Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ksiezniczko niezmiernie sie ciesze ze mnie olalas

Polecane posty

Gość gość

dobrze, ze nie zdazylem sie w Tobie zakochac, bo tak naprawde to oprocz urody nie pokazalas nic co moglabys mi zaoferowac, na czym mogloby mi zalezec, tkwij w tej swojej pysze dalej, niby jestes gorliwa katoliczka, oddanie modlaca sie ale nie wiesz, ze pycha jest jednym z grzechow glownych, glupi bylem, ze chcialem w Tobie zobaczyc kogos interesujacego i ciekawego, nie warto bylo, jest duzo fajniejszych kobiet, ktore docenia kogos takiego jak ja pa

Gość gość
dobrze napisane

Gość gość
"jest duzo fajniejszych kobiet" tu bym zakończył, ale to Twój tekst

Gość gość
ktore docenia kogos takiego jak ja -czy to nie pycha przemawia przez ciebie

Gość gość
jest wiele kobiet ,które Cie doceniają !? To pewnie łatwe ,płatne zarażone panienki Szkoda ,żałuj

Gość gość
wzajemnie księciuniu 👄

Gość gość
panna nie pokazała nic , a skąd w takim razie , w twojej głowie ''ta pyszna '' pycha

Gość gość
Mam zamiar złożyć śluby czystości :)

Gość gość
PYSZNY Zamyka się na Boga: "Udaremniamy ukryte knowania i wszelką wyniosłość przeciwną poznaniu Boga i wszelki umysł poddajemy w posłuszeństwo Chrystusowi." (2 Kor 10,5) Zniewala innych: "Wypowiadając bowiem słowa wyniosłe, a próżne, uwodzą żądzami cielesnymi i rozpusta tych, którzy zbyt mało odsuwają się od postępujących w błędzie." (2 P 2,18) Pycha wywodzi się z ludzkiego serca: "Z wnętrza bowiem, z serca ludzkiego pochodzą złe myśli, nierząd, kradzieże, zabójstwa, cudzołóstwa, chciwość, przewrotność, podstęp, wyuzdanie, zazdrość, obelgi, pycha, głupota." (Mk 7,21-22) Bóg poniża pysznych: "Kto się wywyższa, będzie poniżony; a kto się poniża, będzie wywyższony." (Mt 23,12) czy to pasuje do mojej osoby :D?

Gość gość
POKORNY Nie oczekuje dóbr doczesnych, tylko całkowicie ufa Bogu: "Panie, usłyszałeś pragnienie pokornych, umocniłeś ich serca, nakłoniłeś ucha."(Ps 10,17) Staje w prawdzie przed samym sobą: "Synu, ze skromnością dbaj o cześć dla swej osoby i oceniaj siebie w sposób należyty." Pokora jest warunkiem wstąpienia do Królestwa Bożego: "Zaprawdę, powiadam wam: Kto nie przyjmie królestwa Bożego jak dziecko, ten nie wejdzie do niego." (Łk 18,17) Wymaga gotowości i służby: "Kto przyjmie to dziecko w imię moje, Mnie przyjmuje, a kto Mnie przyjmie, przyjmuje Tego, który Mnie posłał. Kto bowiem jest najmniejszy wśród was wszystkich, ten jest wielki." Taka właśnie jestem :) Jezus mówi bardzo wyraźnie: "Uczcie się ode Mnie, bo jestem cichy i pokorneg

Gość gość
gdyby była pyszna to by sie wyparła Boga , nie byłaby gorliwa katolicxką !!! :))

Gość gość
10.38 dokładnie :)) bravo

Gość gość
e tam za mało się pewnie starałeś, to i dziewczyna się odechciało i nie zaangażowała się w znajomość. Tak to już jest, że to mężczyzna musi zabiegać o kobietę i udowadniać jej, że jest on tym,którego ona poszukuje. Każdy mądry facet o tym wie i jak mu się dziewczyna podoba to zabiega o nią na rożne sposoby.

Gość gość
mądry facet nie skacze koło lalki jak piesek

Gość gość
fiku miku, a ty niby gdzie wypisujesz brednie do bruneta? :O

ale nei piszę że mnie to nie rusza, skoro autor o tym pisze to znaczy że cały czas go to rusza i wcale się nei cieszy jak pisze.

Gość do misiaczka nr 1
Słodki misiaczku jesteś jedyny w swoim rodzaju, wyjątkowy, twórczy. chyba nikt nigdy Ci tego nie powiedział, nie zachwycił się nad tą Twoja cechą, która tak skrywasz przed światem. Jesteś wrażliwy, delikatny, czuły choć udajesz przed innymi skorupiaka. Bywasz złośliwy, wnerwiający, nieprzewidywalny( czego się boję) umiesz rozśmieszać do łez, prowokować, ale ostatnio jesteś rozżalony.

Gość do misiaczka nr 1
Idź na spacer z psiakiem, lub do kina i nie narzekaj. Miłego dnia.

Gość gość
ktoś, kto wpisuje się w taki temat, na pewno ma coś na sumieniu :) poza mną oczywiście, jestem ino przelotem:classic_cool:🖐️

Gość gość
jak dobrze ,ze to on olał mnie,bo bym została grzeszną katoliczką,której brak gorliwości w modlitwie i nie tylko :D

Gość gość
No problem k****a :D

Gość gość
no i gratulacje tu wlasnie jest punkt wyjscia do dalszego zycia swoja droga tlumaczenie " nie pokazalas nic" jest troche infantylne czy ty pokazujecz genitalia kazdej przechodzacej ulica doopie?

Gość gość
ahahaha, temat rozwalił mnie na łopatki, autor to taki typ Pana i Władcy ahahahaha, UNIKAĆ :D

Gość gość
Jakie zachowania tej dziewczyny świadczą o jej pysze?

Gość gość
to czesto zachowani złudne i mylne,ludzie żle odbieraja takie osoby i właśnie tak odb jak autor , w rzeczywistości te osoby są " idealne :) co tu dużo pisać

Gość gość
ii dobrze

Gość ksieżniczka z kosą  w głowie
ksieżniczka nie olała nc podobnego ,ksieżniczka chciałaby podziękować ksieciuniowi za wspolną :P pomoc w działaniu :(

Gość gość
księciuniu, ja pokazałam ci całe moje wnętrze, próbowałam z tobą prowadzić inteligentne rozmowy na wiele tematów, byłam sobą, uczciwą, szczerą.... jednak już prościej nie szło, byś zrozumiał, nie zrozumiałeś :-D sorry księciuniu, nie kumasz nic, a chcesz nie wiem czego....