Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KUCHNIE jak PROSEKTORIA wynaturzenie naszych czasów

Polecane posty

Gość gość

To jest zwyczajne przegięcie, żeby człowiek we wlsnej kuchni bał się przebywać z powodu skojarzenia z prosektorium. Niestety nowoczesne kuchnie po podświetleniu ledami wyglądają upiornie, że tylko rozebranego trupa na stole brakuje. Mi się włosy jeżą na głowie kiedy jestem w takiej kuchni u znajomych. Znajoma też teraz to widzi, ale jest za późno. Wpompowali mnóstwo kasy w tę kuchnię a teraz nie lubią w niej przebywać.

Gość gość
Innym tonem szmato. Nie każdemu musi się podobać to samo.

Gość gość
co złego w tonie... nie napisałam nic obraźliwego, to raczej z ciebie kawal chama i prostaka wylazł. Na pewno masz lub planujesz małe prosektorium w domu :D A truposzki będą?

Gość gość
Morda świnio. Twoje miejsce jest w kuchni zapierdalać na swojego pana a nie przy komputerze. Uważaj jak wróci to ci morde śmieciu obije.

Gość gość
he he, moim mężem mnie straszysz? A to ubaw :D

Gość gość
Racja. Niektórzy się rzucili na ten prosektoryjny styl, bo im chyba te ledowe fajerwerki na rozum i wzrok padły. Ładują kupę kasy w najbardziej kiczowaty wystrój świata. A potem spraszają gości, zapalają te ledziki i każą podziwiać. Powinni jeszcze truposza sprowadzić z kostnicy dla lepszego efektu :D

Gość gość
Mnie się też nie podobają nowoczesne kuchnie, durne okapy, ledy, wszystko błyszczące. Fronty z drewna, blaty z marmuru <3

Gość gość
Bo ludzie są zazdrośni. Kiedyś na tarasie sobie z mężem rozmawiałam, że zrobimy w kuchni blaty z marmuru. Minęły ze trzy tygodnie, u sąsiada remont całą gębą i sąsiadka przy pierwszej okazji chwali się, że blaty z marmuru zakłądają :) Minął rok czy dwa, poszliśmy do kamieniarza zamówić blaty dla siebie. I dowiadujemy się, że marmur się nie nadaje, bo jest kruchy. I opowiada o jakimś ciulu co uparł się na marmur, a potem chciał reklamować[z naszej uliczki;)]Zrobiliśmy z granitu czarnego do kremowych szafek. Sześć lat minęło i nie ma śladu używnia.

Gość gość
A mi się podobają kuchnie klasyczne.