Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość jjnb

Urządzamy sie

Polecane posty

Gość gość jjnb

Drogie mamy, mam dość nietypowe pytanie. :D chodzi mi o urządzenie salonu, niedawno kupiliśmy taki zestaw pod tv, szafkę i dwie witryny, wydaje mi sie ze są dość nowoczesne, bardzo mi sie podobają ALE drzwiczki są częściowo przeszklone i nie mam pojęcia co tam ustawić. U kogoś najcześciej widzę jakieś szkło - szklanki, kieliszki itp ale średnio mi sie to podoba. Nie wiem co na tych widocznych polkach ustawić. Co wy macie u siebie? Jakieś figurki, zdjęcia? Doradzcie cos, proszę!

Gość gość jjnb
Moze jednak ktoś cos podpowie?

Gość gość
Ksiazki

Gość gość
Jesli komody w ciemnym kolorze to moze jakies nowoczesne szklo w bialym kolorze, wiesz wazony, misy itp.

Gość gość
Aha i oczywiscie jedna polka, jedno szklo.

Gość gość
Alkohol

Gość gość
dokladnie, mozna ustawic akohol, fajnie wyglada. zdjecia moga byc, jakas porcelana ale to takei badziewie troche juz ;)

Gość gość
no faktycznie, alkohol ustawiony w salonie w witrynie będzie się bosko prezentował :D

Gość gość
Ja bym postawila ksiazki. Ksiazki w domu zawsze dobrze wygladaja. I za szklem nie beda sie kurzyly.

Gość gość jjnb
Kurczę, no sama nie wiem, na alkohol jest zakryty barek, książki mam w sypialni - cały regał, figurek nie mam żadnych w domu bo nie lubie. Nic mi nie przychodzi do głowy. Moze jak ktoś zaproponował wywołam kilka zdjeć i kupie ładne ramki.

Gość gość
Co myślicie o elementach betonu we wnętrzu? Widziałem takie płyty architektoniczne u producenta VHCT.PL i myślę, że to jest coś, co mi pasuje, Widzę moje mieszkanie w nowoczesnym rycie, a to się będzie świetnie uzupełniać.

Gość gość
To po co kupiłaś takie witryny skoro nic ci sie w nich nie podoba???