Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca w ciemno

Polecane posty

Gość gość

Dziś idę do pracy i to ma być mój pierwszy dzień... wszystko jest ok wczoraj dziewczyna która tam pracuje pokazała mi wszystko... Hmmm prawie bo nie pokazała jak się obsługuje kasę ale ok na necie sobie podejrzałam (to tak piwialnia wiec sprzedaż głównie browara) i nic trudnego ponabijać ale nie mam pojęcia jak zrobić rozliczenie z całego dnia :( tego mi tamta dziewczyna nie pokazała a to przecież jednak z najważniejszych rzeczy

Gość gość
dzwonisz do szefa czy szefowej i pytasz

Gość gość
No wiem chyba będę musiała... Ale kurde nie znam tego szefa i nie wiem jak on w ogóle się zachowa jak mu powiem że tamta nie pokazała mi obsługi bo to podstawa a ja też mogłam przecież zapytać... Ale nic innego mi nie pozostaje w tym wypadku... a przecież na Boga mam prawo czegoś nie wiedzieć przecież tamta pracownica miała mi wszystko pokazać a tego nie zrobiła a to już nie moja wina

Gość gość
nie twoja sprawa jak sie zachowa jego obowiazkiem jest przeszkolenie pracownikow a jak to zwala na pracownikow TO NIE TWOJ PROBLEM tylko JEGO

Gość gość
No też prawda a ja się przejmuje tak bo bardzo chciałabym mieć tą pracę....tylko też w dziwny sposób się tam załapałam bo facet znalazł moje ogłoszenie na olx i zadzwonił tylko do mnie na to wychodzi że mam przyjść... w sumie zastanawiało mnie dlaczego akurat mnie wybrał ale jak przeczytałam inne ogłoszenia ludzi szukających pracy w moim mieście to się wcale nie dziwie że wybrał moje... Ale pierwszy raz spotykam się z czymś takim że jak ktoś potrzebuje pracownicy to bierze nr z neta i dzwoni że do Pracy ma się przyjść bez żadnego Cv czy nawet rozmowy... trochę to podejrzane ale ten facet ma jeszcze restauracje i bary z kebabem to może porostu Nie ma czasu na rozmowy... a jak dzwonił i zaznaczył że potrzebuje kogoś od jutra czyli od dziś

Gość gość
mordo ty moja wiesz co mowila moja babcia swietej pamieci? ze jak sie chce to sie zawsze czas na paciorek znajdzie