Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Wgl nie zaakceptowala moich komentarzy, ktore nie byly zadna krytyka ani reklama, tylko odpowiedzia na pytania czytelniczek! Np ktos pytal o zel aloesowy to odpisalam, ktos odpisal na moj komentarz o problemach z aplikacja wcierki i mu odpisalam, tez tej odpowiedzi nie zaakceptowala. I ktos pytal co sie dzieje z mwh to odpisalam, ze juz duzo osob o to pytalo a Anwen unika odpowiedzi, wiec pewnie ich juz nie bd. Tez nie przepuscila tego komenta xd

Gość gość
Ja napisałam, ze już któryś raz jest o wcierce, dzięki której jej rzekome >odwieczne zakola zarastają + szkoda, ze nie ma zdjec porównawczych. Komentarz nie przeszedł, a pojawiły się ogólnie nowe.

Gość gość
Bo to już było chamskie :D aczkolwiek prawdziwe. A do koleżanki jeszczewyżej właśnie tego nie rozumiem ...

Gość gość
Czy ksiazka BHC jest juz dostepna na chomiku, ktos cos?

Gość gość
Ksiazke bhc możesz przeczytać za darmo przez 7 dni po rejestraci na legimi

Gość gość
Do dziewczyn: od zelu aloesowego i zakoli. Az sprawdzilam. Wasze komentarze sa na blogu. Nie wiem czemu siejecie jakis ferment

Gość gość
Ja też patrzyłam ok 19 i nie było (jeszcze?)

Gość gość
Bo może Ania nie siedzi na blogu 24/7, ma swoje życie, córeczkę, męża, chce mieć dla nich czas. A komentarze moderuje później?

Gość gość
Ale dziewczyny pisały wyraźnie, że inne komentarze w tym czasie się pojawiały. Anwen śledzi to forum i dlatego je w końcu zaakceptowała. Żeby z dziewczyn głupie zrobić.

Gość ixtina
widzialyscie komentarz pod postem o wcierce z imbiru, ze badania udowodnily, ze imbir HAMUJE wzrost wlosow a nie przyspiesza? LOL cały post i wiarygodność stanely pod znakiem zapytania

Gość gość
Oczywiscie :) Rozumiem ze Anna ma ograniczony czas - ale z komentarzami to tak nie pierwszy raz...

Gość gość
tak Ixtina, pisałam wyżej że wiarygodność zachwiana.

Gość gość
blogerka jej wytlumczyla, ze ta wcierka moze co najwyzej zahamowac jej przyrost wlosow lub doprowadzic do apoptozy cebulki (zerknicie a te podlinkowane badania). anwen nic nie odpisala, bo nie ma teraz jak takiego blamazu wybronic

Gość gość
samą siebie przekonała, że włosy jej cokolwiek urosły, albo to celowe oszustwo i okropieństwo byle tylko nasmolić jakiś post na blog

Gość gość
nieźle z tym imbirem ale na własne życzenie się zdemaskowała

Gość gość
Najbardziej mnie śmieszy, jak blogerki włosowe piszą, że po jakiejś wcierce po TYGODNIU zobaczyły baby hair albo włosy urosły im w tym czasie 1 cm ;P

Gość gość
hahahahha imbir hamuje wzrost włosów!!!

Gość gość
O ile w przyrost 1cm w tydzien jestem w stanie uwierzyc, bo pare dziewcyn pisalo o przyroscie 4cm na miesiac (np. Eve po wcierce z czosnku i cebuli), to bejbiki wiadomo bzdura. Jeszcze bardziej smieszy mnie jak laski pisza, ze np od miesiaca zmienily diete i widza efekty na CALYCH wlosach :p gdzie wiadomo ze dieta wplynie tylko na nowe wlosy wyrosniete w czasie jej trwania. x Gosciu z 11.19 pomylilas fora, grono obroncow Anwen i pierdzacych o jej coreczce jest na jej blogu a nie tu :p

Gość gość
odpisala, ze nie wierzy badaniom naukowym tak więc imbir na hamowanie wzrostu włosów i oliwa z cytryną na kamienie żółciowe! hel yeah

Gość gość
oh well, Anwen, oh well

Gość gość
Dr Anwen ^^ Ona w nic nie wierzy, bo przecież ona jest wiedzą, ona tworzy naukę.

Gość gość
A ja jestem ciekawa, jak dalej będzie wyglądać blog włosowy bez pisania o kosmetykach do włosów. Był już puder, czesanie szczotki, wcierka z imbiru. Czekam z ciekawością.

Gość gość
No i co z łapówami? Przepraszam, współpracami?

Gość gość
Nie ufam Legimi bo od razu proszą o podanie nr karty itd., boje się ze potem ciężko byłoby się z tego wypisać, wiec poczekam jednak aż będzie na chomiku :))

Na kanale RLM pojawił się nowy filmik z ulubieńcami miesiąca. Strasznie zachwala tam maskę Anwen, mówi o niej jako pierwszej, samą Anwen wychwala. Nigdy nie wierzę w teorie spiskowe ani nigdy nie zamierzam być złośliwa, ale trochę mnie to zastanowiło bo Anwen niedawno opisywała raczej pozytywnie książkę RLM i ostatnio też pisze o tej jej wcierce z jej książki, zastanawiam się tylko, czy RLM jakby się jej nie "odwdzięczyła"? Nie mówię, że maski Anwen nie są dobre, pewnie są świetne i z chęcią sama bym wypróbowała ale zniechęca mnie póki co cena. Chodzi mi tylko o to, że trochę dziwnie to wygląda bo w dość krótkim odstępie czasu piszą/mówią o sobie wzajemnie.

Ok, RLM powiedziała, że testuje maskę "od kilku ładnych tygodni" więc pewnie dostała przed premierą. A więc wygląda mi to na jakieś wzajemne promowanie siebie.

Gość gość
Sorry, ale co to jest RLM?

Red Lipstick Monster. Pisałam skrótem bo sądziłam, że na Kafe raczej każdy potrafi rozszyfrować. ;)

Gość gość
Ok. No tak.

Gość gość
To ta wspaniała wcierka od Red Lipstick Monster pochodzi? To obie sobie strzeliły w stopę. x A co do legimi - ja pamiętam jak na Androida to instalowałam kiedyś i nie musiałam nr karty podawać. Spróbuj może.