Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra mamuski od kp przyznawac sie

Polecane posty

Gość gość

Ktora miala cc na zyczenie? Czysta hipokryzja! Tak sracie ze natura lepsza ze biust jest od karmienia a nie dla meza a polowa dala w lape za cc zeby im sie piczka nie rozwalila! Naturalistki od siedmiu bolesci. Rownie dobrze mozna napisac ze pochwa jest dla dziecka po to by z niej wyszlo a nie dla meza hahaha

Gość gość
nie jestem matką, ale co ma kp do cc, kretynko?

Gość gość
Sama jestes kretynka jelopie przeczytaj ze zrozumieniem szmato to bedzies wiedziec dzifko

Gość gość
Heloiza,idiotko to ty?

Gość gość
szmata to cię robiła debilko, jedno nie ma nic do drugiego

Gość gość
MA suko niemyta jak sa takie naturalne I krytykuja laski ktore karmia inaczej to po uj im cc? Niech sie trzymaja swojej natury w 100% buszmenki przeciez naturalny porod to tez dobre bakterie zaklamane scier. ....wa

Gość gość
Pokazaly swoj poziom matki cierpietnice karmiace piersia :)

Gość gość
ja mialam cc na zyczenie i kp, w zyciu nie bede karmic dziecka czyms gorszym.

podobnie jak koleżanka wyżej-cc na życzenie.karmię piersią :) ale co ma jedno z drugim wspólnego nie wiem.nigdy nie obrażałam mam karmiących mm, bo to ich wolny wybór-ich dziecko:) karmienie piersią jest bez wątpienia najlepsze i najzdrowsze dla dziecka a poród naturalny już niekoniecznie, ale co Ty zrozumiesz ? ;)

Gość gość
Porod naturalny dla zdrowej matki i dziecka tez czeskowa jest najlepszy pogodz sie z tym

Gość gość
Autorko ja mialam cc i karmilam mm ale mysle ze one chca w swoim mniemaniu sobie udowodnic ze tez cos daly dziecku- jakies te dobroczynne bakterie itp. Chore ale tak jest kazda moja kolezanka po cc karmila piersia a te po sn bez pardonu mm bez zadnycj wyrzutow sumienia. Ja bylam ta wyrodna bo nie dosc ze cc to wolalam mm.

nie musisz mi mówić co jest lepsze dla mnie i mojego dziecka:) wiem to sama i dlatego właśnie miałam cesarkę NA ŻYCZENIE i karmię piersią:)

Gość gość
Podziwiam dziewczyny, które karmią piersią w imię dobra dziecka a przy tym jednak są to osoby myślące o sobie, bo wybrały cc, nie chciały cierpieć. TYlko mi nie mówcie, że cc jest bezpieczniejsze, bo to bzdura:D Ale nie o tym mowa:) Ja z kolei jestem skrajną egoistką, karmię mlekiem modyfikowanym, bo mi się nie chce i szkoda mi piersi, ale z drugiej strony bardzo chciałam rodzić naturalnie, bo boję się operacji i nie chciałam mieć blizny na brzuchu

Gość gość
Czeskowa oczywoscie lecz swoje tchorzliwe ego na mnie dalej, pouzywaj sobie, ja wiem ze jestes lebioda co sie bala o krocze a nie ma swiadomosci ze cesarka cie nie ochroni :D kopio ledowej ;)

Gość gość
"MA suko niemyta jak sa takie naturalne I krytykuja laski ktore karmia inaczej to po uj im cc? Niech sie trzymaja swojej natury w 100% buszmenki przeciez naturalny porod to tez dobre bakterie zaklamane scier. ....wa" x po pierwsze to się zaloguj heloiza, szmato tępa po drugie trzymanie się natury w przypadku porodu nie ma sensu jak w przypadku karmienia po trzecie będą trzymać się tego czego będą chciały po czwarte -"dobre bakterie" (haha) to masz chyba w tym pustym łbie zamiast mózgu

Gość gość
Poród czy naturalny czy cc jest dla dziecka czymś neutralnym (a nieraz niebezpiecznym jak pojawią się choć małe komplikacje), natomiast dla matki nie jest pod żadnym względem "dobry".

Gość gość
"Ja z kolei jestem skrajną egoistką, karmię mlekiem modyfikowanym, bo mi się nie chce i szkoda mi piersi," noo chociaż jedna z karmiących mm się przyznała do egoizmu, brawo

Gość gość
Ale tu patologia społeczna pisze, wracam na swój dział :D ciąża poród heh kto by pomyślał...

Gość gość
największą patologię to autorka tematu tu prezentuje

13:43 :) jak wy dobrze wiecie kim jestem i czym kierowałam się wybierając cc czy kp:) leczysz to chyba ty swoje kompleksy i nieudane życie osobiste, wyzywając kogo popadnie na forum dla mam.Czasu Ci nie szkoda?może czas w końcu odrobić lekcje i wyjść na spacer?

Gość gość
Czeskowa wyslij fote zwisow posmiejemy sie :D

Gość gość
Nie wbijesz do tych pustych glow ze kp to nie lek na wszystko a ze mm to nie jest samo zlo. nie wytlumaczysz ze sn to wcale nie najlepszy porod jak i cc-najlepszy to taki z ktorego i kobieta i dziecko wyychodza szczesliwie. Nie rozumiem tylko jednego, czemu sadza sie o kp a juz swoje cesarki uwazaja za super porody i samo zdrowie? Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia i to czysta hipokryzja drogie MAMUSIE

tutaj na forum nigdy nie obraziłam nikogo kto karmi mm, czy rodził naturalnie.bo niby dlaczego miałabym? sama nigdy nie afiszowałam się ani nie wywyższałam faktem że miałam cc(chyba że ktoś o to zapytał-jak w tym temacie) - taką podjęłam decyzję i tak było-więc nie rozumiem jakim prawem jakieś pomarańczowe trolle mnie tutaj obrażają za wybory które dotyczą tylko i włącznie mnie i mojego dziecka-nie jestem w stanie tego pojąć. Moja cesarka skończyła się szczęśliwie dlatego uważam że była to dobra decyzja a Wam nic do tego.bye

Gość gość
Wiecie co mnie w nich irytuje? Ze ich cc za łapówkę jest ok, nie obchodzi ich inna matka ktora jej mogla w tym czasie potrzebowac w panstwowym szpitalu ale jak napiszesz ze karmisz mm to zaraz zlot czarownic i wyzwiska ze nie nadajesz sie na matke.

Gość gość
sryzja , a nie hipokryzja, idiotko jedna w ogóle czytasz to co piszesz? poród naturalny to tylko poród, a naturalny jest dużym, a czasem niebiezpiecznym obciążeniem dla kobiety w przeciwieństwie do karmienia naturalnego, które jest zdrowsze niż faszerowanie dziecka syntetycznymi substancjami od urodzenia

Gość gość
Otóż to.

Gość gość
z jakiej racji ma mnie interesować jakaś inna matka?patrze na siebie a nie na inne kobiety, ciekawe czy w innych sprawach w zyciu tez tak patrzycie na innych...czemu przyjełaś to stanowisko pracy, przecież inna matka może go potrzebować???Taka sama zasada.Człowiek powinien być pieprzonym egoistą, sorry taki mamy klimat :) takie czasy!

Gość gość
"nie obchodzi ich inna matka" x a chuj ich inna matka ma obchodzić? mają poświęcać własne zdrowie dla jakiejś innej matki (która przecież też może mieć cc jak tylko będzie chciała)? wtedy dopiero to by było "cięrpiętnictwo" o którym ciągle ględzisz haha piertolnij się w łeb

Gość gość
16:00 Sama jestes idiotka skoro tak potrafisz napisac do innej osoby ktorej nie znasz i gooowno wiesz na jej temat. Ulica wychowala? Kobiecie nie przystoi wiec wiecej powsciagliwosci w pisaniu obelg. Porod naturalny to natura tak samo jak karmienie piersia.

Gość gość
no dokładnie, na inną matkę jeszcze mam patrzeć i co jeszcze? :D zwolenniczki mm są naprawdę jakieś jeb/nięte :D