Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy w swoich rodzinach też macie takie wszechwiedzące osoby?!

Polecane posty

Gość gość

Boże, jak mnie dzisiaj wku/r/wiła siostra!!!!!!!! Gadam z nią, opowiadam o swojej starszej córce, że mamy z nią problemy, że nie możemy do niej dotrzeć, opowiadam o jakichś tam konkretnych sytuacjach, ale bez szczegółów, ot tak. A ona "nie, ja nie wierzę że tak się mogło zdarzyć, przesadzasz" albo na moje pomysły jak sobie z córką poradzić "nie, to nie pomoże, MUSISZ zrobić inaczej" i to takim tonem, jakby milin w rozumie miała!!! Dodam - kompletnie nie znając sytuacji, bo opowiadałam jej o tym może minutę. Sama sobie jestem winna, niepotrzebnie jej o tym mówiłam, ale chcialam się komuś wygadać. No i mam za swoje, jeszcze się wkurzyłam dodatkowo. Tym jej tonem zwłaszcza. Ma 36 lat, ja mam 33, a cały czas traktuje mnie jak młodszą siostrę z podstawówki. Kurwa!

Gość gość
Wiesz co....jestes szurnieta! I to zdrowo :-o

Gość juzef bonk
nie ale mamy paru durniow ktorym sie wydaje ze jak im ktos raczki rozbuja to im moga latac

Gość gość
Gdybyś znała moją siostrę, słyszała jej ton i miała z nią jeszcze inne doświadczenia z serii "ja wiem najlepiej, więc co ty mi tu chrzanisz" to byś nie napisała, że jestem szurnięta 🖐️ Ale sama jestem sobie winna, fakt. Mogłam się spodziewać co będzie.

Gość gość
gdyby mnie twoja siostrzyczka wyjechala z takimi zabawkami szybko by musiala zrewidowac poglady wiesz czym sie rozni pani dyrektor od pani dyrektorowej?