Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irka35

lewy bark

Polecane posty

Od polowy wrzesnia br. cierpie na silny bol barku lewego, dostawalam mnostwo lekow przeciwbólowch, w koncu blokadę Diprophosu i nic. Bol nadal istnieje, a do tego pojawil sie w drugim barku. Jestem oslabiona i i biore jeszcze leki na serce. Jesli komus cokolwiek pomoglo napisczie. Najgorsze sa noce bo nie mozna ulozyc sie do snu bez bolu. Zaczęlam brac srodki nasenne bo nie da siew inaczej. Pozdrawiam irka.

Gość gość
wracaj kotku jak najszybciej do zdrowia, mam nadzieję że pipka Cię nie boli

Gość gość
Przede wszystkim potrzebujesz rozpoznania. To może być zespół bolesnego barku, którego przyczyną mogą być różne czynniki. Idź do lekarza po skierowanie na badania obrazowe, RTG, rezonans lub usg. Jak będzie diagnoza to wtedy się lecz :) farmakoterapia i rehabilitacja ;)

Gość gość
no co nie pocieszę cię Ircia jeśli powiem że u swojej połowy nad barkiem pracowałem uczciwie 2 miesiące bardzo drogie środki wcierane teraz jest OK.ale śmiejemy się że bark prawy to najdroższy element jej organizmu .Nie było wesoło wszystkiego się próbowało i o d..pę potłuc.Rozumiem co przeżywasz .

Gość gość
daj foto krocza

Gość gość
Może problemy ze stawami? Jak tak dlugo doskwiera Ci ten ból to zapisz sie moze na badanie usg barku? Kiedys mialam straszne bóle w kolanach i poszlam z tym do http://www.gabinetusg.com.pl/ gdzie następnie otrzymałam fachową konsultację i na szczęście teraz już mi nic nie dolega

Jak na moje to warto zgarnąć skierowanie do rehabilitanta jak w powyższych wypowiedziach. Dlatego na pewno w Twoim wypadku poza środkami uśmierzającymi ból wybrać się na rehabilitację zespołu bolesnego barku (http://neurostyk.pl/).