Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
byc moze rozpetala sie gownoburza pod nim, nie wiem, nie widzialam tego komentarza, moze zle szukamy

Gość gość
Monika jest już bardzo piękną kobietą, a gdyby jeszcze troszkę schudła wyglądałaby naprawdę fenomenalnie.

Gość gość
Poszukam go, ale Anwen nawet odpowiedziała na ten komentarz, że żadna z testerek nie miała tego problemu i chyba jeszcze żeby ta dziewczyna napisała do niej maila albo wysłała zdjęcia (nie jestem pewna czy dobrze zapamiętałam). A ciekawa jestem ile tam procentowo jest tych olejów ;))

Gość gość
Macie rację, to nie było na blogu tylko na fejsowej stronie kosmetyków Anwen.

Gość gość
jakie testerki? blogowe koleżanki to przecież złego słowa nie napiszą...

Gość gość
Co myślicie o włosach Hedoniski? Na zdjeciach są tak idealne, że aż ciężko uwierzyć, że są prawdziwe

Gość gość
Wydaje mi się, że ona podrasowuje wszystko na zdjęciach :p

Gość gość
Dlaczego moja odpowiedz zostala usunieta? Napisalam tu dlugi post dzis przed 15:/

Gość gość
No właśnie też zauważyłam. Zniknął post.

Gość gość
A co napisałaś?

Gość gość
No, teraz to już tylko wazelina przechodzi na blogu. I handelek. W sumie to chyba koniec bliga anwen, bo przecież teraz już nie będzie pisać o innych kosmetykach. Najbliższe tematy: : dlaczego moje maski są lepsze niż inne? ; równowaga pehowa w moich maskach ; pielęgnacja włosów rozjaśnianych moimi maskami ; olejowanie na moją maskę; serum olejowe na bazie mojej maski ; i ankieta : testujemy moje maski.

Gość gość
Ej faktycznie zniknął ten post :/ Zaraz, tam było o tej krytyce laski, która napisała, że słowo "nadejszła" było źle użyte i inne się na nią rzuciły, o tym, że ktoś zapytał Anwen o obniżenie cen i też został zjechany. W sumie nie pamiętam nic za co ten post powinien pójść pod nóż :/

Gość gość
No zniknął nie wiem za co więc piszę jeszcze raz ;/ Hedonistka na pewno poprawia tez swoje włosy, tak samo jak retuszuje twarz. Nieraz narzekała na swoją cerę, ponoć ma widoczne rozszerzone pory na policzkach, a jednak na zdjęciach ma zawsze twarz bez skazy ;p. x Napisałam że u Anwen laska w komentarzach zwróciła uwagę na słowo 'nadejszła' bo myślała że to literówka, to ją idiotki zjechały że jak to nie zna polskich filmów, że jak tak można, że wstyd, że gimbusiara (laska odpisała im że ma 27 lat). Ja nie wiem one siedzą na tym blogu tak długo że mają niedotlenione mózgi, no bo kto normalny miesza czlowieka z błotem za TAKIE błachostki ;/ x Inna laska zapytała czy będzie możliwość że z czasem maski stanieją, to ją zjechali że nie zna się na ekonomii i prowadzeniu firmy, że co za bezczelność itd. ;/

Gość gość
uwielbiam ten zespół ochroniarzy anwen a sama nie ogladam polskich filmow, mam 32 lata i nie kumiem o co chodzi z tym nadejszła :D

Gość gość
A co do ekonomii, dzięki swojemu blogowi Anwen może zaoszczędzić na reklamie dzieki czemu mogłaby obnizyć cene kosmetyków. Ale po co :D Przeciez sama pisala ze bloga musi pisac bo kasa...

Gość gość
Niestety obawiam się że ten cały bum na maski to jednorazowy strzał. Bo sensacja, bo tego .... Ale mało jest osób które konsekwentnie kupują jeden i ten sam produkt. Zwłaszcza że nie tani.

Gość Barrranek
A propos tego "nadejszła" - Napisałam komentarz w odpowiedzi, że nie każdy musi znać polskie filmy bo nie każdy lubi. Albo mój komentarz nie został zatwierdzony, albo został ale szybko usunięty.

20:44 - Nie wiem jak to może teraz wyglądać. Ale rozwaliło mnie zdanie, że jakoś je (włosy) "podleczy". Kobiecina ma chyba takie same pojęcie o włosach jak ja z półtora roku temu. Czyli nawet nie wie, jak wyglądają włosy zniszczone. Ciekawe jak teraz wygląda bo post napisała przed świętami. Jestem bardzo ciekawa.

Gość siwyedek
McImperium 2017 Film w jakości HD dostępny online > http://24filmyonline.pl?u=McImperium_2017 Ray Kroc wchodzi w spółkę z braćmi McDonald. Wkrótce otwierają restauracje oferujące dania podawane klientom w niecałą minutę.

Gość gość
Oczywiście, nie każdy musi znać wszystkie filmy, wiedzieć o wszystkim i o wszystkim mieć pojęcie. A te ujadaczki obrończynie naskoczyły na dziewczynę, jak szalone :D

Gość gość
Na blogach jest tak że jak ilość komentarzy pod postem przekroczy 200 to system przestaje wczytaj dalej, im więcej komentarzy to nieraz parę razy trzeba wcisnąć

Gość gość
Nie jestem obrończynią Anwen, ale w sumie zdziwiło mnie w pierwszej chwili, że ktoś nie oglądał "Samych Swoich" (zakładając, że ta osoba mieszka w PL, a teraz już wiemy, że nie mieszka). Z drugiej strony sama nie oglądałam "Rejsu" i niektórzy zastanawiają się jak to możliwe ;) Jeśli Anwen wprowadzi inne produkty, to może coś się rozwinie. Faktycznie taka cena jest spora jak za maskę (dla przeciętnej dziewczyny), nawet jak się używa raz w tygodniu, to 200ml może wystarczyć na 1-2 miesiące zależnie od włosów. Niby 50zł na 2 miesiące to nie aż tak dużo, ale nie ukrywajmy - to jednak wysoka cena w porównaniu z np. Biovaxami. A dziewczyny lubią testować nowości ;)

Gość gość
Mnie najbardziej r******* jak zobaczyłam wpis u Ani na blogu o piciu oleju i cytryny na kamicę żółciową. Ludzie są głupi, jak ja - czytają takie wpisy i potem próbują się sami leczyć. Wypiłam tę miksturę pół roku temu, kilka dni po tym jak dowiedziałam się że mam kamienie na wątrobie. Myślałam, że umrę - takiego ataku dostałam :x Niech propaguje nakładanie czegoś na włosy, niech sprzedaje swoje kosmetyki ale samoleczenie się to odważny temat. Duzo osob za nia podaza , moze zrobic krzywde ludziom.

Gość gość
Mnie najbardziej rozjeao jak zobaczyłam wpis u Ani na blogu o piciu oleju i cytryny na kamicę żółciową. Ludzie są głupi, jak ja - czytają takie wpisy i potem próbują się sami leczyć. Wypiłam tę miksturę pół roku temu, kilka dni po tym jak dowiedziałam się że mam kamienie na wątrobie. Myślałam, że umrę - takiego ataku dostałam :x Niech propaguje nakładanie czegoś na włosy, niech sprzedaje swoje kosmetyki ale samoleczenie się to odważny temat. Duzo osob za nia podaza , moze zrobic krzywde ludziom.

Gość gość
Dużo osób przejawia tendencję do ślepego podążania za swoim guru :/ Kiedyś ktoś napisał o czytelniczkach Anwen "owce", to teraz Anwen będzie równo strzygła te owce :D Już pojawiają się na blogach peany po jednorazowym użyciu masek ;)

Gość gość
A może te maski po prostu dobrze sie spisaly, bo maja dobry sklad, przemyslany przez osobe, ktora sie na tym zna? Wszedzie trzeba weszyc podstep?

Gość gość
Taaaaa .... Zna ... Dobre

Gość gość
Według mnie jedno położenie maski o niczym nie świadczy, mogą być dobre ale takie recenzje nie są rzetelne.

Gość gość
Jednorazowa próba to za mało. Co prawda one podkreślają, że to pierwsze wrażenie, a nie recenzja. Maski ogólnie chyba powinny odżywiać i "naprawiać" włosy stosowane systematycznie przez dłuższy czas. Chyba Blond Bunny o tym pisała, że maska nie ma powodować ekspresowego efektu wow, tylko działać długofalowo. Dopiero po pewnym czasie można ocenić czy maska poprawia stan włosów, nie powoduje podrażnień, itd.