Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie głupie jest recenzowanie czegoś po pierwszym użyciu. Przecież dopiero później może wyjść uczulenie, przeproteinowanie, obciążenie albo że produkt nie zadziala już tak dobrze po następnych użyciach, tak samo jak laski recez\nzują próbki to już wgl śmiech na sali

16:23 - Niektórym nie zależy na jakichś efektach po długotrwałym stosowaniu maski tylko szukają czegoś, co po użyciu zrobi "good hair day" tak więc jakoś nie dopatrywałabym się tutaj na siłę czegoś, do czego mogłabym się przyczepić. Może maski Anwen są naprawdę dobre, kto przetestuje ten będzie wiedział. A z uczuleniem to teoretycznie przed użyciem każdego kosmetyku powinno się zrobić próbę alergiczną.

Gość gość
Tylko czekać jak Anne znów usunie cały temat, bo szkodzi jej biznesowi....

Gość gość
Dziewczyny a co sądzicie o pielęgnacji włosów kosmetykami fryzjerskim? Używałam dużo naturalnych kosmetyków, olejów, wcierek , płukanek i nigdy nie osiągnęła tak pięknej tafli jak po kosmetykach kerastase. Moje włosy są w dużo lepszym stanie przy ich regularnym stosowaniu, wiec nie zgadzam się ze zdaniem wielu blogerek, że tylko naturalne kosmetyki dają dobre długofalowe efekty.;)

Gość gość
Myślę że Ani nie zaszkodzą wasze wpisy , bo jej maski są genialne.sama kupiłam dwie i jestem zachwycona , a cena wcale nie jest wygórowana.

Gość gość
Polecam bloga urodaiwlosy. Różnorodna pielęgnacja włosów zarówno tanimi jak i drogimi kosmetykami.

19:18 - Jeśli twoje włosy lubią kosmetyki fryzjerskie i są naprawdę zdrowsze to dlaczego by z tego nie korzystać? Co włosy to inna reakcja, jeśli u ciebie się takie sprawdzają to nie ma co na siłę z tego rezygnować tylko dlatego, że nie są naturalne. 19:21 - Jak wpadnie mi trochę pinionszków to z chęcią kupię i wypróbuję. :)

Gość gość
Herrbata ma jeszcze takie proste wlosy, ale niestety malo ostatnio o nich pisze . Mimo wszystko polecam.

Gość gość
My nie chcemy zaszkodzic anwen hahaha, po prostu tu mozna napisac szczerze co sie o niej mysli

Gość gość
i sorry, ale cena jest wygorowana.

Gość gość
Ale akwen już raz usunęła temat były takie domysły...

Gość gość
Zgadzam się cena jak na tak mała pojemność zdecydowanie za wysoka.

Gość gość
A co myślicie o włosach Aliny,z bloga alinarose?moim zdaniem są piękne,włosy Anwen sa przy nich liche ...

Gość gość
Tu nikt nie chce jej zaszkodzi poprostu piszemy co myslimy

Gość gość
Hehe Akwen

Gość gość
Mnie się nie podobają bo są falowane a ja preferuję proste włosy, ale jeśli już oceniać włosy jej i Anwen to Alina ma zdecydowanie ładniejsze, choć to pewnie kwestia stylizacji, bo jak pokazała swoje włosy bez zabiegów to nieładne powyginane siano

Gość gość
Dobra stylizacja można wydobyć piękno wlosow;)

Gość gość
Mnie osobiście podobają się włosy Aliny ,blog estetyka jej zdjec i to że odpowiada na większość komentarzy;)

Gość gość
Znacie szczotki Olivia Garden?

Gość gość
Ja posiadam dwie.jedna do modelowania drugą z włosa dzika i jestem zadowolona

Gość gość
A widzialyscie zdjecia slubne dziewczyny z blogu sophieczerymoja?

Gość gość
Bum na wlosomaniactwo minął i wiele dziewczyn przestało pisać tylko o włosach i rozszerzyło swoje blogi o inne tematy urodowo pielegnacyjne. Np .bijum.

Gość gość
Zdjęcia sa przecudne jak sama Monika jako jesienną panną młoda.

Gość gość
Obejrzałam z ciekawości i... o ile nie przepadam za sesjami ślubnymi, to ta wyszła fajnie i naturalnie :) Wiecie - zwykły spacer po lesie i w fajnym miejscu (kopalnia odkrywkowa, jeśli dobrze zrozumiałam z komentarzy??). Bez zadęcia i bardzo ładnie :) (nie podobają mi się sesje ślubne w parkach pałacowych - wiecie, para pochodzi z sąsiedniego miasta, ślub ma w jakimś zajeździe albo innym dworku, a sesja ślubna ę ą pod pałacem. Albo te sztuczne romantyczne pozy, koronkowe parasolki, siedzenie na sianie - kiedy np. oboje są z miasta i z wsią nie mają nic wspólnego z wyjątkiem może jakiś pradziadków ;P Podobała mi się sesja znajomych zrobiona w Tatrach - dlatego, że oboje naprawdę kochają te góry)

Gość gość
Też miałam dwie z olivii garden - jedna do modelowania, druga z włosia - szczerze nie widzę większych różnic, włosy się elektryzowały dokładnie tak samo jak przy każdej innej z naturalnego włosia. Ogólnie OK, tylko w tym wypadku nie widzę sensu przepłacać. Używałabym jej pewnie dalej gdyby nie wpadła mi do WC :D Aktualnie mam z włosia dzika szczotkę dla mężczyzn. x "Myślę że Ani nie zaszkodzą wasze wpisy , bo jej maski są genialne.sama kupiłam dwie i jestem zachwycona , a cena wcale nie jest wygórowana. " Jakie to straszne, bo my tu wszystkie to już się cieszyłyśmy "hihiih, robimy czarny pijar, ale bomba"... a serio - masz ochotę to się wypowiedz o tych maskach bo ten temat po to jest, ale nie zarzucaj nikomu, że ma jakieś plany zrujnowania anwen.

Gość gość
Ja akurat Monikę kojarzę z tych ciekawszych zdjęć. Nie wiem czy pamiętacie - wrzucała zdjęcia w bieliźnie, pończochach itp. Takie dość niesmaczne. Fajnie, ze się ogarnęła i tego typu foty zostawia dla siebie. W sesjach ślubnych nie lubię właśnie motywu jak pan młody dobiera się do żonki (koniecznie wtedy musi jej zadzierać wysoko suknię by pończochy było widać). Znaczy niech sobie robią jakie chcą fociszcza, ale w albumie ogólnym trochę śmiesznie to wygląda.

Gość gość
Jedna dziewczyna napisała w komentarzu u Anwen, że po tej do średnioporowatych elektryzowały jej się włosy :/

Gość gość
Bo pewno już anwen usunela. Zal

01:12 - No ale przecież Anwen zatwierdza komentarze. Jaki sens byłoby akceptować najpierw a potem usuwać?