Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
może i się pnie, ale do poziomu bloga anwen jeszze dłuuuuugo nie będzie dorastać :) mimo spadającego poziomu tej drugiej.

Nie krytykuję Anwen, moje ostatnie zdanie było co najwyżej doczepką :) A uwierz mi, nie czuję jakoś większej fali wyświetleń od czasu sprawy z Ani blogiem - chcesz, mogę podesłać Ci statystyki, może wtedy będziesz spokojniejsza? I pokaż, gdzie napisałam że mam do siebie dystans :D I pokaż gdzie go nie mam? Bo tak, uważam że jesteście hipokrytkami. Mnie oceniacie i opisujecie jako dno itd., a same nie jesteście nic lepsze. Wy jesteście gorsze, bo brzydzicie się tym co robię, a same nie świecicie przykladem. Tylko kryjecie się pod GOŚCIEM i nie macie odwagi napisać na fb - bo skoro śledzicie mnie na włosomanii, możecie do mnie napisać priwa. Ale po co, prawda? Lepiej skrywać się za ekranem i cieszyć się z utworzonego komentarza. Wrzucić link sprzed kilku lat (jeden z pierwszych) jakby miało to cokolwiek udowodnić. I ciągle porównywać mnie do Anwen nie wiadomo po co. o tego nie rozumiem :>

Mój blog powstał wiele lat po Anwen i jest zupełnie inny i ma innych odbiorców i inna tematykę (choć pokrywamy się częściowo pisząc o włosach). Nie interesuje mnie czy jest na poziomie Anwen czy nie - moim celem nie jest "pobić Anwen". Dajcie już spokój z tymi porównywaniami. Zresztą - czy mam bloga czy nie - może mi się nie podobać co pisze Anwen?

Gość gość
Herrbata, nie dyskutuj - z głupszym nie wygrasz :/ I tak będą Cię porównywać do Anwen - bo to jedyny argument przeciwko Tobie. Masz fajnego bloga i coraz lepsze notki piszesz. Idź, zrób sobie drinka i napisz coś ciekawego. Szkoda czasu na takie rozmowy. I zdrowia. A to temat o Anwen i nie przebijajcie na siłę tematu. Słabo napisała i "kopniak" się jej należy. A, że czyta KAFE (jak już wszyscy wiemy) to może weźmie sobie do serca to co piszemy i poprawi coś u siebie. Tak jak komentarze - od wczoraj zaczęła się udzielać. Wystarczyło trochę ponarzekać.

Gość gość
miałam na myśli, że nikt by się tu do ciebie nie dowalił, gdybyś ty nie dowalała się do innych blogerek :) a nie liczbę wyświetleń. nigdzie nie napisałam, że jesteś dnem, tak btw. i nie wiem, co to ma wspólnego z hipokryzją? krytykuję cię, bo ty rzucasz się w oczy z twoją krytyką anwen, chociażby na włosomanii, przy czym twój własny blog niestety nie powala. nie mam nic do ciebie, pisz tam sobie, co chcesz, po prostu kontrast jest dość zabawny. a na włosomanii na fb jestem anonimem totalnym, nigdy się tam nie udzielam, jedynie raz na jakiś czas przeglądam posty, więc nie, nie będę pisać do ciebie pw :) na kafe nie mam konta. nie wyzywam cię, ani ci nie ubliżam, więc jakim problemem dla ciebie jest to, że jestem "gościem"? a porównywanie cię do anwen jak najbardziej ma sens, obie jesteśie blogerkami i dodatkowo zajmujecie się tą samą tematyką - porównanie jest zupełnie naturalne :)

Niestety nie podpisujesz się nawet inicjałami i nie wiem KTO JEST JAKIM GOŚCIEM i kto co do mnie pisze. Dlatego zwracam się zbiorowo.

Gość gość
Niestety to prawda, anwen udzieliła porad w obcym jej temacie i zrobiła to blednie ;( herrbata choć nie ze swojego doświadczenia, czerpała z bliskiego otoczenia i post o włosach po ciąży do mnie trafił. Zwłaszcza ze sama niedawno urodziłam i myślałam ze z innego powodu lecą wlosy.

Gość gość
poziom Anwen spaxa strasznie, i wdiac brak weny !!!!! a odczepcie sie od herbatty bo ona ma konkretne wpisy i nie zapychacze jak ANWEN

Gość gość
Dla mnie Herrbata ostatnim postem nie zaświeciła niczym odkrywczym. Już pomijam pisanie o czymś, czego się nie doświadczyło, ale żadnych cudów po ampułkach, czy pokrzywie nie ma co oczekiwać. Co ma wypaść i tak wypadnie i złote porady Herrbaty z hormonami nie wygrają.

Gość TeoTea
Pokrzywa reguluje poziom hormonów, więc szybciej organizm się wyciszy i wróci do normy. Poza tym każdy produkt przyspieszający porost pomoże nam szybciej zastąpić łyse placki świeżym meszkiem :) Wiem coś o tym, mi lekarz zalecił picie pokrzywy - ale ampułek nie będę brać bo karmię i się trochę boję. Ja wykonuje jeszcze masaże głowy - są bardzo odprężające i stymulują cebulki. Nie bojkotujmy od razu wpisu - porady można wypróbować, niektórym paniom na pewno pomogą :)

Gość TeoTea
Anyway blog Anwen też lubię, choć ostatnio trochę przystanęła. Mam jednak nadzieję, że pokona kryzys i wróci jej wena :) Sama wiem, jak przy dziecku ciężko znaleźć chwilę dla siebie... jednak pisząc słabe posty sama daje się psom na pożarcie ;/ Obie dziewczyny mają według mnie świetne pióro - po co ten spór,która jest lepsza? Czytajmy je, bo niosą świetne porady i pomagają takim jak ja, amatorkom włosomaniaczkom :)

Gość TeoTea
I jeszcze do koleżanki wyżej - Herrbata pisała w poście, że w jej rodzinie duzo bobasków się urodziło. Bądź co bądź to bliscy i jednak z ich doświadczenia można bardzo dużo czerpać. Myślę, że mój mąż zna się teraz lepiej na ciąży niż nie jedna z Was ;) (to żart tylko!), bo byłam obok i wraz ze mną "przechodził" te 9 miesięcy. Dla mnie świetny post i wyczerpujący (piszę jako kobieta z podobnym problemem). Mi lekarz nie wyjaśnił dlaczego tak się dzieje. Powiedział tylko - po ciąży to normalne, proszę pić pokrzywę, jeść dietę bogatą w białko i spyta pani w aptece o jakieś witaminki. A fajnie wiedzieć co i dlaczego się z nami dzieje!

Gość gość
co biezesz za suplemet?

Gość TeoTea
Prenatal Classic :)

Gość gość
to jest temat o Nwen, ktora napycha licznik, ma kase za wspolprace z nivea a wy naiwne wierzycie w cuda..anwen sie SPRZEDALA

Gość gość
Anwen sie boi, nie publikuje krytycznych komentarzy, pbrosla w piorla i ZAPYCH na sile tematy

Gość gość
Anwen traci bo nie daje tanich dostepnych kosmetykow, tylko albo kupa sylikonow bo kupili ja ci z nivea,albo za 150zl, a gdzie przeglad kosetykow ze sklepow, zwyklych??? nowosci testowanie..czemu nie zrobi ankiety jakie zmiany by sie przydaly na bloguOna NIE ZNOSI KRYTYKI

Gość gość
i ten jej styl ubierania zawsze rozchlwstana , bluzki na ramiaczkach, albo pizama, i noszenie obraczki na srodkowym palcu

Gość gość
Właśnie, już u paru osób widziałam obrączkę na środkowym palcu. To coś oznacza?

Gość Herrbata
Obrączkę nosi się gdzie się lubi. Ponoć palec serdeczny jako jedyny posiada żyłę wiodącą prosto do serca :) to symbol i ludzie noszą go rożnie, nie tylko na prawej dłoni

Gość gość
a teraz posty dodaje jakmoszalala, o dacie waznosci boze ratuj..juz kiedys o tym pisala...moze nie osobny post ale te inf juz byly

Gość Herrbata
Ja jakiś czas temu miałam o tym osobny wpis

Gość gość
Oj Anwen, z ostatnich postów dowiaduję się, że pokładasz w silikonach nadzieję na poprawę stanu swoich włosów (a pisałaś już, że one nie pomagają), namawiasz do fryzur w kaskach, które poważnie mogą zaszkodzić naszym włosom - a teraz namawiasz do stosowania przeterminowanych kosmetyków. Ze strachem czekam na kolejny post.

Gość gość
Hahaha, tak, zdjęcia w piżamie rządzą ;D

Gość gość
Herrbata, a kogo obchodzi, o czym ty wpis miałaś

Gość gość
Mnie obchodzi - idź siać swój jad gdzieś indziej ! Wredota!

Gość TeoTea
Mnie obchodzi i poproszę link :) Albo sobie sama znajdę, a co! Interesuje mnie podejście Herrbaty w tym temacie . Zawsze mówicie, że to ona klepie to samo co Anwen, a jak była pierwsza i tak zjedziecie... wstyd!

Gość gość
Czy Herrbata hejtuje, czy pisze normalnie - znajdą się takie co muszą jej przywalić. żal mi Ciebie gościu, niestety tu jest więcej fanek Herrbaty niż Anwen ;))))

Gość gość
Herrbata jak zawsze musi wepchać się z reklamą swojego bloga,inaczej nie byłaby sobą.

Gość gość
Miała już spadać stąd podobno ale znalazła zagorzałe fanki to zostaje zeby dalej jechać do Awen bo to chyba sprawia jej wielką frajdę.