Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prześladowana pomocy

Polecane posty

Gość gość

witajcie moja siostra ma taki problem odbywa praktyki w pewnym sklepie i przez pewien czas było wszystko ok ale przez ostatni czas pracownice jak i zona szefa zaczęły się do niej opryskliwie odzywać czepiać się o byle co i wyśmiewać typu ze kombinuje cały czas mianowicie siostra ma problemy zdrowotne głowinie przez te praktyki wykryto u niej silna nerwice martwię się o nią bo przestała jeść i popada w anemie mianowicie ostatnio zemdlała w domu a była sama i była jakieś 10 min była nie przytomna i lekarz skierował ja na badania i nikt jej nie wierzy mówią ze kombinuje była taka sytuacja jak szefowa kazała jej zamieść przed sklepem i powiedziała jej tak " zamieć przed sklepem chyba ze nie potrafisz to nie rób tego...." i w ogóle sie opryskliwie do niej odzywają

Gość gość
zabij go

Gość gość
pytam poważnie moja siostra popada w depresje

Gość gość
jest tu ktoś kto może coś doradzić

Gość nocny Rumcajs
Długo praktyki mają jeszcze trwać w tym miejscu .Możliwe ,że tylko przez kilka dni współpracownicy i szefowa będą mieli swoje humory i wkrótce znów sytuacja się polepszy ,więc warto dać sobie trochę luzu, dystansu i mimo wszystko być optymistą ,bo kiedyś ta praktyka się skończy .W innym przypadku można zastanowić się nad zmianą miejsca odbywania praktyki .Niestety ludziom wrażliwym nie jest obecnie łatwo, i nie tylko chodzi o Twoja siostrę ,ale ogólnie działanie i pracę w rożnych miejscach i dziedzinach życia .Zwłaszcza tam, gdzie trzeba rozpychać się łokciami ,trudno mienić swój charakter .