Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isabella245

początek ciąży a szyjka? potrzebuję informacji.

Polecane posty

Gość isabella245

Witam:-) na pewno już taki temat gdzieś tu jest,ale na chwile obecną jestem poza domem więc mam dostęp do internetu tylko w telefonie,a przeszukiwanie forum zajęłoby mi wieczność. Chciałabym dowiedzieć się jak powinna wyglądać szyjka na początku ciąży? I kiedy się unosi w góre? Staramy się z mężem o drugie dziecko to masz trzeci cykl. Niestety w pierwszej ciąży nie sprawdzałam szyjki,więc nie mam porównania. Może jest ktoś chętny podzielić się swoimi doświadczeniami? Mam dość mocne tyłozgięcie,lekarz uprzedził mnie,że zajście w ciąże nie będzie latwe. Z corką zaszliśmy w 6 cyklu. Ogólnie szyjka już w 13 dniu cyklu zeszła nisko,była twarda i zamknięta,a moje dni płodne powinny być jeszcze do 15 dnia cyklu i owulacja się nie przesunęła bo sprawdzałam wszystko na bierząco. Dziś jest 17 dzień cyklu, a ona stoi w jednym miejscu:-).Chciałabym mężowi zrobić taki wspaniały prezent pod choinkę Będe na prawdę bardzo wdzięczna na wszelkie informacje:-*

Gość isabella245
Może jednak ktoś się odezwie? :-)

Gość gość
Skoro w 13 dc była twarda i zamknięta to nic nie wskazywało na owulacje w 15 dc! W czasie owu jest bardzo wysoko miękka i otwarta wiec wg mnie nici z zapłodnienia

Gość gość
I przede wszystkim nie napisałaś jakie długie masz cykle