Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile macie odlozone na czarna godzine?

Polecane posty

Gość gość
Nie mam nic. Z czego mam odkładać? Nie mam z czego, choćbym się ze/s/rała. Mam 28 lat. Mam mieszkanie po dziadkach, własnościowe na szczęście.

Gość gość
staram sie odkladac 20% z wyplaty

Gość _Radek_
19 LAT I 1 MILION ZŁOTYCH NA KONCIE, po prostu oszczędzałem, a pracuję sobie jako ochroniarz w Carrefourze, da się ? DA ! tylko trzeba chcieć, oszczędzać i nie wydawać na głupoty aha i uczciwie pracować BO TYLKO uczciwą pracą można się dorobić w tym kraju tak jak ja, każdy ma szansę !

Gość gość
heh, masakra :D wiedziałem, że zakładanie tego typu tematu na kafe, nie ma żadnego sensu

Gość gość
dorobić w Polsce to się można... ale garba, albo choroby psychicznej, albo jednego i drugiego, a ostatnią rzeczą jaką UCZCIWIE można się dorobić w POlsce to pieniędzy

Gość oto polska właśnie
polecam kawałek peji - to mój rap to moja rzeczywistość, który dosadnie podsumowuje to co się wokół nas dzieje

Gość gość
mam odłożone w hoooooooooooooooooooj mało

Gość gość
sami bogacze na forum, pogratulować

Gość gość
raczej ściemniacze... pier^doleni

Gość gość
My nie mamy nic odłożone, mamy za to długi : -kredyt hipoteczny coś powyżej 70 tys (było 80 tys) -kredyt gotówkowy 8 tys -raty: jedna 130 zł do lutego i druga 150 zł jeszcze kilka m-cy Ale mamy dom, który cały czas remontujemy, auto. Mąż myśli o wyjeździe zagranicę, bo tu raczej się nie dorobimy. Mamy 28 i 29 lat, 1 dziecko 7-letnie.

Gość gość
to z czego Wy żyjecie

Gość gość
ja nic nie odkladam, nawet nie kupuje nowych ubran..nie stac mnie

Gość gość
53 lata mam 250 zł

Gość gość
Mamy 8 tys. ja nie pracuje tylko maz mamy dwa auta kupione za gotówkę żadnych rat czy pożyczek i pol domu :p bo na dole mieszkają rodzice od nie dawna nic nie oszczędzam bo wpadłam w wir zakupów

Gość gość
co w przypadku utraty pracy? z czego bedziecie zyc?

Gość gość
32lata, samotna matka wlasnosciowe mieszkanie warte 100tyszł bez kredytu w gotowce 60tys na czarna godzine pracuje od 19 roku zycia i nikt nigdy mi nie powie ode mnie to masz albo dzieki mi!!! pracowalam 3 lata w Niemczech i tam moglam odłozyc stac mnie na wakacje za granica , mam stare autko ale jezdzi jeszcze nie przywiozuje do tego uwagi wole spedzic gdzies fajnie wekend z dzieckim nie mam tipsow, napompowanych ust ,doczepianych włosow ani sztucznych rzes ale jestem wartosciowa,pewna siebie kobieta:)

Gość gość
24 lata, w tej chwili 24600

Gość gość
rozumiem, ze niektorzy zaczeli pracowac przed 20tka ale nie ogarniam jak udalo wam sie takie kwoty odlozyc

Gość gość
ja zyje oszczednie wczesniej nie jezdzilam na wakacje nie nosilam modnych ciuchow (zreszta do teraz kupuje po przecenie chyba ze naprawde cos mi wpadnie w oko)bylam panienka odkładałam potem dziecko to juz nie było łatwo,ale da sie jedyne to nie mam juz meza(akurat był leniem-przeciwienstwo mnie) i szukam fajnego faceta ale ciezko bo chcialabym zeby tez juz cos miał swojego..no i zaniedbalam ciało,kawa+słodycze praca brak sportu wszystko wisi a to dopiero 32 albo juz???

Gość gość
Tak tak typowy Polak zarabiąjacy 1500-2500 netto sobie naodkłada ..hehehe ..przy praktycznie zachodnich cenach . Kto młody ma tyle odłożone jak niektórzy piszą ? Kilka opcji jest . Bogaty młody ożenek , małżonek dużo zarabia wszystko płaci itp można odkładać swoje . Proste -urodzenie sie w bogatej rodzinie . Dostajesz za darmo mieszkanie wyprawke na życie zero kredytów to sobie odłożysz . Praca -prostytucja na całego lub utrzymanka bogatego fagasa . Bo z normalnej roboty to już nie . Promil wyjątków tylko typu geniusz IT wybitny młody sportowiec , gwiazda celebrycka itp . Ale i tak to wszystko wyklucza 85% społeczeństwa .

Gość gość
Ja odkładam od 8-10k miesięcznie, mieszkam z rodzicami, rocznik '91

Gość gość
jak ktos dostal w spadku dom czy mieskanie to latwo sie mowi...

Gość makumba namee
ja protestuję przeciwko określeniu "czarna godzina"

Gość gość
wiec jakie okreslenie powinno byc?

Gość makumba namee
afroamerykańska godzina :classic_cool:

Gość gość
ok tys zl