Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie żoneczka

zapraszam mamy dzieciaczkow urodzonych listopad 2013

Polecane posty

Gość gośćkl
Moja córka jest z 1 listopada.

O fajnie:) moj syn z 15.11 Jeszcze nie chodzi moj leniuszek. Za to raczkuje jak blyskawica i chyba dlatego nie garnie sie na nogi;( chociaz wstaje juz od wrzesnia..drepta przy meblach, ma pchacz ale srednio zainteresowany chociaz wczoraj juz bardziej sie garnal..zrobil samodzielnie dwa kroczki,ale nie chce mu sie;/

Gość gośćkl
Moja chodzi od miesiaca ale jeszcze zdarza jej się pacnac na pupe. Z dnia na dzień idzie jej coraz lepiej. Marzy mi się tylko przespana cała noc. Ale chyba na to muszę heszcze poczekać.

O przespanej nocy nawet nie wspominam...nie przespal zadnej nocy..nawet ciagiem 4 h wiec kolorowo nie jest, caly czas jest na piersi ale tylko do snu w dzien i w nocy - cala dzis np budzil sie 10 razy od 20.30 do 8 masakra

Gość gośćkl
Ja właśnie odstawiam małą od piersi. Od tygodnia jest trochę lepiej ze spaniem vo budzi się tylko raz ale ja przez ten rok gdzie budzila się po nawet 10 razy w nocy tak się do tego przyzwyczailam ze nawet jak ona spi to ja i tak się budze. A do tego ząbki ....

Ja od poniedzialku odstawiam calkowicie - mam nadzieje ze sie uda. Jedna proba juz za nami niestety moja kleska. Moze tym razem. A jak z jedzeniem u was? U nas jednego dnia super a drugiego totalna klapa;( na sile wpycham obiad zeby cos zjadl..eh