Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrozumcie że związki rówieśników nie mają szans

Polecane posty

Gość gość
Kiedy ona sie rodziła jego syn szedł na studia :D

Gość gość
Ale starszy pan jest na wysokim stanowisku wiec ...;) wiadomo na co patrzyła. Teraz jeżdżą po swiecie, maja piękny dom a jak pan sie zestarzeje to ona zapewne wynajmie pielęgniarkę co mu będzie pampersy zmieniała , stac ja .

Gość gość
Ale ja bym za nic z takim dziadem nie chciała byc nawet za ten dom i podróże. Fuj.:)

Gość gość
chba cos w tym jest, ja mam 31 lat i nadal uwazam swoich rowiesnikow ( nie mowiac o mlodszych) za wgl nieatrakcyjnych intelektualnie , i tp itd meza mam 6 lat starszego i to jest to, faceci w wieku ok 40 jak i zaraz po sa dla mnie o prostu idealni, mescy ,madrzy zyciowo itd

Gość gość
ciekawe co zrobi starszy pan jak się dowie, że mu rogi rosną? :D Pewnie majątek po jego śmierci odziedziczy pielęgniarka :D

Gość gość
facet musi być co najmniej 10-15 lat starszy inaczej to patologia

Gość gość
patologia to jest jak się łajdaczysz ze starym i żonatym chłopem albo jak stara panna wieśniara wiąże się ze zdziadziałym i dzieciatym rozwodnikiem, żeb tyko zmienić nazwisko, bo żaden inny jej nie chce

Gość gość
a ja się pytam po raz kolejny. ile czasu trwa twoje małżeństwo ze starym trepem?

Gość gość
>>a ja się pytam po raz kolejny. ile czasu trwa twoje małżeństwo ze starym trepem?<< Ja ci napiszę. To małżeństwo trwa 4 długie lata. :D Od 3 lat śpią w oddzielnych pokojach, bo ona się go brzydzi a przez ten pierwszy rok po ślubie gdy spali razem seks był aż 2 razy. :D:D:D

Gość gość
"Zrozumcie że facetowi koło 50-tki wstyd się pokazać na mieście z podstarzałą żoną" - Przedstaw argumenty, dowody, statystyki i badania skoro wypowiadasz się jak autorytet :P ale obawiam się, że to zbyt trudne :P - Odkryłam, że mój stary... JEST KOBIETĄ. Ma 54 lata, mama 52 i dalej nie ma oporów żeby mamę przytulić i powiedzieć jej, że ją kocha :D Straszne :D pewnie mój stary to zboczeniec. - ZROZUM ŻE NIE JESTEŚ ATRAKCTYJNY dla młpodych suczek i nie będą dawać ci dziury tylko gorącym, namiętnym młodym chłopcom Pierdzioszku :D piszę to aby oszczędzić ci zgryzoty i frustracji muehehehe - nie dla starego kundla młoda smakowita kiełbaska :P

Gość gość
Po co mi staruszek ? Zeby mu pampersy zmieniać? Wole młodszego lub równolatka.

Gość gość
dała mu podstarzała wieśniara dwa razy po ślubie hahahahahahaha

Gość gość
>>dała mu podstarzała wieśniara dwa razy po ślubie hahahahahahaha<< i nic nie poczuła bo on ma wrzoda zamiast penisa więc wyniosła się do oddzielnego wyra :D

Gość gość
masz kasę masz kobietę na tym opiera się dzisiejszy świat

Gość gość
26 lat za mąż za 28 letniego faceta to faktycznie super staro :D wow! normalnie na emeryturę się w tamtych czasach przechodziło :D uwielbiam takich mopsów co próbują przykryć szyderką ból doopki bo ich wynurzenia o życiu nie są 100% jedyne i słuszne :D:D:D:D

Gość gość
ale ty nie masz kobiety tyko wegetujesz z paskudną i tępą wieśniarą i nawet ta twoja kasa na kącie nie zdziałała cudów :D:D

Gość gość
Ja nie pojmuję jednego - czemu te stare śmierdziele nie łażą do burdelu???? Serio przez tyle lat roboty idzie coś odłożyć, mieć tę 100wkę na przyjemności :D Polecam wszystkim wąsatym śmierdzielom po 50tce mądry cytat z Brudnego Harry`geo "każdy mężczyzna powinien znać swoje ograniczenia" :P:P

Gość gość
Ja mam 22 lata i wolę starsze. Takie gorące 30 - To jest to o czym marzy każdy facet :D Nie lubię rówieśniczek i młodszych panienek.

Gość gość
nie kłam ciamajdo z korniszonem w gaciach. :D ty miałeś prawie 45 a ona prawie trzydziechę na karku gdy braliście ten śmieszny ślub w tajemnicy nawet przed twoim rodzonym dzieckiem. :D teraz wszyscy się z was śmieją i dlatego nigdzie was nie widać razem :D:D:D:D:D:D

Gość gość
gość dziś Ja nie pojmuję jednego - czemu te stare śmierdziele nie łażą do burdelu???? x Bo nie muszą! młode kobiety same ich pragną :)

Gość gość
Mam 6 lat starszego chłopaka i powiem tak, dogadujemy się bardzo dobrze, rozumiemy się bez słów. On pokazuje mi jak on odbiera moje młodzieńcze zachowanie a ja pokazuje jemu jak ja odbieram jego zachowanie. Znamy się od dziecka w sumie, mieszka obok mnie.

Gość gość
Najlepsze związki są 16 letnich kobiet z 30 letnimi chłopakami

Gość gość
Ja nie pojmuję jednego - czemu te stare śmierdziele nie łażą do burdelu???? x Bo nie muszą! młode kobiety same ich pragną usmiech.gif x pragną to one twojej kasy a gdy ci konto opustoszeje to cizie zobaczysz jak świnia niebo :D:D

Gość gość
Starsi tak ale tylko pod warunkiem ze maja cos do zaoferowania. Sorry ale kazdy facet ma k***wska nature, wiec jesli ma mnie zdradzać, to wole byc sama albo z takim ktorego chce, a wiadomo ze wygrywa rowiesnik, bedac mloda kobieta nie moglabym patrzec na starzejacego sie pryka🖐️nigdy

Gość gość
A ja mysle,ze teoria nieprawdziwa mozlowe,ze faktycznie z "Przyjaciolki":-D Jestem z zona 15 lat od, jak sie poznalismy mielismy 7:-D Chodzilismy do podstawowki,liceum i na studia razem. Uwazam,ze jestesmy bardzo zgodna i idealnie dobrana para, nie znam szczesliwszej. Nie mamy zadnych problemow ani zmartwien.

Gość gość
16 letnia "kobieta" to dziecko z piersiami i nic więcej.

Gość gość
jakiś stary cep dowartościowuje się na kafe :D:D:D

Gość gość
Ja jednak najbardziej lubię rówieśników. Ewentualnie 5 lat starszy czy młodszy, chociaż młodsi to jeszcze studenci o innym trybie życia niż mój, więc w tej chwili nie za bardzo.

Gość gość
gość dziś Ja nie pojmuję jednego - czemu te stare śmierdziele nie łażą do burdelu???? x Bo nie muszą! młode kobiety same ich pragną usmiech.gif x pragną to one twojej kasy a gdy ci konto opustoszeje to cizie zobaczysz jak świnia niebo smiech.gifsmiech.gif x Każda tak robi młoda i stara