Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za wysoka oka oka

czy facetów zniechęca wielkość kobiety? pytanie do panów

Polecane posty

Gość za wysoka oka oka

założmy macie 180cm, poznajecie dziewczynę - niższą od was, ma ze 175 cm, wszystko jest ok, podoba wam się,ale następnego razu spotykacie ją na obcasach i ona ma tyle wzrostu co wy czy nadal jesteście nią zainteresowani czy odpycha was jej wysokość?

Gość gość
Czy tak trudno jest odmówić sobie na 2 tygodnie chipsów, cukierków, drożdżówek, wafelków, batoników i innych zapychaczy???

Gość za wysoka oka oka
a ty umiesz czytać ? :D :D myślisz,że jak nie zjem chipsów to będę niższa o 5 cm?? :D

Gość gość
koleś nawet nie przeczytał tematu :D Autorko - myślę, ze facet nie jest idiotą i domyśli się, że jesteś wyższa przez obcasy.

Gość za wysoka oka oka
ok , dzięki za wypowiedz :) to myślisz, ze nie zniechęci się? specjalnie stanęłam dalej od niego by nie czuł się przy mnie za niski , myślę, że jakby miał do wyboru mnie i laskę o 10 cm niższą to wybrałby niższą :(

Gość gość
Mam 170cm. Mozesz miec nawet 2metry jak mi sie spodobasz zerzne cie.

Gość gość
Bez przesady, wysoka kobieta to długie nogi, myślisz, że przyglądał się ile jest różnicy wzrostu między wami?

Gość gość
I co z tego ze wyższa a jak w głowie siano to choćby była Claudią Schiffer nikt się nie obejrzy tak samo w drugą stronę (choćby był Bratt Pitt ale c***a z charakteru to nikt nie zwróci uwagi) to już nie te czasy ze byle głupia utlenowana łania zawróci w głowie facetowi żeby mieć prezencję bez względu na pleć!!! Wynika to z moich długoletnich obserwacji!!!!

Gość gość
ć dziś Mam 170cm. Mozesz miec nawet 2metry jak mi sie spodobasz zerzne cie. prostaki to nie mój target