Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrozumcie że związki rówieśników nie mają szans

Polecane posty

Gość gość
nie karmic trolla! Nie dosc ze frustrat to jeszcze dekiel, sobie wreszczie ulzyl na forum chlopaczyna :-D

Gość gość
chooy mnie obchodzi co bazgrzesz, nawet nie czytam tych bzdur usmiech.gif jako face mogę ci powiedzieć, że wolę młodsze, i tyle smiech.gif i goń na drzewo ze swoim przesyconymi populizmem i stereotypami zdaniami, i rozgłaszaj... a mnie dalej to chooy obchodzicool.giflapka.gif no to lepiej,zebys przeczytal pustaku post z 16:38 dla wlasnego dobra smiech.gifsmiech.gif chciec to sobie mozesz, szkoda ze jednostronnielapka.gif x fajfus się tak wściekł bo też miał już zawał krótko po ślubie ze swoją wieśniarą hahahahaha

Gość gość
ile ty masz lat idiotko? 20? 30? zachowujesz się na 14 :)

Gość gość
Tak tak ludzcie sie dalej,ze kobiete pociąga starsze ciało. Sami siebie oszukujecie, kazdy dobrze wie, ze tylko mlodzi sa atrakcyjni a starsi jesli maja kase to dziewczyna leci na nią a nie na niego :D

Gość gość
Ja mam kochanka młodszego o 14 lat. Po co mi dziadek,jak moge mieć w łóżku jedrne młode ciało. A ponieważ ma33 lata,wiec i w głowie dobrze juz poukładane.

Gość gość
mnie zawsze podrywali mlodsi.

Gość gość
dziś a skąd ty wiesz tępaku jak ktoś się zachowuje? jasnowidzem jesteś czy co? :D

Gość gość
taka mloda na starosc wykorzysta i zostawi dziadka.

Gość gość
Wie jak zachowuje się OGÓŁ, a jakieś tam dzikie jednostki to inna sprawa. Kilku dziadków niech ma to szczęście.

Gość gość
mlode leca na kase.

Gość gość
Mój tato od mamy jest starszy 12 lat. To co tu piszecie jest NIEPRAWDĄ.

Gość gość
Czyli, że twój starszy tata to tak naprawdę młody ogier i nie umrze wcześniej niż mama?

Gość gość
Słucham?

Gość gość
Daj spokój tutaj pisze dno społeczne.

Gość gość
Dzieki takim naiwniakom (ktorzy sadza ze to bezinteresowne zwiazki) mozemy ich wykorzystywac na kazdy mozliwy sposob :) pewnie w sredniowieczu nie byloby mowy o publicznych wyznaniach :P

Gość gość
czyli i ty naiwniaczku:p

Gość gość
Czyli twój poziom i ambicje to tylko tacy frajerzy, którzy dają się doić, wyżej nie sięgasz to zrozumiałe. Szumowina, zwykła złodziejka.

Gość gość
mentalna zapadlina, intelektualna prohibicja... bo jak można twierdzić, że jeden związek ma szansę a inny niema TYLKO z uwagi na wiek partnerów :D buahaha, kompletny brak wyobraźni ;) pisanie dla pisania, jaki i sztuka dla sztuki jest nic niewarte:classic_cool: ZERO :)

Gość gość
milosc nie wybiera.

Gość gość
Jaka zlodziejka? Nie znasz znaczenia tego slowa to nim nie szastaj wielka "inteligencjo". Cos za coś - ja daję młode, piękne ciało, a że nie dostaję tego samego muszę mieć inne korzyści.Pewnie jeszcze zaraz poleca kolejne zarzuty :D A wystarczy zrozumieć ze madra kobieta nie da się wykorzystać,bo relacja to wymiana. Spełniasz oczekiwania drugiej strony i ona się w Tobie zakochuje. Uczucia sa nietrwałe i wykorzystywane przez facetów więc do nich nie przykładam wagi. Co więc taki stary może mi dac? Ano nic, pieniądze i uległość, bo najczęściej tak właśnie jest, totalnie się ponizaja byle nie stracic młodszej :)

Gość gość
nigdy nie poniżyłbym się ani dla młodszej, ani dla starszej, i w ogóle dla żadnej kobiety, bo taki sam wstyd płaszczyć się przed rówieśniczką jak i siksą, i ogólnie przed kimkolwiek :D A jak ty masz poczucie partnerstwa na zasadzie "handlu wymiennego" to sprzedawaj jak masz co :) może zarobisz:classic_cool:

Gość gość
A ja mam partnera tego samego od dziesięciu lat! Jest starszy o rok. Gdy zaczęliśmy ze sobą być ja miałam 15 lat a on 16 i to jest mój pierwszy chłopak a ja jestem jego pierwsza dziewczyna i nie dajcie sie zwieść stereotypom i takim głupim postom, bo jeżeli ktoś kogoś bardzo kocha i sie szanuje to związek przetrwa, ja nie wyobrażam sobie życia bez mojego mężczyzny, ufam mu szanuje go i kocham nadal i jakoś nie mam ochoty próbować z innym, przezwyciężamy monotonię jak tylko sie da ;) i jesteśmy happy. I życzę wszystkim tego uczucia które mamy i które potrafimy pielęgnować!

Gość gość
Nie wiesz, jakbys się zachował, gdyby kobieta odpowiednio Cię zmanipulowała. Pewnie powiesz: nie dam się zmanipulować :D Manipulacja polega na tym, że osoba manipulowana nie zdaje sobie z tego sprawy,a nawet jeśli to przymyka na to oko gdy jej potrzeby są zaspokojone no a potem ryk w poduszke i zal do swiata:classic_cool:

Gość gość
Autor ma czesciowo racje: zwiazki rownolatkow sa bez sensu. Facet musi być 10 lat młodszy!

Gość gość
najlepiej

Gość Eliz45
Mam partnera 17 starszego ( ja 45, on 62 ). Tak 3-4 lata temu było ok, ale dzisiaj jestem całodobową pielęgniarką. Zajrzyj w gardziołko bo boli, pogłaskaj czółko bo się źle czuję......, do fryzjera zawieź i poczekaj, do lekarza zawieź i zanotuj co lekarz powie, wykup leki, opisz na lekach dozowanie, oj wiele przykładów mogłabym przytoczyć. Dzisiaj uważam, że różnica 8-10 lat to max.

Gość gość
im starszy tym lepszy, umrze szybciej, jeszcze karmic go jakims badziewiem i zostawi kase

Gość gość
niestety..kobiety dluzej zyja