Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacha_xp

Sztuki Walki w Warszawie

Polecane posty

Gość Kacha_xp

Szukam szkoły walki w warszawie. Mam 16lat i chciałabym schudnąć, a słyszałam że dobrze jest połączyć właśnie odchudzanie ze sztukami walki, a przy okazji nauczę się fajnych rzeczy. Ponieważ nie znam się na tym kompletnie to potrzebuję jakiejś szkoły walki z polecenia gdzie ktoś mi doradzi na co mam chodzić etc. Zna ktoś taką?

Gość roxxanne16
o proszę, ja też szukam miejsca na zrzucenie nieco ciałka. Może zapiszemy się razem :D? też mam 16 lat. Jak ktoś poleci jakieś fajne miejsce to możę też bym się zapisała ;p;pp

Gość Robert22
Ja chodzę na Kinową do Akademii Walki. Byłem wcześniej w kilku innych szkołach i z tej jestem zadowolony najbardziej

Gość Kacha_xp
Roxanne - pewnie, że możemy :D zawsze to fajnie się wspierać! RObert, jakie sztuki walki trenujesz tam?

Gość Robert22
Ja trenuję boks, można sobie bardzo dobre wyrobić całe ciało. Nie wiem czy kobietom taki sport akurat podejdzie, ale macie też u nas inne sztuki walki więc coś sobie znajdziecie. Tu macie link akademiawalki.com

Gość roxxanne16
oo fajnie bardzo! to możemy się spróbować spiknąć razem. ja zadzwonię jutro do tej szkoły i poproszę o polecenie jakichś sztuk walki, a poźniej zgadamy sie na forum:)

Gość gość
Też trenowałem w Akademii Walki. Szczerze polecam, nie ma chyba lepszej szkoły w Warszawie.

Gość llllasasas
Sztuki walki to na pewno dobra metoda na schudniecie, w koncu pracujesz calym cialem, duzooo wiekszy wysilek w krótszym czasie niż np. w Pilce noznej, polecam zaopatrzeń się w sprzet np. na tej stronie przed przystapieniem do treningow www.senseishop.pl

Gość Kacha_xp
Wpadłam napisać jak wrażenia. Faktycznie super szkoła, dzięki za polecenie i muszę się pochwalić, że udało mi się już zrzucić kilka kilogramów, a przede wszystkim nauczyć kilku fajnych obronnych trików. Także polecam -> akademiawalki.com :)

Gość zuziagola
W obecnych czasach kurs np. judo bardzo się przydaje. Wydaje mi się że jest łatwiejsze niż np. karate. W warszawie tutaj prowadzą kurs dla dorosłych http://judopanda.pl/ . Na stronie znajdziesz grafik zajęć i dokładne namiary. Sprawdź może masz niedaleko.