Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieknie ktoś ujął swoje uczucia_ Wielu z nas mogłoby się pod tym podpisać

Polecane posty

Gość gość

trzeba zniszczyć tą miłość, niespodziewaną, trwającą zbyt długo, nieprzewidywalną, niespełnioną i nieujawnioną, zabijam ją co dzień, a ona rodzi się z jeszcze większą siłą, jak z nią walczyć, jak przestać myśleć o TEJ DRUGIEJ OSOBIE, może TY też tu czasem zaglądasz, to nic i tak nie będziesz wiedzieć że to ja, tak jak nie wiesz co do CIEBIE czuję, zniszczę ją nawet gdyby przy okazji miały zginąć wszelkie inne uczucia, wiem że nie możemy być razem, powtarzam w myślach każdą naszą rozmowę, czy może coś zostało przeoczone, może był jakiś znak że TY też coś czujesz, że też tęsknisz, wiem że tak, to się czuje, jak na mnie patrzysz, jak próbujesz uciec ale dążysz żeby się spotkać, wiesz że nie możemy zostać sam na sam bo wreszcie któreś z nas pęknie i zacznie się, i tego unikasz, chcesz być w porządku, rozumiem to, ale nie potrafię troszeczkę, wszystko albo nic, żeby choć jedno spojrzenie jeden uśmiech jeden gest, nie trzeba z tym skończyć, trzeba zabić TĄ MIŁOŚĆ

Gość gość
K ZAPOMNIEĆ PART 5!!!! Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat JAK ZAPOMNIEĆ PART 5!!!! Poprzednie 1 2345678...33 Następne pani ciekawska 2014.11.01 Podejście nr 5 droga kafeterio. Zapraszam stałych bywalców jak zapomnieć gość 2014.11.01 wziąć coś na przeczyszczenie w dużej ilości i sprawdzić, w ten sposób czy zależy ci na twoim zdrowiu(z psychicznym włącznie) czy też na tym co na pewno przebrzmiało jak puszczony w rozterce bąksmiech.gif gość 2014.11.01 Jak mija wam sobotnie popołudnie moi drodzy stali bywalcy J.Z.?usmiech.gif gość 2014.11.01 Ja dalej za nim tęsknie, dzisiaj nawet stojac nad grobem dzadków zastanawiałam sie co tam u niegosmutas.gif gość 2014.11.01 Jezu.........miałam dokładnie to samo dzisiaj gość 2014.11.01 Nie mówcie że wciąz kasują . gość 2014.11.01 No komuś najwyraźniej przeszkadza nasz tematsmutas.gif być może robumy zbyt duza konkurencje Maćkowi B gość 2014.11.01 Nie dajmy się usmiech.gif Będziemy odświeżać jezyk.gif gość 2014.11.01 ....jak zapomnieć part 100usmiech.gif gość 2014.11.01 Jak trzeba będzie to zrobimy tyle odcinków ile ma "Moda na sukces "smiech.gif gość 2014.11.01 Nieskończenie wieleusmiech.gif gość 2014.11.01 DOKŁADNIE gość 2014.11.01 Milo was tu spotkac ponownie . Taki fajny temat . Mile pogawedki . A tu ciach i nie ma . Szkoda by bylo . CII. gość 2014.11.01 Pewnie, że szkoda usmiech.gif zwłaszcza gdy czuć pozytywną energię od fajnych ludzi. gość 2014.11.01 Napiszcie co zapamietaliscie z tamtego topiku . Jakies ciekawe mysli , wnioski . Moze cos wam utkwilo szczegolnie w pamieci . Odtworzmy chociaz troche . gość 2014.11.01 Sp powrócił i zaczał pisać w tamtym wątku gość 2014.11.01 A mnie ciekawi dlaczego jej nie ma, jak ona zniknęła, czy wyjechala czy co innego zrobiła. Albo sp wyjechał, wyprowadził się, zwolnił, odszedł.... No tyle to chyba możesz nam zdradzić. Inne tematy z tej kategorii Czy jesteście zadowoloni ze swoich partnerów/partnerek? mam nieuleczalną wadę wymowy gość 2014.11.01 nie tylko wasz temat kasuja smutas.gif znikaja inne, duzo zniknelo głupek po co to wklejasz >:hah podkładasz sie i prosisz :D mam c w d***e !

Gość gość
jak chcesz cos jeszcze uslyszec prosto w twarz? podejdz jutro.🖐️

Gość gość
? hmy uuuppss psstt tule tzycki i uciekam ::classic_cool:

TĘ miłość, cholera. :o Ponadto, interpunkcja pozostawia wiele do życzenia. :o