Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Corka mojej partnerki podrywa mnie..

Polecane posty

Gość gość
Mam 45 lat ,podrywa mnie 19 latek. Owszem ciało wytrenowane na siłowni,190 cm,100 kg mięśni,Testosteron az buzuje..ale co ja bym w łóżku z takim dzieciakiem robiła?Ładna buzia to dla mnie za malo,

Gość gość
rany jacy puści faceci

Gość gość
zapomnieliście co to miłość tylko p********ie i tylko to

Gość gość
to dziewczyny wybieraja facetow.

Gość gość
racja ale druga strona też musi chcieć bo faceta ciężko zgwałcić

Gość gość
mnie tez mlodsi podrywaja.

Gość gość
jak chce to dobrze, gorzej jak nie wie czego chce

Gość gość
rany jacy puści faceci x Skonczyly sie argumenty? Przyszla pora na osobiste wycieczki. Pusci? Raczej twardo stapajacy po ziemi.

Gość gość
Pusci ?to za malo.Ale im sperma mózgi zalewa.Pierwszy raz powinien być z miłości. I o tym panowie wasze corki powinny wiedziec.Ale od was tegp sie raczej nie dowiedzą. Dobrze,ze maja matki.

Gość gość
podobaja mi sie mlodsi.

Gość gość
małolaty często mylą miłość z pożądaniem

Gość gość
zonaci sami szukaja kochanek.

Gość gość
Jeszcze nie słyszalam ,zeby jakaś kobieta zg****ila żonatego. Nawet gdyby mu gołym tylkiem swiecila,.Facet ma wolna wole i zawsze może powiedzieć NIE!

Gość gość
Pusci ?to za malo.Ale im sperma mózgi zalewa.Pierwszy raz powinien być z miłości. I o tym panowie wasze corki powinny wiedziec.Ale od was tegp sie raczej nie dowiedzą. Dobrze,ze maja matki. x Pierwszy raz jest zawsze z pozadania, ktorego pochodna czasami jest milosc. I tego dowie sie ode mnie moj syn. Czego dowie sie moja corka od zony, to ich sprawa.

Gość gość
Mój pierwszy raz był z wielkiej miłości, wiec glupot nie opowiadaj. Do współżycia trzeba być dojrzałym emocjonalnie..przedewszystkim.To,ze kuska szaleje..to za malo.

Gość gość
no widać jak wielkiej, i co opuściła cię ta twoja wielka miłość? :D

Gość gość
Całe szczęście wiem, że mój tata wolałby żebym się kochała ze swoimi rówieśnikami, a nie jego :/

Gość gość
Mój pierwszy raz był z wielkiej miłości, wiec glupot nie opowiadaj. Do współżycia trzeba być dojrzałym emocjonalnie..przedewszystkim.To,ze kuska szaleje..to za malo. x Do odbycia satysfakcjonujacego stosunku seksualnego potrzebne jest pozadanie/libido i to wlasnie popchnelo Pania do pierwszego razu. Milosc byla konsekwencja odczuwania silnego pozadania do owczesnego partnera.

Gość gość
A dlaczego miałaby mnie opuścić? Nie żyje, zginał w wypadku samochodowym gdy nasza córka miała rok. Jakiś dowcipny komentarz? Albo lepiej chamski?:-(

Gość gość
>>zapomnieliście co to miłość tylko p********ie i tylko to ale temat nie jest o miłości

Gość gość
pewnie ci się wydaje.. jak wielu panom, że się "podobają młodym" chcielibyście frajerzy haha

Gość gość
gość dziś >>zapomnieliście co to miłość tylko p********ie i tylko to ale temat nie jest o miłości yyyyyyyyy napisał stary koniobij rescator

Gość gość
Dzisiejsze rozpustne dziewuchy to mogłyby tak i grubasa po 50 prowokować, bo to dla nich świetna zabawa - nęcenie psów.

Gość gość
mi sie podobali starsi przystojni.

Gość gość
pewnie ci się wydaje.. jak wielu panom, że się "podobają młodym" chcielibyście frajerzy haha x Oto, jak kobieta w obliczu braku argumentow sprowadza dyskusje do poziomu rynsztoka, pogratulowac.

Gość gość
pewnie ci się wydaje.. jak wielu panom, że się "podobają młodym" chcielibyście frajerzy haha x jak będziesz mieć córusię, jedyną myślą, która nie da ci spokoju będzie "jak to jest, że takiej małolacie imponuje stary dziad, a ona taka naiwna" :D Ale ty już znasz odpowiedź na swoje pytanie :)

Gość gość
Mam kolege,ma 53 lata. Ostatnio w luźnej rozmowie mi powiedział.ze "rozprawiczyl"18 letnie dziewczynę. Facet na stanowisku, z rodzina. Nie wiem dlaczego,ale nabralam po tym do niego obrzydzenia.

Gość gość
mlodzi szukaja starszych bo ich bardziej podniecaja

Gość żartowałam
Nie będę miała takiej głupiej córki, a jak będzie taka durna to oddam ją na zawsze pod opiekę tego dziada, niech ją adoptuje i będą na przemian lekcje odrabiać i rooochać się. Moje dziecko będzie najwspanialsze.