Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś żyłam w bogactwie, teraz jestem biedna. Chyba mam już depresje...

Polecane posty

Gość gość

jako dziecko bylam bogata, tj rodzice... a teraz sytuacja zmienila sie o 180 stopni, problemy z finansami u taty ktore trwają od ponad 2 lat, bedzie lepiej to pewne, ale minie kolejne 2 lata zanim odbuduje on swoją firme i kontatkty z kontrachentami. Teraz zyjemy nędznie :( ledwo starcza do pierwszego, swięta bedą bardzo ubogie, zadnych prezentow, zywej choinki, gosci, tylko kolacja w naszym gronie 4 osobowym. Nie stac mnie nawet na wyjscie ze znajomymi do kina, po prostu nie moge wydac 20zl na bilet, potem moze na pizze czy cos i nic mi nie zostanie, kiedys nie bylo to problemem, szlam do sklepu i kupowalam co chcialam a teraz z jęzorem musze stac przy witrynie w galerii i marzyc ze moze kiedys to bede miala :O masakra jak tak mozna zyc strasznie wspolczuje ludziom, ktorzy zyją tak cale zycie :/ ja bym sie powiesiła

Gość gość
Być może będziesz jeszcze miała okazję

Gość gość
Zasuwaj do roboty ,a nie jecz...

Gość gość
hm,ja to odczułam po wyprowadzce z domu,może rodzice nie są jakoś specjalnie bogaci,ale biedni też nie.są..a potem ,żyłam w nędzy.kotek .

Gość gość
tak wlasnie powstaje empatia i wyobraznia

Gość gość
bzdura,nie tylko tak...bo empatii wyobraźni uczyli mnie rodzice/(zwłaszcza tato) od maleńkości....zawsze pomagali i nadal pomagają innym,potrafią zrozumieć że ktoś ma gorzej. lub jest w potrzebie .kotek

Gość gość
Znaczy się autorko byłaś i jesteś pasożytem, który żerował na bogactwie rodziców? Czas docenić wartość pieniądza i może jak znów będziesz bogata, to dwa razy się zastanowisz zanim kupisz sobie nowy i niepotrzebny gadżet.

Gość gość
ja wiem co to depresja i odrzucenie przez rzekomych przyjaciół, własnie podczas choroby odsuneli sie wszyscy, a został mi mąz, który nieraz opadał z sił, jak płakałam ciagle z byle powodu ze mi nic nie wychodzi, ze nie zasługuje nawet na jego miłosc – pomogło mi oczyszczenie aury z http://energiaduchowa.pl po paru sesjach zaczęłam wychodzić z depresji i w końcu nauczyłam się cieszyć z tego co mam. Zdałam sobie sprawę, że potrzebne było mi odcięcie od spraw przeszłości i uzupełnienie braków mojej energii. Mój stan sie poprawiał, z dnia na dzien byłam silniejsza i radosna i tak jest do teraz.