne konsekwencje bo ojciec dziecka straszy że odbierze młodego szwagierce bo nie mają swojego domu a dom w którym mieszka może mieć negatywny wpływ na jego wychowanie i rozwój. drętwa atmosfera w domu, wszyscy chodzimy wkurzeni a szwagierka pyskuje że przez nas jej dziecko zabiorą

Gość gość
podejrzewam, ze prowo. ja bym taka szwagierke z domu wygonila bo nie dość ze wam siedzi na glowie to jeszcze nie pwoie cos swojemu niewychowanemu dziecku tylko jeszcze probuje na was wine skladac. az się nie chce wierzyc ze tacy ludzie istnieja na tym swiecie a poza tym to wy jesteście U SIBIE a oni sa gośćmi wiec... ty z mezem możesz robic co tylko chcesz.

Gość ewag
watpie ze z taka p*****la sad sie bedzie cackal- a w domu to czegos takiego nie zobaczy, jak maz kochanice ten tego? wiec mlodemu opr ze nast razem ma zapukac I zeby domowych spraw w szkole nie rozpowiadal a szwagierka jak sie martwi- nie po porade do radcy idzie

Gość gość
Nie Wasza wina i nie masz sie czym martwic. Tak jak ktos napisal Wasz dom i masz prawo robic co zechcesz pod swoim dachem zwlaszcza w sypialni. Nie zrobiliscie tego na kanapie w salonie gdzie faktycznie grozilo niebezpieczenstwo ze ktos Was nakryje zwlaszcza mlody. I dwa niewychowanie dziecka, moja corka ma 10 lat i wie ze jak drzwi sa zamkniete to sie puka a nie wpada jak oszolom do sypialni rodzicow. Tak samo jak ona ma drzwi zamkniete od pokoju to my przed wejsciem tez pukamy. Nie martw sie niczym to nie powod zeby odbierac dziecko.

Gość gość
czy wy nie umiecie sie zachowywac ja dorosli ludzie? Moje 3 i 5 letnie dzieci, ze jak sie jest u kogos to do sypialnie sie nie wchodzi, o zadnej porze dnia: u dzieskow, cioc wujkow kolezanek. w domu tez do naszej sypialni moga wejsc za pozwoleniem, alebo jak my sie obudzimy. A zabranie dziecka, za to ze zoabczylo jak dwoje doroslych ludzi sie kocha, to bezsens. Szwagierka nie potrafi dziecku wytlumacyzc co maz i zona robia rtazem w lozku? 7 latek powinien jzu byc uswiadomiony. Ustwa szwagierke i jeje dziecko, bo jak tak dalje pojdzie to w ogole nie bedziesz sie cuzc jak u siebie. Ps ja raz widzilam rodzicow uprawiajacych sex i n ie opowiadlaam o tym w szkole, trazumy tez nie mam.

Gość gość
szwagierki nie wywalimy bo nie ma gdzie się podziać, z resztą mąż by na to nie pozwolił bo po śmierci ojca czuje się odpowiedzialny za młodzszą siostrę. A z ich dzieckiem nie takie problemy mamy. stał się agresywny, pyskuje, wymyśla głupoty np jak się teściowa go pytała po co do nas wchodził i jeszcze bez pukania to powiedział, że mój mąż go sam wołał. Nie wiem jak to będzie ale zaciskam zęby bo trzeba pomóc. a młody jest zapisany do psychologa na wizytę bo on o rozpad rodziny obwinia szwagierkę

Gość gość
10 latek nie wie gdzie facet wkłada?:D i ty w to wierzysz? Przecież chodzi do skzoły, jak nie szwagierka to koledzy i internet już dawno go uświadomili. Już on dobrze widział gdzie ci mężuś wsadzał:D