Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrozumcie że związki rówieśników nie mają szans

Polecane posty

Gość gość
stary skubaja z kasy , młode wolą k***sy :classic_cool:

Gość gość
no pewnie, starszy dla głupich bab jest gwarancją, że ich z młodszą dziunią w przyszłości nie zdradzi. Tak drogie panie, starzejecie się dość wcześnie w stosunku do samców, i taki 45 latek z równolatką wygląda jak syn z mamuśką :D Co więc się dziwić, że chłop szuka sobie młodsze na boku :)🖐️

Gość gość
nioo :) ratzja

Gość gość
nie chciałabym dziada po 40, fuj. Mam 33 lata i taki koleś jest dla mnie po prostu obleśny. Mój mąż ma 34, więc na staruchów 45 letnich będę miała czas za 11 lat :P

Gość gość
To oczywiste, że na żonę najlepiej nadaje się minimum 5 lat młodsza, a najlepiej 10. I dobrze razem wyglądają. 10 lat więcej doświadczenia u mężczyzny przydaje się kobiecie. Każdy mądry facet tak zrobi. Równolatka wcześniej czy później będzie latała po zabiegach jak opętana wstrzykując sobie co popadnie. Młodsza zawsze będzie się czuła swobodnie.

Gość gość
10 lat starszy ode mnie facet by wyglądał jak mój ojciec. Miałam przez chwilę takiego, masakra.

Gość gość
Gosc 13;43Ja mam 45 lat i młodszego Meza. Mnie daja ledwie przekroczona trzydziestej..zawsze wygladalam o wiele mlodziej .Wiec nie generalizuj.

Gość gość
" Tak drogie panie, starzejecie się dość wcześnie w stosunku do samców, i taki 45 latek z równolatką wygląda jak syn z mamuśką" X Chyba sobie jaja robisz, większość 30 latków z rówieśniczkami wygląda jak ojcowie z córkami, bo są łysi i nierzadko grubi, a laski w tym wieku jeszcze młodziutkie i zgrabne. Ale pomarzyć zawsze możesz, koniotrzepku.

Gość gość
Jak cie stać tylko na zaniedbanych facetów to już twój problem.

Gość gość
13:57 :) przepraszam, ale nie zmierzam dyskutować z kimś o rozumku Prosiaczka z Kubusia Puchatka :D🖐️

Gość gość
Nie chciałabym dużo starszego partnera. Za duże ryzyko różnic w oczekiwaniach od związku. Poza tym starsze osoby czasem chcą narzucać swoje zdanie, bo mają więcej doświadczenia. Może gdybym sama była starsza inaczej bym na to patrzyła, ale mając 30 lat też nie chciałabym faceta po 40.

Gość gość
Ty rozumku nie masz wcale..niestety... Poziom twoich wypowiedzi o tym świadczy, Jakie ty musisz mieć kobiety wokół siebie,zaniedbane ,.zeby mieć taka opinie? Biedaku..

Gość gość
ja wiem, skad ta statystyka rozwodow. te 70 procent bierze sie po prostu z tego, okolo 70 % malzenstw jest zawieranych miedzy mniej wiecej rownolatkami, czyli +-3 lata :-) I oto cala filozofja, zeby podpierac sie statystykami trzeba sie najpierw nauczyc myslec :-D

Gość gość
i jeszcze jedno, najmniejszy odsetek rozwodow jest w grupie, gdzie kobieta jest 5 mlodsza, przy wiekszej roznicy jest nawet wyzszy niz gdy roznica ta jest mniejsza

Gość gość
będziecei mi pisac scenariusz ?:D na przyszłość? Super !

Gość gość
Mam taki przykład w rodzinie. On młodsza o 16 lat. Teraz ona nie ma 60 tki,kobieta na fleku, a on ponad 74 letni dziadek. Jak ona sie z nim męczy, jak on ja denerwuje, Żal patrzeć. Ale poleciała na kasę ,auto ..jak miała 19 lat,...to teraz ma co chciała.

Gość gość
śmieszni jesteście gdy piszecie że kobiety starzeją się szybciej..... idźcie do pierwszej lepszej przychodni i spójrzcie na pary staruszków kobiety zazwyczaj są elegancko ubrane, zadbane, a faceci ? łysi i brzuchaci albo staruchy zazwyczaj wtedy kobiety wyglądają o 10 - 15 lat młodziej od swoich mężów nie bez powodu faceci umierają o 10 lat szybciej od kobiet, starzeją się szybciej i szybciej dziadzieją sprawdź w rodzinie ile jest wdów a ile wdowców

Gość gość
oj z tym staruszkami sie nie zgodze, zazwyczaj to dziadek wyglada lepiej od babci, mowie tutaj o takich po 70tce. Ale wynik dla osob lat 30-50 jest jednoznaczny, jest duzo wiecej zadbanych, ladnych i mlodo wygladajac kobiet niz facetow. Facet w Posce to juz po 25 roku zycia zaczyna sie sypac w sensie tycia, zaniedbania, oczywiscie nie wszyszcy i nie wszystkie kobiety sa atrakcyjne ale znaczna wiekszosc.

Gość gość
tak,tak faceci majac 40 lat wygladaja na 20 a ich rowiesniczki wygladaja przy nich jak matki :D co za oszolomy z was. ROWIESNICY STARZEJA SIE RAZEM i tak powinno byc, a teorie o tym, ze kobieta szybciej sie starzeje nie jest prawda- chyba ze naklada mase pudru to zmarszczki ma okropne juz w mlodym wieku. Ciaza oslabia cialo. ale to nie oznacza ze kobieta szybko sie starzeje, co za durnoty. Ja bym w zyciu sobie star**** nie wziela, mam rowne 20 lat i nawet takich 27 latkow odrzucam

Gość gość
kobiety bardziej dbaja o siebie.

Gość gość
facetow pociagaja wszystkie kobiety.

Gość gość
20 latki szukaja kobiet 40letnich

Gość gość
Tak drogie panie, starzejecie się dość wcześnie w stosunku do samców, i taki 45 latek z równolatką wygląda jak syn z mamuśką xxx Jak syn z mamuśką to pewnie wygląda twój chłop z tobą upośledzony pasztecie :D

Gość gość
Powiem wiecej; faceci ktorzy chca miec mlodsze zazwyczaj maja mentalnosc k****arza albo sa strasznie niedowartosciowani-czesto jedno i drugie. i wiecie jak te zwiazki sie koncza.kobieta sie ustawi i kop w zad na starosc, szuka rowiesnika w moim otoczeniu dziewczyna 18letnia wziela 32 latka, kiedy byl przed 70 dosypala mu czegos do kawy,sekcji nie robili bo stary,w dodatku chorowal, sprawa zamieciona pod dywan, rodzina w przekonaniu ze mial zawal :) a ta dziewczyna, obecnie kobieta przed 60 przyznała się mojej bliskiej cioci, czyli jej przyjaciolce od zlobka co zrobiła. Kolejny przypadek: 19 latka rozbila rodzine, poznala faceta przed 40. On zdradzal zone wiele lat az ta wpadla i to byla jej polisa na zycie. Zagraniczne wycieczki, markowe ubrania itp a rodzinie dawal przez caly czas ochlapy pieniedzy ktore nie starczaly na godne zycie. Gdy zostawil zone zerwal kontakty na jej zyczenie nawet z dziecmi,odwrocil sie od nich, nie interesowal kompletnie. Tylko "ONA" bo przeciez tyle lat mlodsza :) no i doszlo do podzialu majatku,okradl rodzine i za ta kase kupil mieszkanie na nią, po slubie miala przepisac. do slubu nie doszlo, wycyckała go, teraz zadłuzony, chory, bez kobiety, bez nikogo, na wlasne zyczenie tak ma. Zostawila go przed slubem smiejac sie w twarz ze ma innego od dawna i nigdy go nie kochała i tylko jej zalezalo na kasie. Facet oczywiscie w szoku. A ona juz po 40 i ma wszystko, zyje z nowym facetem, dziecko z tamtego zwiazku ma 15 lat i dostaje grube alimenty:)

Gość gość
przeciesz to facet trolli co chcialby mloda pociupciac ale zadna, nawet rowiesniczka go nie chce bo nie ma ani kasy ani wygladu ani tym bardziej charakteru :-D

Gość gość
chooy mnie obchodzi co bazgrzesz, nawet nie czytam tych bzdur :) jako face mogę ci powiedzieć, że wolę młodsze, i tyle :D i goń na drzewo ze swoim przesyconymi populizmem i stereotypami zdaniami, i rozgłaszaj... a mnie dalej to chooy obchodzi:classic_cool:🖐️

Gość gość
taaa, nie czytasz ale odpowiadasz :-P a "wolic" to sobie mozesz hahahahahaha

Gość gość
najlepszy jest młodszy facet:D a najgorszy starszy:p

Gość gość
chooy mnie obchodzi co bazgrzesz, nawet nie czytam tych bzdur usmiech.gif jako face mogę ci powiedzieć, że wolę młodsze, i tyle smiech.gif i goń na drzewo ze swoim przesyconymi populizmem i stereotypami zdaniami, i rozgłaszaj... a mnie dalej to chooy obchodzicool.giflapka.gif no to lepiej,zebys przeczytal pustaku post z 16:38 dla wlasnego dobra :D:D chciec to sobie mozesz, szkoda ze jednostronnie🖐️

Gość gość
To że twoja matka przez całe życie wyglądała jak twoja babka to jeszcze nie oznacza że każda kobieta wgląda staro. :D:D