Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawsze bylam zmarzluchem

Polecane posty

Gość gość

przy takiej temperaturze nosilam pod kurtke 2 swetry, rajstopy pod spodnie, a teraz mi sie zmienilo i nie reaguje juz tak g***townie na zimno,bo moj organizm radzi sobie w niskich temperaturach,produkuje jakby wiecej ciepla i teraz rozumiem moje kolezanki ktore przez cala zime nie nosza rajstop pod spodnie albo podkoszulek pod swetry. czy komus tez tak sie odmienilo? nie wiem czy to powod do niepokoju?

Gość gość
ja też. Może mam troche gorzej, ale podobnie. Pamiętam jeszcze we wszystkich szkołach, nikomu otwarte okno nie przeszkadzało, tylko ja zawsze zwijałam się z zimna. Na dodatek mam jeszcze wieksze utrudnienie-moj organizm szybko magazynuje tluszcz, mam ogromne problemy ze schudnieciem, musze jeść ponizej 1000kcal żeby moje diety przyniosly jakikolwiek skutek. Ja odczuwam takie specyficzne zimno nawet w wysokich temperaturach...może z boku nie jest to tragedią,ale wiekszość na moim miejscu juz by sie dawno zabiła

Gość gość
tylko moj problem jest inny od Twojego,bo mi sie odmienilo i nie jestem juz zmarzluchem i ta nagla przemiana mnie martwi. u ciebie wyglada mi to na niedoczynnosc tarczycy. ja marzlam ale nie gromadzilam jakos specjalnie tluszczu a przy diecie 1000 kcl to wygladalabym jak modelka,ale moja dieta to 2500-3000,sporo slodyczy więc tluszczyk tu i owidzie mam,na dodatek mam malo ruchu.

Gość gość
ja byłam i jestem

Gość gość
Daj foto krocza

Gość gość
pokaż cycki szmato