Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie na ktorym piętrze?

Polecane posty

Gość gość

Kupuję mieszkanie, mam juz upatrzone miejsce. Ale nie wiem na ktorym pietrze wybrac lokal. Zostaly na samej gorze i na 1. pietrze? co wybrac?

Gość gość
na 1

Gość gość
A winda jest ? To góra, gdy nie ma 1 piętro, ale kup rolety do okien.

Gość gość
zdecydowanie 1piętro najlepsze

Gość gość
1 - łatwiej wnieść wózek i jest cieplej niż na samej górze

Gość gość
Na 1-szym ale tylko wtedy gdy na parterze nie ma sklepu. Nieważne jaki to sklep on i tak kiedyś będzie sklepem spożywczym, a wtedy: - wczesnym rankiem pobudka, bo przywożą towar - w nocy słychać urządzenie chłodnicze - wszystkie szczury z całej okolicy zbiegną się, bo mają stołówkę. Ogólnie jeżeli jest wybór to należy unikać mieszkania w budynku w którym na parterze są sklepy

Gość gość
ja mam mieszkanie od tej firmy http://gor-pis.pl/oferta.html na 2 piętrze. Wczesniej wynajmowałam dlugi czas na samej gorze i nie polecam. Ziną jest nieco chłodniej niż na innych piętrach.

Gość gość
ja mieszkam w niemczech. Mamy mieszkanie na parterze i katastrofa, wszyscy zagladaja nam do okien, gdy przyjezdzaja samochody / biegaja dzieci czy gdy jezdza na hulajnogach jeden wielki huk. Jednak najgorsze bo za sciana mamy sklep spozywczy, facet ma tam owoce, warzywa i mieso z koscmi ktore dzien w dzien rozbija. Caly dzien halas jakby walenie mlotkiem, juz z nim wiele razy rozmawialismy ale on ma to w d..

Gość gość
Dom. W mieszkaniach mieszka biedota.

Gość gośćula
max czwarte, nie kupuj w wieżowcu !!! tylko czteropietrowe,najlepiej 2,3 piętro ,chyba że masz starsze odsoby albo małe dzieci to pierwsze,parter to pomyłka

Gość gość
ja po zlych dosw z mieszkaniem na parterze teraz wybralabym ostatnie pietro w roku o ile mozliwe..

Gość gość
ja kupiłam mieszkanie w małym, kameralnym bloku 3 piętra od firmy Pajo. Mieszkam na parterze i nie mam na co narzekac. W sumie dużo zależy od lokalizacji i sasiadów, ja mam szczescie.

Gość prawictwo pospolite 125
na 1 mieszkania są najdrozsze , na ostatnim są najtansze .. na parterze ceny sa podobne jak na drugim piętrze

Gość gość
Co za bzdura! Na parterze i 1 piętrze są najtańsze a im wyżej tym drożej. A dlatego bo ciszej i lepszy widok z okna. Wiem na pewno bo szukałam mieszkania pół roku i w końcu kupiłam i przejrzałam setki ofert.

jaka bzdura ? sprawdzałem ceny wiec sie orientuje w temacie . Najdrozsze są na pierwszym piętrze bo nie trzeba wchodzic do windy ani isc pieszo 7 pieter do góry ? Proste ?

nie kazdy ma ochotę marnować czas na winde czy łazenie 10 pieter w góre .. Dlatego na 10 pietrze mieszkania są o 1/4 tansze niz na pierwszym .

Gość gość
JA niedawno szukałam mieszkania do kupienia w Łodzi i takie były moje wymagania: nie parter nie ostatnie piętro[dach, nie chciałam mieć problemu:(] nie skrajne najbardziej chciałam na przedostatnim w w wysokim wieżowcu, bo widoki i ja ze wsi jestem prawie :p. Stanęło na 6 piętrze i jestem zadowolona.

Gość gość
Ja pisałam o tej Łodzi powyżej. Tak, ale to było mieszkanie pod wynajem. Dla siebie miałabym inne preferencje, żaden wieżowiec przede wszystkim:classic_cool:

Gość gość
ja kupiłam mieszkanie w małym, kameralnym bloku 3 piętra od firmy Pajo. Mieszkam na parterze i nie mam na co narzekac. W sumie dużo zależy od lokalizacji i sasiadów, ja mam szczescie.