Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćedyta

POMOC PILNA DLA 3 DZIECI

Polecane posty

Gość gośćedyta

tej rodzinie przydała by sie taka paczka a wszczegulnosci tym dzieciom i dodam jeszcze ze ta dziewczyna była zgłoszona w zeszłym roku do szlachetnej paczki .znalazł sie darczyńca był to nowo otwarty hotel naobiecywali gruszek na wierzbie i jej i dzieciom .ale na tym sie skończyło dziewczyna wyraziła zgodę na udział w tv chcieli zrobić sobie reklamę ,przeciągali finał do kutego mieli zabrać ja z dziećmi do hotelu na ferie a ekipa miała zrobić remont no ale na obietnicach sie skończyło przywieźli kaloryfery drzwi dywan i płytki zostawili pod domem i odjechali i powiedzieli ze sie wycofują a to jest watek mój z zeszłego roku """#22 edyta 2013-10-24 12:33 jestem sąsiadką dziewczyny z zanikiem mięśni , wychowuje sama 3 dzieci najmłodsze ma 5 miesięcy .mam kąt ale w surowym stanie bez ogrzewania i ciepłej wody, ale do opieki nie pójdzie bo jak ona mówi to się boi pijakom dają a ludziom w biedzie nie pomogą ,tylko dzieci umią zabrać bo nie ma warunków .a ona oprócz dzieci nie mam nikogo idzie zima i aż mnie to przeraża jak ją przetrwa, jej 7 letnia córka kiedyś powiedziała że ona nie chce nic tylko żeby było ciepło , żeby była ciepła woda. chciałaby się wykąpać w wannie ,i żeby leciała ciepła woda z kranu. ja niestety nie jestem wstanie spełnić tego życzenia ,a ona ledwie wiąże koniec z końcem ledwie starcza od miesiąca do mieniąca. proszę pomóżcie to jest błaganie o pomoc potrzebuje pomocy. a szczególnie co ogrzewania ,o tym marzy jej 7 letnia córka .drzwi wejściowych bo ma zatkane kołdrami, okna w zimę też są zastawione starymi gąbkami i kołdrami..prosz ę o jakąś pomoc tej dziewczynie ,tak strasznie doświadczonej przez los. nie ma ani rodziny ani rodziców była wychowanką domu dziecka sióstr zakonnych. ona chce żyć dla tych dzieci , żeby one nie przeszły tego co ona .ale jak żyć w takich warunkach bóg zapłać za jakom kolwiek pomoc zgadza się na podanie adresu,nie ma nic do ukrycia . można ją poznać i zobaczyć w jakich warunkach mieszkają .lPOZWOLE SOBIE PODAC NUMER TEJ DZIEWCZYNY TYLKO PROSZE JESLI KTOŚ NIE MA ZAMIARU UDZIELIC POMOCY ZEBY NIE DZWONIC Z NIEMORALNYMI PROPOZYCJAMI IŻ BARDZO JEST WRAŻLIWA I MA DNI KIEDY WYBUCHA PŁACZEM 793284547

Gość gośćedyta
ta dziewczyna co oniej pisze nie dość ze sie im spalił dom, jej matka załamała sie i popełniła samobójstwo została zupełnie sama bez żadnej rodziny jedyne co ma to dzieci stara sie jak morze zeby im nic nie brakowało ale czasem juz nie daje rady stara sie tego nie pokazywać ale jej córka czasem mówi ze mama w nocy płacze ,My jak istniał caritas pomagaliśmy ale niestety juz nie ma przy naszej parafij a dla tych dzieci przydałaby sie jakaś paczka słodycze żywność chemia artykuły szkolne morze ktos by miał jakieś używane ubrania i buty na zime mile widziane na chłopca 28 na dziewczynkę 32 i na najmłodsze 23

Gość gość
do gory

Gość gość
do góry

Gość gośćZosia
pomóżmy tej rodzinie .co kol wiek możne ktoś ma jakieś ubrania .buty .możne ktoś da rade zrobić paczkę zywnosciowa

Pewnie Kochana,zobacze co da się zrobić w tej sprawie. Pozdrawiam cieplutko:):)

Gość gość
A mi ktoś pomoże? Pracy nie mam.

Gość gość
W jakim rejonie pl mieszka ta rodzina?

Gość gość
gumki jej kupie, chora a dziecko ostatnie 5 miesiecy ciekawe z kim? puszczalska.

Gość gośćEdyta
szkoda ze nie którym nie znając sytuacji tak łatwo przychodzi ocenianie innych ani nie pije stara sie jak może zeby dzieci miały bo ona nic ie miała będąc w domu dziecka sama chodzi w trampkach a zęby dzieci miały nie potrzebnie tylko zamieściłam to ogłoszenie myślałam ze chociaż jakieś ubrania lub zabawki ktoś ma co możne juz komuś nie potrzebne a dzieci by sie cieszyły ale widzę ze lepiej oceniać i mieczy wszystkich jedną miarą

Gość gość
chyba do szlachetnej piczki

Gość gośćEdyta
i najmłodsze ma 2 latka córcia syn 6 i córka 9 teraz idzie do pierwszej komunii sw a ogłoszenie podane z 2013 roku było

Gość gośćEdyta
rejon świętokrzyski tej rodziny

Gość gośćAnna
jeżeli to cos pomorze to mogę ubranka wysłać na dziewczynkę ta 9 lat zadzwonię w dzień pod ten numer jak odpowie ta dziewczyna to porozmawiam z nią

Gość gośćSebastian
proszę mi odpisać na wiadomość pozdrawiam Sebastian

Gość gość
do góry

Gość gość
Podaj adres. Jestem ze świętokrzyskiego

Gość gość
witam prosze napisać do mnie na eliza 260411@interia.pl to podam adres tej dziewczyny albo zadzwonić do niej 793284547

Gość gośćEdyta
witam prosze napisać do mnie na eliza260411@interia.pl to podam adres tej dziewczyny albo zadzwonić do niej 793284547

Gość gość
Jeśli to prawdziwa historia to powinnas ujawnic adres moze więcej osób pomoże. No chyba ze to sciema to nie ma o czym pisac

Gość gość
Nie doszedł ten mail do Ciebie, napisane jest, że adres nieprawidłowy:(

Gość gośćEdyta
eliza261105@interia.pl

Gość gośćEdyta
podałam poprawny adres eliza261105@interia.pl

Gość gośćEdyta
Jeśli to prawdziwa historia to powinnas ujawnic adres moze więcej osób pomoże. No chyba ze to sciema to nie ma o czym pisac......... Ree odpowiedz to nie ściema podałam mój e-mail eliza261105@interia.pl i tej dziewczyny numer tel 793284547 Ona nie ma nic do ukrycia ale są różni ludzie prosze o napisanie mi wiadomości a ja podam adres albo po prostu zadzwonić do niej bezpośrednio i sama poda adres

Gość gośćAnna
Witam bardzo fajna i miła dziewczyna , lecz wyczułam ze zrezygnowana i podłamana. Ciężko jej było mówić o problemach upłakałam sie strasznie ,zero pomocy żadnej rodziny ,zaproponowałam ubrania dla najstarszej córki i jakieś słodkości dla dzieci .Zapytałam czy nie potrzebuje ona ubrań , to odpowiedziała ze najważniejsze sa dzieci bo starsze chodzą do szkoły .niestety na pozostałą dwójkę nie mam takich ubranek .Morze ktoś inny pomorze .

Gość gość
do góry

Gość gość
no to ja tez podniosę

Gość gość
ja tez mogę tylko podnieść

Gość gość
zobaczę co da sie zrobić, morze coś wymyśle zęby im pomoc.

Gość gość
DO GÓRY