Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CERU

Moi czytelnicy domagają się

Polecane posty

Gość CERU

wierszy o miłości, ale ja nie mogę ich już pisać, bo już nie kocham. :(

Gość gość
też tak mam, ale idzie to pokonać :) starczy się zauroczyć:classic_cool:

Gość gość
Znajdź se jakąś muzę

Gość CERU
w moim przypadku nie starczy a nawet przeszkodzi bowiem najpiękniejsze wiersze o miłości tworzą się w trakcie miłości niespełnionej.

Gość gość
zdaje ci się boś młody/a, najpiękniejsze wyrastają z trzewi samozadowolenia:classic_cool:🖐️

Gość CERU
w życiu! pokaż mi wiersz o miłości stworzony na bazie spełnienia się w nim. tak, jesteś młode i niedoświadczone stąd to bzdurne stwierdzenie.

Gość gość
gdybyś pisało poezję, wiedziałobyś, że najlepsze utwory powstały wtedy gdy poeta cierpiał z miłości niespełnionej, a jeśli nawet pisał o takiej, to tylko wyobrażenie tego czego oczekiwał.

Gość gość
o ameryke odkrył hahha

Gość gość
skąd bierze się szczęście? :)

Gość gość
e tam, ja też jestem młoda i zgadzam się, już dawno zauważyłam, że mam dużo większą wenę, kiedy jestem nieszczęśliwa, a jeśli to związane z uczuciami to już całkiem. Najwyraźniej w sztuce cierpienie płodzi więcej niż szczęście

Gość gość
:Dpoweim szczerze , że młodzi lubią sie czasami gubić w swoim zyciu,schodząc ze ścieżek " ,po latach człowiek sie z tego śmieje :D i wali w czoło :D

Gość gość
ale coś w tym jest :) ja też piszę wiersze i wiem że łatwiej wyrazić smutek niż szczęście, a to dziwne w poukładanym świecie bożym:classic_cool:

Gość gość
gość 20:26, nie bardzo rozumiem do czego to mówisz, bo to, że ktoś jest młody, to nie znaczy, że ma problemy na poziomie gimbazy, niektórych życie doświadcza wcześniej i są takie kłopoty, które mogą wystąpić w każdym wieku, i niekoniecznie później jest człowiekowi do śmiechu, bo zmiana perspektywy wcale nie sprawia, że potem wydają się głupie :P chociaż wiadomo, z czasem wszystko się zamienia we wspomnienia i nawet z tych złych można się niekiedy pośmiać, ale niekoniecznie na zasadzie "głupi byłem, że się przejmowałem"

Gość gość
a nie lepiej zrobic z siebie tępego kretyna ,prymitywa i rzucić łaciną :D wierszami można tez sie pobawić ! Z dala od miłosci :D ! prosze tu nie upominać sie ! o nic

Gość gość
nie rozumiecie. jeśli człowiek przeżywa miłość to nie ma potrzeby o niej pisać. ponieważ cała wena idzie w doznania miłosne. natomiast gdy miłość jest niemożliwa do zrealizowania cała para idzie w pióro. to tak jak z orgazmem. im ciszej jęczysz tym orgazm silniejszy i dłuższy, ponieważ doznanie kumuluje się w człowieku a krzyk powoduje że gubi się pare.

Gość gość
:D haa