Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile macie odlozone na czarna godzine?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 43 lata i 30 tys. Na lokacie, ale oprõcz tego nwłasny dom, bez kredytów który dostałam od rodziców i trzeba co jakiś czas coś zmieniać, remontować, kupuję tylko nowe auta typu yaris, wycieczka w ostatnie wakacje egipt z rejsem po nilu. Tak wiec nie ścibulę w panice tylko zarobione piniædze wykorzystuję po trochu na wszystkich płaszczyznach życia. Trochė dom, przyzwoite auto, wvszmaty niestety też co powinnam zdecydowanie vograniczyćni w sumie ograniczyłam bo wyszukuję Nowe markowe łaszki za niewielkie piniædze na allegro...

Gość gość
Jakies 14 000 euro

Gość gość
O i mądrze robisz...po trochu wszystkiego, do domu, dobre nowe auto dla kobiety w sam raz, trochę odłoźyć i coś zobaczyć...podoba mi się taki sposób na życie....sprawiasz wrażenie zrównoważonej i rozsądnej...jakiś taki spokój czuje się w Twojej wypowiedzi:-)

Gość gość
24 lata, 3 tys :O

Gość gość
up

Gość gość
Na dzien dzisiejszy ok 10 tys euro. Niedawno splacilismy do konca kredyt hipoteczny i kupilismy nowe auto. Nie mamy juz zadnego kredytu :) wiec kupka bedzie teraz szybciej rosla :) nawet bez "oszczedzania" ;)

Gość gość
dodajcie ile macie lat, dzieki

Gość gość
Prawie 100 tys mam 28 lat

Gość gość
Up

Gość gość
O (słownie zero 00/100zł) .

Gość gość
skad 100 tys w wieku 28lat?

Gość gość
Ok. 60 tys. pln, 40 lat. Było więcej, ale rok nie pracowałam.

Gość gość
170-200 tys PLN brak kredytów 29 lat ubiegajac pytania - zapracowalem sobie w polandii

Gość gość
mam 35lat(kobietana koncie ok 120 tysiecy zl mieszkanie kupione za gotowke(pracazagranica)wynajmije ja za 2300(wawa)minus maly czynsz odkladam, podrozoje , zyje normalnie ale i zarabiam normalnie.mysle o 2 mieszkanku:) nie mam dzieci i nie planujemy

Gość gość
up

Gość gość
upup

Gość gość
27 lat - zero oszczednosci na koncie. Z jezykiem na wierzchu czekam na wyplate 24 lutego. Mam mieszkanie wlasnosciowe w Polsce, bez kredytu, na kwote ok 130 tys. I dlugi w Polsce, na okolo 40 tys zl. Czemu nie mam zadnych oszczednosci? Bo tak popierzonego zycia jak ja, to chyba nikt nie mial w tym wieku ;) Jak tylko splace zaleglosci, to z pewnoscia uda mi sie odlozyc. Teraz poki co musze dlugi pooddawac i rodzinie pomoc w Polsce.

Gość gość
nikt juz nie ma kasy?

Gość gość z danej godziny
gosc z 23:46 to ja A jak tu oszczedzic, gdy czlowiek probuje znalezc sobie miejsce na tym swiecie. Tu przeprowadzka, znowu inny pomysl, tam firma,tu studia, a jednak moze zagranica? Nosi mnie i tego taki final jest ;) Moje zycie od 18 roku jest tak kolorowe i zmienne, ze ludzie na emeryturze chyba nawet tylu wspomnien i przezyc nie maja co ja, 27-letnia dziewczyna.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
40tys 26 i 28 lat + dom w st sur.zamkn. wart ok 160 tys. Mnostwo wyrzeczen, pracy obie pensje do tego wikt i opierunek u moich rodzicow. Da rade odlozyc jak jest zdrowie i umiejetnosc oszczedzania

Gość gość
12 groszy tylko nie płacz proszę

Gość gość
24 lata i mam odłożone 115 tyś i wszystko z bukmacherki :D na naprawdę ogromnym farcie mi się udało to zdobyć od przysłowiowych zaskurniaków do takiej kwoty doszedłem w niecałe 2 dni obstawiając mecze.

Gość gość
500 zł LOL

Gość Biedny Johny
ja mam co godzine czarną godzine :D

Gość Jagnienkaa
Ja mam parę tysiączków, które po prostu odkładam na krótkoterminowych lokatach :) Takich 3,6- miesięcnzych :) Korzystam z oferty Banku Pocztowego http://www.pocztowy.pl/indywidualni/oszczednosci/lokatyinternetowe/ , ponieważ mam tam konto osobiste i żeby wpłacać pieniądze na lokatę to nie muszę nigdzie wychodzić z domu :)