Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oscarswife

Mąż nie chce spedzić świąt w Polsce z moją rodziną

Polecane posty

Gość oscarswife

Witajcie. Czuję się bardzo zawiedziona gdy mój małżonek oświadczył mi ostatnio, że nie ma ochoty by tłuc sie taki kawał samolotem tylko po to bym mogła spedzic świeta w domu rodzinnym :( Mieszkamy w UK i naprawdę stac mojego męża na podróż i kilkudniowy pobyt w mojej ojczyznie .Niestety nie chce tam jechać. Samej z dziecmi też mnie nie chce puścić i mam problem .Moi rodzice nas zapraszaja bo sami nie mogą przyjechać z powodów zdrowotnych mojej mamy. Przykro mi z tego powodu bo z rodzina męża widujemy sie regularnie ponieważ mieszkaja na miejscu a ja bardzo tęsknie za swoimi bliskimi :( Jak z nim rozmawiać by zrozumiał i zechciał odwiedzic Polskę?Pozdrawiam

Gość gość
A może on ma dość latania na każde święta do Polski?

Gość gość
Trzeba było wyjść za Polaka a nie teraz biadolic .To pewnie ciapaty "anglik " .

Gość gość
Wspolczuje,twój mąż nie szanuje twojego zdania. Zapakuj dzieci i powiedz ze pojedziesz chociazby bez niego.

Gość gość
"Samej z dziecmi też mnie nie chce puścić" x czy twój mąż przypadkiem to nie arab?

Gość oscarswife
a dlaczego od razu myslicie, że jak mam męża obcokrajowca to musi byc arabem? Nienawidzę arabów za ich mentalność zreszta trzeba mieszkac w uk aby zrozumieć...Mąż jest rodowitym Anglikiem !!!

Gość gość
To Angol nie chce przyjechać do Polski na święta ? Bidulek w końcu zjadł by cos dobrego i napil by się porzadnego piwa Może tym przekonasz swojego Johna ?

Gość gość
Twój mąż pomimo ze ma polska Zone to pieprzony rasista, zabierz dzieci na prawdziwe swieta do pl,niech zobaczą zime a on niech wp*****la świąteczny puding i frytki w maku

Gość oscarswife
Tez tak myslę o czym mu powiedziałam , że ma problem z tym, że jestem Polką to zaprzecza i się wielce oburza ;/ A przecież widzę jak wszystko co polskie to znaczy gorsze. Teraz bo przed slubem z chęcia jezdził ze mna do Polski i sobie zachwalal wszystko, jedzenie, polska gościnność itp. Teraz urodziłam drugie dziecko i jest jeszcze gorzej :( Mamy dwojke malutkich dzieci z roczna róznicą wieku ale po ślubie jesteśmy dopiero od roku i widzę jak sie zmienił od tego czasu ! :(

Gość gość
żeby mi chłop mówił czy ja jadę czy nie? żle robisz ulegając jesteś niewolnicą,pamiętaj nie zaniedbaj rodziców bo ciul tak chce

Gość gość
Polka tylko dla Polaka!

Gość oscarswife
a co mam zrobić? nie chcę wywozić dzieci po kryjomu ani spedzac świąt osobno. Chciałabym by zrozumiał, ze dla mnie jest wazne spędzenie swiat raz w roku z rodziną

Gość gość
To zrób szlaban na dup.....

Gość gość
Kobieto, jesteś Polka, a Polki są jednymi z najbardziej temperamentnych i nie dających sobie w kasze dmuchac kobiet na świecie. Nie umiesz chłopa ustawić? Porzadzic to on może sobie swoimi angielskimi majtkami. Pakuj dzieci do auta czy w samolot i przyjeżdżaj do rodziców ba święta, a on niech robi co chce. Święta w Anglii to nie święta.

Gość gość
a jak autorka ma sama lecieć do Polski ? z niemowlakiem i rocznym dzieckiem ?

Gość gość
Polki sa jednak glupie. Jak mozna pozwolic sobie na takie traktowani ze strony faceta. Uwierz mi jakby ciebie szanowal to przyjechalby do Pl chociazby na 2 dni.

Gość gość
Teraz w uk jest duża medialna nagonka przez camerona na Polaków i widać twój mąż nie ma wlasnego rozumu skoro jest podatny. Poza tym wspolczuje ci bo w razie rozwodu gdybys chciala wrocic do kraju to nie masz szans na zabranie dzieci bo są Brytyjczykami i żaden polski sad ci ich nie wywalczy,dzieci zostaną z tobą tylko jak będziesz mieszkac w uk. Znam tutaj taki przypadek polka żyje tu z angolem rasista. Nigdy nie byl w Polsce, tej dziewczyny rodzice mieszkaja tez w tym mieście co ona i ten angol bywal u nich w domu nie raz,zawsze krytykowal polska kuchnie ale po kryjomu wyjadal z gara. Malo tego urodzilo im sie dziecko,w sumie juz dwojka,i chlopczyk lat 3 nie mówi w ogóle po polsku(tylko po angielsku bo on zabronil uczyć dzieciaka polskiego),także nawet jego polscy dziadkowie nie moga z nim sobie pogadac swobodnie. Do tego to ta polka zapierdziela a angol siedzi w domu,a jak na cos im brakuje to ona dzwoni do swojej matki żeby Np.kupila im ptalke bo stara sie zepsula.

Gość gość
Polki nadają non stop na polskich facetów, zachwalaja obcokrajowców, a później płacz.

Gość oscarswife
Samej mi nie pozwoli jechac bo dzieci sa malutkie i rozumiem, że sie o nas martwi ale moglibysmy pojechac razem cala rodziną. On nie jest rasistą i ma ogromny szacunek do Polaków i nie tylko ale po narodzinach maluchów zacząl kręcic nosem na wyjazdy do Pl . Zaczeły sie teksty, że dzieci za małe a to zachorują i jak wrócimy jakby to w Polsce nie było lekarzy .Po prostu jest bardzo troskliwym ojcem i wszystko co nie angielskie jest gorsze dla jego córek-tak to odbieram. Mówię mu to to zaprzecza i twierdzi, że po prostu chcę zostać w Anglii i konczy temat :( Przykro mi bardzo bo był inny i zawsze chwalił i lubił Polskę(był 2 razy)

Gość gość
Jeśli sie martwi ze dzieci zachoruja to powiedz ze u nas tez maja paracetamol(bo co niby lekarze innego tam przepisują wszystkim), swieta w Anglii to nie święta.

Gość oscarswife
on to wie doskonale ale po prostu chce zostac w tej swojej Anglii ze swoja rodziną, swoimi rodzicami i stąd te wszystkie bezsensowne argumenty,że dzieci za małe itp. :( Moi rodzice zaczynaja sie denerwować i złościc na niego bo widzą, że nie chce ich odwiedzić i jest im przykro. A ja co moge zrobić? Oni tak tęsknia za mną i wnukami a ja nie chcę sie kłócic z mężem ale zbiera sie we mnie złość i boję sie ,że wybuchne.