Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podobam się tylko nieatrakcyjnym dla mnie facetom

Polecane posty

Gość gość

Było ich już sporo. Mimo wszystko dałam szansę trzem. Męczyłam się strasznie, ale myslałam: okey, miłośc może przyjdzie z czasem. Nie przyszła. Nigdy nie byłam zakochana, a bardzo bym chciała. Nie wiem jakie to uczycie kochać i być kochaną. Siedzę sama w mieszkaniu w takie wieczory jak ten i jest mi cholernie przykro, że chyba w najbliższym czasie nie spotkam żadnego ciekawego faceta...

Gość gość
eh. ja ostatnio poznałam inteligentnego faceta o ciekawych zainteresowaniach i w dodatku zainteresowanego mną, tylko ja się chyba nie nadaję do bycia z mężczyzną, dla większości ludzi seks jest normalną rzeczą i tak sobie myślałam, że może temu zaufam, no i nie mogę zaufać, zrobił raz taki gest który mnie odstraszył a mianowicie ten idealny dżentelmen klepnął mnie w tyłek, żenada, ale potem mu to wybaczyłam, nie chcę być obiektem seksualnym chyba dla nikogo ;/

Gość gość
tez chyba jestem aseksualna. Pocałunki, przytulania, czasami nawet gorące chwile: jak najbardziej, sam seks: nie dla mnie. Nie ma w tym zadnej przyjemności. a może to dlatego, że nie byłąm zakochana