Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Nie no jasne. Chce idzie. Ale niech nie wciska szitow bo współpraca. A współpraca zobowiązuje, prawda? Z tym ze vichy taki cudowne to lekka ironia bo jakby działało tak, jak zostalo przedstawione i jak go broniła w komentarzach.... Mam wrazenie ze te wszystkie wspolprace to o kant d**y rozbić. Bo szczerości w tym za grosz.

Gość gość
Nie zauważyłam, gdzie pisała o trychologu, ale jeśli wspominała że idzie, to ja widzę to tak: dostała propozycję współpracy z salonem, który szczodrze posmaruje Anwen za reklamę, jeśli nie groszem, to darmowymi produktami, które u trychologa kosztują sporo. Anwen napisała wcześniej, że się wybiera, żeby nie wzbudzać podejrzeń o współpracy ;D Oczywiście to taka teoria spiskowa ;D

Gość gość
nie kupuję tej Twojej teorii :o

Gość gość
ej, co to za dziewczyna co stalkuje anwen?

Gość gość
Pewnie ta co tutaj tak na nią najeżdża, nie zdziwię sie jak sprawa trafi na policję. Może już trafiła? Bo coś cicho tutaj ostatnio :)

Gość gość
Nie wiem, jakaś nawiedzona dziewczyna stalkuje ją na instagramie... co jak co, ale to już poniżej krytyki :/

Gość Hiruda
Głupie pytanie, ale - nie używam insta... Jak tam można kogoś stalkować? Tzn instagram chyba jest otwarty dla każdego? I skąd wiecie o tym stalkowaniu?

Gość gość
@hiruda no byla gadka pod jakims tam zdjęciem,ze Anwen zablokowała ta laske, laska od roku zakłada nowe konta i dalej swoje, ze anwen ja blokuje i traci do niej szacunek. Taka pyskówka. Ps. Gościu z 19.53 nie kazdy kto krytykuje jest stalkerem. A to co my tu gadamy to raczej krytyka, a nie prześladowanie. Tak nawiasem - chyba skuteczne bo nawet odpowiedzi na komentarze sa....

Gość Hiruda
dzięki za odpowiedź ;)

Gość gość
Osz kurde zobaczcie na drugiego bloga anwen xD

Gość gość
Post wcale-nie-sponsorowany ;P

Gość gość
A ja się cieszę, że taki temat jest. Czytam sporo blogów (prócz włosowych, lubie mazidła i manicure) no i serio - wazelina niesamowita. Komentarze są tylko do podlizywania się - a ja własnie lubię rzeczową dyskusję. x Do tego od razu widać która dziewczyna leci na sponsorowanych ;) foty wiecznie po ułożeniu itd. x Co do anwen to to jej rozjaśnianie mnie zastanowiło. Każdy robi co chce, ale jak czytałam o kolejnych farbach to aż mi się dziwnie robiło.

Gość gość
heh, znalazłam tego drugiego bloga. nie mogę z komentarzy "zgrabne nogi", "śliczne zdjęcia", "mała urodzona modelka". Tu nie chodzi o jechanie kogoś za wygląd, bo ludzie są różni. Ale to podlizywanie się x Wejdźcie na dobrego bloga zagranicznego. Mój przykład to www.piggieluv.com (naprawdę, niesamowite obrazki dziewczyna na paznokciach tworzy - po prostu dzieła sztuki, warto popatrzec) i zobaczcie ile ona ma komentarzy. Czasami dosłowie na jednej ręce można zliczyć, a świetne rzeczy tworzy - czesto z humorem i jajem. A wystarczy wejść na inny blog polski, gdzie laska po prostu maluje pazury na jeden kolor, średnimi lakierami (oczywiście w jej opinii świetnymi) i po 20-30 sweet komentarzy. PS. po prostu uważam, że prawdziwych artystów trzeba doceniać ;) dlatego linka dałam. I na tym przykłądzie wyraźnie widać dysproporcje w komentarzach

Gość gość
I teraz znowu chce rozjasnic wlosy, bozesz...dopiero rozjasniala, ratowala kosmetykami za kilka stow i znowu a to pisze ze ma zniszczone ze trycholog a tu znowu rozjania jaka ona jest glupia....

Gość gość
Czyli rozumiem ze wedlug ciebie wlosow nie mozna malowac i rozjasniac? Ja jestem brunetka ale lubie siebie w blondzie. Wiec rozjasniam i dbam o nie. Co w tym dziwnego? Po prpstu staram sie zrozumiec twoj tok myslenia, o ile takowe wystepuje?

Gość gość
7:42 Można. Ale jak potem chcesz wmawiać, że będą w super kondycji to wmawiaj komuś kto się nie zna. Włosy rozjaśniane praktycznie zawsze będą w gorszym stanie.Wizualnie może blaskiem, wygładaczami sobie to zrekompensujesz, ale zapraszam na badanie pod mikroskopem. Tak samo jeśli idzie o wypadanie. x Ja to widzę tak, prowadzi ktoś bloga o zdrowej diecie, mówi jak to to jest super, jak to inne rzeczy są fe i wgle. A potem chwali się że do macdonalda leci. Dostaje wysypu pryszczy i leci do dermatologa, a potem znowu do maca, potem wpierdzieli czekoladę, potem inny olog. I tak w kółko. Serio, nie czaisz tego? Że to błędne koło? x Sama zawsze pisała, że by się wyleczyc trzeba zrezygnować z tego co niszczy włosy. Odpuściła by na pół roku, doprowadziła je do porządku i wtedy spoko. Ale jak znowu się okaże, ze zwyczajnie przy rozjaśnianiu będą jej lecieć włosy z głowy no to chyba tylko nienormalny dalej będzie rozjaśniał.

Gość gość
Nie wiem, po cholerę farbuje włosy, skoro czerń ją postarza. Rozjaśniła po to, by znowu je przyciemnić. W naturalnym wyglądałaby o wiele lepiej i nie piszę tego dlatego, że wielce hołduję naturalności, ale dlatego, że pewnym typom urody po prostu czerń nie pasuje

Gość gość
Oj tam, i tak fanki jej posłodzą, że wygląda o 10 lat młodziej ;) (co prawda wygląda na młodszą niż 31, ale wazeliniarstwo powinno mieć swoje granice ;P)

Gość gość
Taaaa i te teksty, że wygląda jak nastolatka :D Co z tego, że jej włosy są długie, skoro są bezmyślnie niszczone farbowaniem na tandetny, sztuczny kolor

Gość gość
Kiedyś się udzielałam na tym forum bo mi się też ni podobało to co sie wyrabia na blogu Anwen.. i wiecie co po prostu przestałam tam wchodzić. TAk z dnia na dzień. I na tym forum też przestałam się udzielać . Blog jest to dla mnie nudny po prostu :) Jeszcze rok temu regularnie śledziłam każdy post, teraz jak mi sie przypomnij to może zajrzę raz na miesiąc co tam sie dzieje ze względu na stary sentyment, ale mi się nawet nie chce czytać za bardzo, bo nic nowego tam już nie znajdę. Przestałam też być taką szaloną włosomaniaczką i wiecie co, moje włosy odetchły :) teraz wyglądają lepiej niż wtedy, nie przetłuszczają się tak jak w tamtym czasie, bo po prostu już na nakładam już na nie tysiąca jakichś "pierdół" ( z perspektywy czasu widze że to była przesada i troche sie dziwie sobie że się tak temu poddałam) , mam sprawdzone odżywki i szampony i jest naprawdę bardzo dobrze ;)

Gość gość
co myślicie o nowym kolorze na głowie Anwen?

Gość Hiruda
Moim zdaniem to dziwnie wygląda. Jakby miała mega czarny odrost. Do tego znowu rozjaśnianie... Czy Anwen nie robi czegoś inwazyjnego z włosami co 2-3 tygodnie czy mi się tylko tak wydaje?

Gość gość
A to mi mega mania szybciej minela. Ale akurat brakuje mi kilku rzeczy wiec do nich wracam. Trzeba znaleźć swoje sposoby i tyle. X A nowy kolor tragedia. Jak to ma byc ta polecana fryzjerka to dziekuje. I tez sie zastanawiam czy ona tylko tak posty publikuje czy co chwila szaleje. Jakby efekty byly fajne to rozumiem, ale tu szalu nie ma.

Gość gość
Czytam sobie tam komentarze. O dziwo troche negatywow jest procz peanow pochwalnych. Ale ta obrona "tez Ani" ponizej mnie rozwalila. BHC gdzies tam chyba tez sie wypowiadala i wychodzi znowu ze nie ma prawa sie powiedziec ze cos sie nie podoba. Zenada "też Ania26 października 2015 00:15 myślę, że to jad tak doskonale wyostrza przejście kolorów:) koniecznie rozważ dokładniejszą moderację, niektóre komentarze psychofanek-hejterek są naprawdę poniżej wszelkiego poziomu, strach pomyśleć co będzie się działo, jak zapragniesz krótkiej fryzury. Anwen, życzę Ci żebyś z przyjemnością przeglądała się w lustrze i zawsze się dobrze czuła w swoim ciele:) "

Gość gość
No nie wiem kto jest psychofanką w takim razie :D

Gość gość
Anwen zamknęła sie "popularnością". Te chamskie docinki, zaklinanie rzeczywistosci i blokowanie z kasowaniem komentarzy jest tak słabe, ze rece opadaja. "To ustawienia monitora" "one nie sa czarne" i "idz do okulisty" Slow brakuje

Gość gość
Nie rozumiem, czemu laska nie zapuści swojego naturalnego koloru i potem nie zrobi sobie brązu... tyle razy pisała, że zapuszczanie włosów to cierpliwość, niech się nią wykaże jak np. BHC. A co w ogóle z tym forum anwen? nie działa - to wiem, ale czy wyjaśniła dlaczego?

Gość gość
Mowila ze przez dziecko nie ma czasu na administrowanie forum i nie zna nikogo kto by sie tego podjal. Mowila ze nie zapusci naturalnego bo ma siwe wlosy.

Gość gość
A tam siwe.... Podobno są naturalne sposoby na siwiznę, część z nich sama polecała (może niekoniecznie na to), np. różne olejki, wcierki, płukanki. Nie uwierzę w te siwulce, dopóki nie zobaczę ;P

Gość gość
Ona naturalnie jaki ma kolor? Bo pisala cos o mtsim odcieniu wiec chyba nie czarne