Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9cio miesieczniak je w nocy 8razy

Polecane posty

Gość gość

A czasem i wiecej. Blagam powiedzcie co robie zle. Nie mem ju. Sily wstawac tyle razy w nocy

Gość gość
nie wstawaj w nocy pobeczy i przestanie to twoja wina bo go tak nauczyłaś że futrować można też w nocy

Gość gość
poj go winem tylko nie takim za 5 zł tylko takim lepszym za 19 -20 zł. będzie Ci spał 8-10 godzin

Gość gość
Latwo powiedziec zeby przeczekac jak az zanosi sie od placzu.

Gość gość
Moze stopniowo spróbuj ?jak jada 8 razy to co kilka dni zmniejszaj o jeden posiłek ..moze tak da rade.

Gość gość
Ale jak mam zmniejszyc jak syn nagle sie budzi i sie domaga. Nie ma okreslonego czasu. Raz zje co godzine a drugi raz za 15min znowu jest gloxny.

Gość gość
kurcze nie wiem kto wymyślił żeby dzieciaka w nocy futrować moja mi nigdy nie dawała i co i żyję i nawet byłam tłustym niemowlakiem

Gość gość
przestan karmic piersia, on sie budzi nie z głodu a chce sobie przy cycku polezec, 9 miesieczniak powinien juz przespac cała noc

Gość gość
Moj 6,5. Miesieczny syn budzi sie co 2 godziny. Powodem tego jest reflux. Może twój syn tez ma reflux albo gas w jelitach i budzi sie na przytulanie i possanie sutka, niekoniecznie na jedzenie.

Gość gość
Syn jest od urodzenia na modyfikowanym. Refluksu na pewno nie ma. Budzi sie i pije mleko wiecwywnioskowalam zeglodne. Ja. Ie radze sobie z tym dlatego tu pisze. Latwo powiedziec nie daj.