Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chuderlaczka

kuracja odchudająca Oligopeptide

Polecane posty

Gość Chuderlaczka

Zamówiłam telefonicznie kurację odchudzającą "Oligopeptide". W sumie to zamówiła mi to babcia, bo ja nioe wierze w jakieś reklamy w faktach czy innych pierdołach typu teleświaty ;p Po trzech dniach paczka przyszła i zaczęłam sie stosować do ulotki. Przez pierwsze dwa tygodnie nie było zadnego efektu wiec stwierdziłam ze moja babcia najnormalniej w świecie dałą sie naciągnąć jakieś wirtualnej firmie. Ale postanowiłam stosować to dalej. po kolejnych 2 tygodniach zauważyłam spadek masy o 2 kg. Jak na miesiac to wcale nie był jakis super efekt. No ale juz zawsze coś. Potem nagle jakby za dotknieciem magicznej różdżki waga leciała jak poj...(szalona). Przez nastepne dwa miesiace, czyli do konca kuracji spadło mi kolejne 10 kg. Własnie wykorzystałam wszystkie 6 opakowań i zastanawiam sie nad zakupieniem kolejnych.Co moge o niej powiedzieć to tyle ze schudłam w trzy miesiące 12 kg. Uważam że to cholernie dużo, bo na super diete i ćwiczenia nie mam czasu, bo haruje po 10 godzin dziennie. Polecam każdej babeczce która ma problemy ze swoją wagą i wyglądem :D Dziewczyny, bierzcie sie za siebie, bo grubej kobiety to nawet masarz nie zechce :) !!

Gość Sammual
Nie wierze w takie super kuracje. 12 kg w 3 miesiace bez zmiany żywienia? Jak sie człowiek ma szprycować jakimis tabletkami bo nie napisałas na czym to polega- to jesli chudniesz to spada waga kosztem zdrowia bo nie wiesz co dzieje sie w twoim organizmie. Wolę chyba jednak jakieś diety jak Cambridge czy inne które konkretnie polegaja na zmianie nawyków zywieniowych a jako wsparcie są produkty suplementy. Wtedy wiem ze chudne zdrowo i nie bede miała efektu jojo.

Gość gość
to jest kolejne oszustwo Kaszubskiego albo podobne... Od paru dni tym tutaj spamują: www.f.kafeteria.pl/temat/kim-kardashian-zdradzila-ze-jest-na-diecie-oligopeptide-p_6076044 www.f.kafeteria.pl/temat/oligopeptide-na-odchudzanie-p_6075455 I te same kretyńskie spamerskie śmieci reklamują jakieś ggóówno na żylaki niby, takie samo naciągactwo.

Gość eka8
Zielona kawa świetnie działa- http://rankingzielonakawa.pl/ Efekt- 8 kg w dwa miesiące. Bez wyrzeczeń i diet. Mam w planach schudnąć jeszcze kilka kilogramów.

Gość gość
totalna bzdura ,stek kłamstw ,kilka miesięcy zamieściłam wpis że te tabletki to naciąganie kobiet ale zniknął a pojawiły się wpisy o nieziemskich właściwościach tych tabletek.......Jak ktośchce odchudzić portfel to jest na dobrej drodze .Decyzja należy do CIEBIE

Gość gośćania
Witam chciałam zapytać czy ktoś używal tabletki Oligopeptide na odchudzanie i czy są naprawdę takie skuteczne.pozdrawiam

Gość gośćania
Oligopeptide totalna bzdura.kupiłam tabletki użyłam całe opakowanie i zero rezultatu

Gość gość
jak chcecie coś na chudniecie to najlepszym rozwiązaniem są tabletki Slimcea